طرز تهیه مرغ تند هندی

دوشنبه 20 شهریور 1402 آشپزی
طرز تهیه مرغ تند هندی

طرز تهیه مرغ تند هندی

طرز تهیه مرغ تند هندی:جز غذاهای هندی بسیار خوشمزه است که در فر و بدون فر تهیه می شود ادویه  مرغ تندوری بسیار مهم است این ادویه را از عطاری ها بخرید یا  می توانید این ادویه خوشمزه را در خانه تهیه کنید  که در زیر تهیه آن را توضیح دادیم در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه مرغ تندوری خوشمزه با ما همراه باشید .

 

مواد لازم برای تهیه مرغ تند هندی

۴ تکه مرغ
۱ قاشق سوپ خوری ادویه تند
۱ قاشق سوپ خوری گشنیز ساطوری شده:
۱ عدد  پیاز
قاشق غذا خوری ماست
۲ قاشق غذا خوری  روغن مایع
۱ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
۱ عددلیموترش
به میزان لازم نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه ادویه تند

طرز تهیه ادویه تند

طرز تهیه ادویه تند

مرغ هندی تند یکی از غذاهای پر طرفدار هندی می باشد که بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. مشخصه اصلی غذاهای هندی وجود انواع و اقسام ادویه جات می باشد که یک گوشت معمولی را تبدیل به غذایی خوش عطر و بو و لذیذ می کند

زردچوبه
پودر پیاز
پودر سیر
پودر چیلی  فلفل قرمز تند یا پاپریکا یا فلفل قرمز (غیر تند)
پودر مانگو یا انبه خشک کرده و آسیاب شده
پودر برگ کاری  پودر زیره .و پودرگشنیز  و …برگ بو ۲ عدد
پودر زنجبیل ۲ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
پودر رازیانه ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
آب لیمو ۴ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
پودر کاری ۲ قاشق چایخوری

همه مواد را آسیاب کرده و با هم مخلوط میکنند. معمولا رنگ  این ادویه به واسطه پاپریکا بسیار پررنگه و قرمزی زیادی داره.

طرز تهیه مرغ تند هندی

طرز تهیه مرغ تند هندی

طرز تهیه  مرغ تند هندی

ابتدا مرغ را شسته و به قطعات دلخواه خرد کنید. در آبکش ریخته تا کاملا آب آن گرفته شود
در این مرحله سس برای طعم دادن به مرغ را آماده کنید به این صورت که یک ظرف مناسب برداشته و یک قاشق ادویه تندوری، رب گوجه فرنگی، گشنیز ساطوری شده، ماست، روغن زیتون، پیاز خرد شده، آب لیمو ترش و نمک و فلفل را در آن ریخته و با هم مخلوط کنید

تکه های مرغ خرد شده را درون سس بریزید و خوب مخلوط کنید تا تکه های مرغ کامل به مواد آغشته شود. روی کاسه فویل کشیده و ۲ ساعت درون یخچال  قرار دهید تا مزه دار شود.

روی فویل را چند سوراخ می کنیم و درون فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است قرار دهید و ۱ ساعت زمان دهید تا پخته شود. بعد از ۱ ساعت، آن را از فر خارج کرده و فویل را برداشته

آبی که کف ظرف جمع شده است را روی مرغ ها ریخته و به مدت نیم ساعت دیگر داخل فر قرار می دهیم که پخت مرغ کامل شود و مرغ ها برشته و خوشرنگ شود. این پخت، اصلا نیاز به آب ندارد و خود مرغ آب می اندازد.

اورفه کباب

اورفه کباب/ رسپی کباب اصل ترکیه ای اورفا

کیک مرطوب گردو و سیب

کیک مرطوب گردو و سیب

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا