۱. برگر با پنیر چدار
برگر با پنیر چدار یکی از انواع ساندویچ با پنیر چدار است که میتوانید آن را با سس کچاپ یا مایونز سرو کنید.
مواد لازم | |
گوشت چرخ کرده | 450 گرم |
موسیر خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز متوسط حلقه شده | 3 عدد |
سرکه | 3/4 فنجان |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آویشن | 1/4 قاشق چایخوری |
پنیر چدار ورقه ای | 170 گرم |
روغن | 2 قاشق غذاخوری |
سس خردل | به میزان لازم |
نان همبرگر | 4 عدد |
کاهو | چند برگ |
دستور تهیه:
- گوشت چرخ کرده، موسیر، نمک، آویشن و فلفل را در کاسهای ریخته و مخلوط کنید.
- مخلوط فوق را به چهار قسمت تقسیم کنید و با آن چهار عدد همبرگر درست کنید.
- یک قاشق غذاخوری روغن در تابه داغ کرده و دو طرف برگرها را در آن سرخ کنید.
- پیاز را با یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس نمک و سرکه را به آن اضافه کرده و ۵ دقیقه مخلوط کنید تا سرکه بخار شود.
- نانهای همبرگر را باز کرده و ورقههای پنیر را روی آنها قرار دهید. نانها را یک دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شوند و پنیر روی آنها ذوب شود.
- نانها را از فر خارج کرده و روی طرف دیگر آنها سس خردل بمالید.
- یک لایه کاهو روی آن قرار داده، سپس برگرها را لای نان قرار دهید و روی آن پیاز بریزید.
- نان را بسته و ساندویچ را به صورت گرم سرو کنید.
۲. کلاب ساندویچ پنیری
کلاب ساندویچ پنیری در سادهترین شکل با استفاده نان، کره و پنیر درست میشود. این غذای پرطرفدار آمریکایی بسیار مقوی است و میتوان در ترکیب آن از سبزیجات نیز استفاده کرد.
مواد لازم | |
فلفل قرمز خرد شده | 1 عدد |
کلم بروکلی خرد شده | 100 گرم |
پنیر چدار | 1 ورقه |
پنیر موزارلا | 1 ورقه |
نان تست | 2 عدد |
دستور تهیه:
- روی یک تکه نان تست، فلفل قرمز و کلم بروکلی خرد شده بریزید و روی آن یک ورق چدار و یک ورق پنیر موزارلا قرار دهید.
- یک لایه نان دیگر روی مواد بگذارید و ساندویچ را روی اجاق گاز یا باربیکیو گریل کنید.
۳. ساندویچ پنیر چدار و سس مایونز
این ساندویچ نیازی به پخت ندارد و به صورت سرد سرو میشود. این ساندویچ را میتوان خیلی سریع و با استفاده از کمترین مواد آماده کرد.
مواد لازم | |
نان قهوه ای یا سفید | چند ورق |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر چدار رنده شده | 50 گرم |
دستور تهیه:
- پنیر چدار رنده شده و سس مایونز را در کاسهای ریخته و با چنگال هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
- مخلوط فوق را روی برشهای نان تست بمالید و یک برش دیگر نان روی آن قرار دهید.
۴. ساندویچ ایتالیایی با پنیر چدار
ساندویچ ایتالیایی یکی از انواع ساندویچ با پنیر چدار است که تنوع بالایی دارد و در آن میتوان از انواع گوشت و سبزیجات استفاده کرد.
مواد لازم | |
گوشت بدون استخوان و چربی | 1300 گرم |
پیاز خرد شده | 1 عدد |
سس ایتالیایی | 1 پیمانه |
سرکه بالزامیک | 1 قاشق غذاخوری |
پنیر چدار | 3/4 پیمانه |
فلفل دلمه سوخاری | 3/4 پیمانه |
برگ ریحان تازه | 3/4 پیمانه |
دستور تهیه:
- گوشت را تکه تکه کرده و سپس همراه با پیاز و سس را در آرام پز ریخته و اجازه دهید روی حرارت ملایم ۵-۴ ساعت بپزد تا نرم شود.
- پس از اینکه گوشت پخت، آن را از آرام پز خارج کرده و ریش ریش کنید.
- گوشت ریش ریش را همراه با سرکه به آرام پز برگردانید و حدود ۱۵-۱۰ دقیقه دیگر با حرارت بالا بپزید.
- اجازه دهید تا سس غلیظ شود، سپس گوشت را لای نان باگت قرار دهید، روی آن را با یک لایه پنیر چدار بپوشانید.
- در انتها مقداری فلفل دلمه سوخاری و برگ ریحان روی آن بریزید و نوش جان کنید.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه