بوریتو یک غذای مکزیکی بسیار تند اما خوشمزه است و بدون شک از خوردن آن لذت خواهید برد. مزیت غذاهای مکزیکی در این است که با طبع ما ایرانی ها به طور کامل سازگار هستند.
مواد لازم بوریتوی تند مکزیکی:
- ۱ پیمانه برنج دانه بلند
- ۱ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
- ۱ حبه سیر خرد شده
- نصف قاشق غذاخوری فلفل هالوپینوی خرد شده
- ۱ قاشق چایخوری مرزنجوش
- نصف پیمانه سس گوجه فرنگی
- ۱٫۵ پیمانه آب مرغ
- نمک
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
برای سس قرمز:
- ¼ پیمانه روغن گیاهی
- ۲ قاشق غذاخوری آرد
- ۱ قاشق غذاخوری پودر چیلی
- ۱ پیمانه سس گوجه فرنگی
- ۱ پیمانه آب مرغ
- ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
- نصف قاشق چایخوری زیره سبز
- نمک
برای بوریتو:
- ۴ عدد نان تورتیلا
- ۲ پیمانه مرغ پخته و ریش ریش شده
- نصف پیمانه لوبیای سیاه پخته شده
- ۲ پیمانه مخلوط پنیر مکزیکی
- کاهو و گوجه فرنگی خرد شده
طرز تهیه:
- در یک قابلمه، روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید. پیاز، سیر و فلفل هالوپینو را در روغن ریخته و تفت دهید.
- برنج و مرزنجوش (آویشن کوهی) را اضافه کنید. یک دقیقه هم بزنید و سپس سس گوجه فرنگی، آب مرغ و نمک را بیفزایید.
- در یک شیرجوش کوچک، روغن را داغ کرده و آرد و پودر چیلی را اضافه کنید.
- سس گوجه فرنگی، آب مرغ و ادویه را بیفزایید و هم بزنید.
- برای درست کردن بوریتو، ۲ قاشق غذاخوری از سس قرمز را درون مرغ ها بریزید.
- روی یک نان تورتیلا، یک لایه پنیر بریزید و یک قاشق غذاخوری برنج روی آن قرار دهید.
- لبه های نان را تا کرده و لقمه را ببندید.
- کف قالب، یک لایه سس بریزید و بوریتوها را روی آن بچینید.
- بوریتوها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
- این لقمه های مکزیکی را به همراه کاهو و گوجه فرنگی خرد شده سرو کنید.
ارسال دیدگاه