طرز تهیه بستنی نعناع خوشمزه و خانگی

جمعه 20 تیر 1404 آشپزی
نعناع؛ دسر محبوب بچه ها آشپزی

در تهیه بستنی نعناع خوش‌رنگ از هیچ رنگ خوراکی استفاده نشده و این رنگ زیبا تنها به دلیل استفاده از نعناع تازه است.

مواد لازم برای تهیه بستنی نعناع:

  • نعناع ۱ پیمانه
  • شیر ۱ پیمانه
  • خامه ۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
  • شکر ۳/۴ پیمانه

آماده کردن مواد برای تهیه بستنی نعناع:

۱- برای اندازه‌گیری نعناع، برگ‌های نعناع را با دست فشار دهید و پیمانه را پر کنید.

۲- با این مقدار مواد ۳ پیمانه بستنی نعناع خواهید داشت.

طرز تهیه:

  1. یک ظرف مناسب را پر از آب خنک و یخ کنید.
  2. نعناع‌ها را برای حدود ۱ دقیقه در قابلمه کوچکی از آب جوش بپزید. آن‌ها را از آبجوش درآورید و در ظرف آب و یخ بندازید. وقتی خنک شدند، آن‌ها را از ظرف خارج کنید و آب اضافیشان را بگیرید.
  3. برگ‌های نعناع را به همراه شیر در مخلوط کن بریزید و تا یکدست شوند مخلوط کنید. ترکیب را به همراه خامه در قابلمه متوسطی روی حرارت متوسط بریزید و بگذارید تا شروع به قل زدن کند.
  4. در این میان در کاسه متوسطی، تخم‌مرغ‌ها را با شکر بزنید. به تدریج یک سوم ترکیب خامه را به ترکیب تخم‌مرغ اضافه کنید و بعد آن‌ها را به قابلمه برگردانید.
  5. مدام مواد را با قاشق چوبی هم بزنید و برای حدود ۸ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا غلیظ شود (مواد نباید قل بزنند).
  6. ترکیب را از صافی رد کنید و خوب فشار دهید تا تمام مایع آن جدا شود. آن را در ظرف مناسبی بریزید و در ظرف آب و یخ بگذارید تا کاملاً خنک شود (هر از گاهی مواد را هم بزنید).
  7. هم می‌توانید ترکیب را در بستنی‌ساز بریزید و طبق دستورالعملش بستنی را آماده کنید، هم می‌توانید بستنی را در چند نوبت در فریزر بگذارید تا ببندد و بعد از فریزر درآورید و هم بزنید. این کار را چندین بار تکرار کنید تا بستنی کشدار شود.
سوپ دیوران

طرز تهیه سوپ دیوران خوشمزه و مقوی

مرغ خامه ای

طرز تهیه مرغ خامه ای خوشمزه و مجلسی برای شما

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا