طرز تهیه بوریتو تند مکزیکی خوشمزه و لذیذ

یکشنبه 28 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 105

بوریتو یک غذای مکزیکی بسیار تند اما خوشمزه است و بدون شک از خوردن آن لذت خواهید برد. مزیت غذاهای مکزیکی در این است که با طبع ما ایرانی ها به طور کامل سازگار هستند.

مواد لازم بوریتوی تند مکزیکی:

  • ۱ پیمانه برنج دانه بلند
  • ۱ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
  • ۱ حبه سیر خرد شده
  • نصف قاشق غذاخوری فلفل هالوپینوی خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری مرزنجوش
  • نصف پیمانه سس گوجه فرنگی
  • ۱٫۵ پیمانه آب مرغ
  • نمک
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

برای سس قرمز:

  • ¼ پیمانه روغن گیاهی
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر چیلی
  • ۱ پیمانه سس گوجه فرنگی
  • ۱ پیمانه آب مرغ
  • ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
  • نصف قاشق چایخوری زیره سبز
  • نمک

برای بوریتو:

  • ۴ عدد نان تورتیلا
  • ۲ پیمانه مرغ پخته و ریش ریش شده
  • نصف پیمانه لوبیای سیاه پخته شده
  • ۲ پیمانه مخلوط پنیر مکزیکی
  • کاهو و گوجه فرنگی خرد شده
بوریتوی تند مکزیکی:بوریتوی تند مکزیکی

طرز تهیه:

  1. در یک قابلمه، روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید. پیاز، سیر و فلفل هالوپینو را در روغن ریخته و تفت دهید.
  2. برنج و مرزنجوش (آویشن کوهی) را اضافه کنید. یک دقیقه هم بزنید و سپس سس گوجه فرنگی، آب مرغ و نمک را بیفزایید.
  3. در یک شیرجوش کوچک، روغن را داغ کرده و آرد و پودر چیلی را اضافه کنید.
  4. سس گوجه فرنگی، آب مرغ و ادویه را بیفزایید و هم بزنید.
  5. برای درست کردن بوریتو، ۲ قاشق غذاخوری از سس قرمز را درون مرغ ها بریزید.
  6. روی یک نان تورتیلا، یک لایه پنیر بریزید و یک قاشق غذاخوری برنج روی آن قرار دهید.
  7. لبه های نان را تا کرده و لقمه را ببندید.
  8. کف قالب، یک لایه سس بریزید و بوریتوها را روی آن بچینید.
  9. بوریتوها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
  10. این لقمه های مکزیکی را به همراه کاهو و گوجه فرنگی خرد شده سرو کنید.
Capture 110

پنیر کممبرت با آجیل؛ پیش غذایی خوشمزه و ساده!

Capture 99

طرز تهیه سس بلونز خوشمزه با شیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا