ترشی زیتون عسلی ترشی بسیار خوشمزه است و این ترشی به راحتی تهیه می شود و چاشنی ترشی زیتون , عسل یا پودر انبه است. برای تهیه این ترش از زیتون بدون هسته مرغوب استفاده کنید . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز ترشی زیتون عسلی با ما همراه باشید.همچنین طرز تهیه ترشی امپراطور و طرز تهیه ترشی بادمجان خشک بوشهری را ببینید
موادلازم برای تهیه ترشی زیتون عسلی
- زیتون بدون هسته: به میزان لازم
- سبزیجات معطر (گشنیز ،ترخون ،جعفری)
- فلفل و نمک : به میزان لازم
- سیر :4 حبه
- ژله آلوئه ورا خرد شده :(به دلخواه)
- هویج: 1 عدد کوچک
- رب انار: به میزان لازم
- لیمو ترش: به میزان لازم
- عسل: به میزان لازم
- سرکه: به میزان لازم
طرز تهیه زیتون عسلی
- برای تهیه ترشی زیتون از زیتون شور بدون هسته بازاری استفاده کنید . ابتدا زیتون شور را بشوییدتا شوری آن گرفته شود سپس زیتون را در آبکش بریزیدو کنار بگذارید.
- سبزیجات معطر را بشوییدو ریز خرد کنید.
- سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.
- هویج را شسته و پوست آن را بگیرید و نگینی خرد کنید.
- اضافه کردن آلوئه ورا به این ترشی به دلخواه است اگر مایل باشید استفاده کنید. ژله آلوئه ورا را از پوست جدا کنید و 10 دقیقه در آب خیس کنید تا تلخی آن گرفته شود سپس ژله را نگینی را خرد کنید و کنار بگذارید.
- یک ظرف مناسب بردارید و تمام مواد را با هم ترکیب کنید سپس رب انار و سرکه و نمک و فلفل و لیموترش , عسل را اضافه کنید و هم بزنید
- حال مواد را در شیشه استریل بریزیدو اگر لازم بود سرکه اضافه کنید تا روی مواد گرفته شود.
- ترشی زیتون عسلی را در یخچال قرار دهید پس از اینکه رنگ زیتون تغییر کرد زیتون عسلی شما آماده است.
ارسال دیدگاه