طرز تهیه خورشت مهاراجه هندی

دوشنبه 28 اسفند 1402 آشپزی
طرز تهیه خورشت مهاراجه هندی

از آنجا که برخی از غذاهایی با طعم و مزه تند در ایران بسیار رواج دارد قصد داریم طرز تهیه خورشت مهاراجه هندی که بسیار لذیذ و پر ادویه است را به شما آموزش دهیم. البته با توجه به آن که این غذا دارای ادویه نسبتا بالایی به نسبت دیگر غذاها علی الخصوص غذاهای ایرانی دارد اما می توان در مقدار ادرویه مصرفی در ان کمی تغییر ایجاد نمود. و از آن جا که از نامش مشخص است این غذا از ان کشور هند است و این خورشت را به همراه برنج تهیه و سرو می کنند. غلظت خورشت مانند خورشت فسنجان است

مواد لازم برای تهیه خورشت مهاراجه هندی ۴ نفر

مرغ ۴ تکه

پودرنارگیل ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری

گوجه فرنگی درشت ۵ عدد

آرد نخودچی ۲ قاشق سوپ خوری

پیاز ۲ عدد متوسط

نعنا و گشنیز تازه خرد شده ۳ قاشق سوپ خوری

سیر تازه ۱ بوته

فلفل دلمه ای قرمز ۲ عدد

تخم گشنیز کوبیده ۲ قاشق سوپ خوری

زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری

فلفل سیاه کوبیده ۱ قاشق مربا خوری

دارچین ۱ قاشق مربا خوری

زیره بو داده کوبیده ۱ قاشق مربا خوری

مغز هل کوبیده ۱ قاشق مربا خوری

میخک ۴ عدد

نمک به میزان لازم

طرز تهیه خورشت مهاراجه هندی

ابتدا باید پیازها را شست و پوست کند. و پس از آن باید به شکل نگینی خرد نمود. سپس باید لفل دلمه ای را هم به صورت نگینی خرد می کنیم. و قابلمه ای برداشته و با کمی روغن روی حرارت باید قراردهیم.

آنقدر باید پیاز و فلفلها باید تفت بخورند تا کاملا سبک و طلایی گردد. سپس تکه های مرغ ها را باید اضافه و به خوبی تفت داد تا رنگ شان عوض شود. در این مرحله سپس باید ادویه ها را به همراه پودر نارگیل باید افزود.

در این مرحله آنقدر مواد باید تفت بخوردند تا عطرشان همه جا را اشباع کنند و گوجه فرنگی های پوست گرفته شده و رنده شده را باید افزود و سپس سیزی ها جدا خرد می شوند.

اکنون نوبت سرخ دادن سبزیها در حدی که تغییر کنند و سپس به خورشت اضافه شود. سپس کمی آب می ریزیم اجازه می دهیم تا یک ساعت خورشت بپزد و جا بیوفتدو غلظتش مانند خورشت فسنجان گردد.

 

طرز تهیه خورش کدو حلوایی

طرز تهیه خورشت خیار چنبر

طرز تهیه خورشت خیار چنبر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا