طرز تهیه مرغ خامه ای یا مرغ توسکانی

شنبه 5 اسفند 1402 آشپزی
مرغ خامه ای

طرز تهیه مرغ خامه ای یا مرغ توسکانی

مرغ خامه ای خوراک خوشمزه و پرکالری  است و برای افراد لاغر غذای مناسبی است این خوراک به صورت خالی یا با نان سرو می شود و اگر به عنوان غذای اصلی سرو شود با برنج هم سرو می شود.

گوشت مرغ از جمله گوشت های ارزان و در دسترس است و با آن می توان خوراک های خوشمزه تهیه کرد. از جمله خوراک های خوشمزه با گوشت مرغ , مرغ توسکانی است.

در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه مرغ توسکانی خوشمزه و پر کالری با ما همراه باشد. همچنین طرز تهیه غذاهای خوشمزه با مرغ چرخ شده و طرز تهیه مرغ عسلی با سس خوشمزه  را مشاهده کنید.

 

مرغ خامه ای

مرغ خامه ای

مواد لازم برای تهیه  مرغ توسکانی

  • سینه مرغ  : ۵۰۰ گرم
  • روغن زیتون : ۱ قاشق غذا خوری
  • کره: ۲ قاشق غذا خوری
  • قارچ: ۲۵۰ گرم
  • آرد :۱ قاشق غذا خوری
  • سیر خرد شده: یک و نیم قاشق چای خوری
  • آب مرغ :1/2لیوان
  • خامه یا  (ترکیب  شیر و خامه): 3/4 لیوان
  • پنیر پارمزان رنده شده :1/4 لیوان
  •  اسفناج ( بی بی اسفناج) خرد شده : ۱ لیوان
  • جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه و ادویه دلخواه به مقدار لازم
مرغ خامه ای

مرغ خامه ای

طرز تهیه مرغ توسکانی

  1.  برای تهیه مرغ توسکانی از سینه مرغ بدون استخوان و پوست استفاده کنید و  بعد از تمیز کردن سینه مرغ , آن را برش دهید تا در زمان کمتری بپزد .
  2. بعد از برش  دادن سینه مرغ آن را مزه دار کنید ( با نمک و فلفل قرمز و سیاه و ادویه دلخواه )  و 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراخت کند.
  3. سپس یک تابه تفلونی را روی شعله قرار دهید تا گرم شود  و روغن را به آن اضافه کنید وقتی روغن داغ شد . سینه های مرغ را سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شودو سینه مرغ بپزد.
  4. سینه  مرغ ها را از تابه خارج  ‌کنید و در ظرف در دار قرار دهید تا گرم بماند .
  5. تابه را با دستمال تمیز کنیدو  کره را به تابه اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود . سپس قارچ ها اسلایس شده را به مدت ۵ دقیقه  در کره تفت دهید تا  نرم و کاراملی شوند.
  6. بعد سیر له شده یا ریز خرد شده  را به قارچ اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود و بلافاصله آرد را اضافه کنید و هم بزنید و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
  7. سپس آب مرغ را به مواد داخل تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تامواد با هم ترکیب شوند.
  8. وقتی آب مرغ جوشید، نمک و ادویه  و خامه و پنیر پارمزان را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد  یک دست شوند.
  9.  در این مرحله اسفناج خرد شده و گوجه فرنگی خشک ( به دلخواه ) و  مرغ های پخته شده را به تابه اضافه کنید و بعد از 3 تا4 دقیقه حرارت را خاموش  ‌کنید .
  10.  مرغ توسکانی شما آماده است این غذا را به صورت گرم با  جعفری خرد شده، پوره سیب زمینی و انواع سبزیجات سرو کنید.
  11. اگر این غذا برای شما پر کالری است می توانید شیر و خامه را مخلوط کنید تا خامه کمتری مصرف شود.

بهترین کیک برای خامه کشی کدام است؟

کتلت برنج

کتلت برنج / طرز تهیه کتلت برنج خوشمزه با گوشت و بدون گوشت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا