خورش خیار چنبر یکی از غذای های خوشمزه و دلچسب ایرانی است که طعم و عطر خاصی دارد. در اینجا خورش خیار چنبر را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید!
مواد لازم برای تهیه خورش خیار چنبر ۴ نفر
- خیار چنبر ۲ عدد
- گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
دستور تهیه خورش خیار چنبر
برای تهیه خورش خیار چنبر ابتدا یک عدد پیاز را رنده کرده و از صافی رد کنید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده در یک کاسه مخلوط کنید.
نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مخلوط یکنواختی به دست آید. سپس از مواد گوشتی مقداری به اندازه گردو جدا کرده و به شکل قلقلی درآورید.
تابه ای را روی شعله گاز گرم کنید و اندکی روغن و زردچوبه به آن بیفزایید. گوشت های قلقلی را در تابه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
هسته های خیار چنبر را جدا کرده و خرد کنید. پیاز دیگری را ریز خرد کرده و در قابلمه ای با روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی سرخ کنید تا بوی خامی آن برطرف شود.
خیار چنبر خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. سپس گوشت های قلقلی را به قابلمه بیفزایید و دو لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورش نیم ساعت بپزد.
در پنج دقیقه پایانی پخت، نمک و فلفل سیاه را به خورش اضافه کنید و بگذارید تا خورش به جوش بیاید. بعد از پایان پخت، خورش را در ظرف سرو کرده و با پلو زعفرانی، ترشی و دوغ میل کنید.
همچنین می توانید این خورش را با سبزیجات معطر و گردو آسیاب شده هم تهیه کنید. امیدواریم از تهیه خورش خیار چنبر لذت ببرید!
ارسال دیدگاه