در تهیه بستنی نعناع خوشرنگ از هیچ رنگ خوراکی استفاده نشده و این رنگ زیبا تنها به دلیل استفاده از نعناع تازه است.
مواد لازم برای تهیه بستنی نعناع:
- نعناع ۱ پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
- خامه ۲ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
- شکر ۳/۴ پیمانه
آماده کردن مواد برای تهیه بستنی نعناع:
۱- برای اندازهگیری نعناع، برگهای نعناع را با دست فشار دهید و پیمانه را پر کنید.
۲- با این مقدار مواد ۳ پیمانه بستنی نعناع خواهید داشت.
طرز تهیه:
- یک ظرف مناسب را پر از آب خنک و یخ کنید.
- نعناعها را برای حدود ۱ دقیقه در قابلمه کوچکی از آب جوش بپزید. آنها را از آبجوش درآورید و در ظرف آب و یخ بندازید. وقتی خنک شدند، آنها را از ظرف خارج کنید و آب اضافیشان را بگیرید.
- برگهای نعناع را به همراه شیر در مخلوط کن بریزید و تا یکدست شوند مخلوط کنید. ترکیب را به همراه خامه در قابلمه متوسطی روی حرارت متوسط بریزید و بگذارید تا شروع به قل زدن کند.
- در این میان در کاسه متوسطی، تخممرغها را با شکر بزنید. به تدریج یک سوم ترکیب خامه را به ترکیب تخممرغ اضافه کنید و بعد آنها را به قابلمه برگردانید.
- مدام مواد را با قاشق چوبی هم بزنید و برای حدود ۸ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا غلیظ شود (مواد نباید قل بزنند).
- ترکیب را از صافی رد کنید و خوب فشار دهید تا تمام مایع آن جدا شود. آن را در ظرف مناسبی بریزید و در ظرف آب و یخ بگذارید تا کاملاً خنک شود (هر از گاهی مواد را هم بزنید).
- هم میتوانید ترکیب را در بستنیساز بریزید و طبق دستورالعملش بستنی را آماده کنید، هم میتوانید بستنی را در چند نوبت در فریزر بگذارید تا ببندد و بعد از فریزر درآورید و هم بزنید. این کار را چندین بار تکرار کنید تا بستنی کشدار شود.
ارسال دیدگاه