طرز تهیه مرغ خامه ای یا مرغ توسکانی
مرغ خامه ای خوراک خوشمزه و پرکالری است و برای افراد لاغر غذای مناسبی است این خوراک به صورت خالی یا با نان سرو می شود و اگر به عنوان غذای اصلی سرو شود با برنج هم سرو می شود.
گوشت مرغ از جمله گوشت های ارزان و در دسترس است و با آن می توان خوراک های خوشمزه تهیه کرد. از جمله خوراک های خوشمزه با گوشت مرغ , مرغ توسکانی است.
در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه مرغ توسکانی خوشمزه و پر کالری با ما همراه باشد. همچنین طرز تهیه غذاهای خوشمزه با مرغ چرخ شده و طرز تهیه مرغ عسلی با سس خوشمزه را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه مرغ توسکانی
- سینه مرغ : ۵۰۰ گرم
- روغن زیتون : ۱ قاشق غذا خوری
- کره: ۲ قاشق غذا خوری
- قارچ: ۲۵۰ گرم
- آرد :۱ قاشق غذا خوری
- سیر خرد شده: یک و نیم قاشق چای خوری
- آب مرغ :1/2لیوان
- خامه یا (ترکیب شیر و خامه): 3/4 لیوان
- پنیر پارمزان رنده شده :1/4 لیوان
- اسفناج ( بی بی اسفناج) خرد شده : ۱ لیوان
- جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه و ادویه دلخواه به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ توسکانی
- برای تهیه مرغ توسکانی از سینه مرغ بدون استخوان و پوست استفاده کنید و بعد از تمیز کردن سینه مرغ , آن را برش دهید تا در زمان کمتری بپزد .
- بعد از برش دادن سینه مرغ آن را مزه دار کنید ( با نمک و فلفل قرمز و سیاه و ادویه دلخواه ) و 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراخت کند.
- سپس یک تابه تفلونی را روی شعله قرار دهید تا گرم شود و روغن را به آن اضافه کنید وقتی روغن داغ شد . سینه های مرغ را سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شودو سینه مرغ بپزد.
- سینه مرغ ها را از تابه خارج کنید و در ظرف در دار قرار دهید تا گرم بماند .
- تابه را با دستمال تمیز کنیدو کره را به تابه اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود . سپس قارچ ها اسلایس شده را به مدت ۵ دقیقه در کره تفت دهید تا نرم و کاراملی شوند.
- بعد سیر له شده یا ریز خرد شده را به قارچ اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود و بلافاصله آرد را اضافه کنید و هم بزنید و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
- سپس آب مرغ را به مواد داخل تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تامواد با هم ترکیب شوند.
- وقتی آب مرغ جوشید، نمک و ادویه و خامه و پنیر پارمزان را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد یک دست شوند.
- در این مرحله اسفناج خرد شده و گوجه فرنگی خشک ( به دلخواه ) و مرغ های پخته شده را به تابه اضافه کنید و بعد از 3 تا4 دقیقه حرارت را خاموش کنید .
- مرغ توسکانی شما آماده است این غذا را به صورت گرم با جعفری خرد شده، پوره سیب زمینی و انواع سبزیجات سرو کنید.
- اگر این غذا برای شما پر کالری است می توانید شیر و خامه را مخلوط کنید تا خامه کمتری مصرف شود.
نکات تکمیلی در مورد مرغ خامه ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مرغ خامه ای را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ارسال دیدگاه