نحوه پخت انواع ساندویچ با پنیر چدار

پنج‌شنبه 27 دی 1397 آشپزی
ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ

۱. برگر با پنیر چدار
برگر با پنیر چدار یکی از انواع ساندویچ با پنیر چدار است که می‌توانید آن را با سس کچاپ یا مایونز سرو کنید.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده450 گرم
موسیر خرد شده2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط حلقه شده3 عدد
سرکه3/4 فنجان
نمک و فلفلبه میزان لازم
آویشن1/4 قاشق چایخوری
پنیر چدار ورقه ای170 گرم
روغن2 قاشق غذاخوری
سس خردلبه میزان لازم
نان همبرگر4 عدد
کاهوچند برگ

دستور تهیه:

  • گوشت چرخ کرده، موسیر، نمک، آویشن و فلفل را در کاسه‌ای ریخته و مخلوط کنید.
  • مخلوط فوق را به چهار قسمت تقسیم کنید و با آن چهار عدد همبرگر درست کنید.
  • یک قاشق غذاخوری روغن در تابه داغ کرده و دو طرف برگر‌ها را در آن سرخ کنید.
  • پیاز را با یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس نمک و سرکه را به آن اضافه کرده و ۵ دقیقه مخلوط کنید تا سرکه بخار شود.
  • نان‌های همبرگر را باز کرده و ورقه‌های پنیر را روی آن‌ها قرار دهید. نان‌ها را یک دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شوند و پنیر روی آن‌ها ذوب شود.
  • نان‌ها را از فر خارج کرده و روی طرف دیگر آن‌ها سس خردل بمالید.
  • یک لایه کاهو روی آن قرار داده، سپس برگر‌ها را لای نان قرار دهید و روی آن پیاز بریزید.
  • نان را بسته و ساندویچ را به صورت گرم سرو کنید.

 

انواع ساندویچ با پنیر چدار


۲. کلاب ساندویچ پنیری

کلاب ساندویچ پنیری در ساده‌ترین شکل با استفاده نان، کره و پنیر درست می‌شود. این غذای پرطرفدار آمریکایی بسیار مقوی است و می‌توان در ترکیب آن از سبزیجات نیز استفاده کرد.
مواد لازم
فلفل قرمز خرد شده1 عدد
کلم بروکلی خرد شده100 گرم
پنیر چدار1 ورقه
پنیر موزارلا1 ورقه
نان تست2 عدد

دستور تهیه:

  • روی یک تکه نان تست، فلفل قرمز و کلم بروکلی خرد شده بریزید و روی آن یک ورق چدار و یک ورق پنیر موزارلا قرار دهید.
  • یک لایه نان دیگر روی مواد بگذارید و ساندویچ را روی اجاق گاز یا باربیکیو گریل کنید.

 

انواع ساندویچ با پنیر چدار


۳. ساندویچ پنیر چدار و سس مایونز

این ساندویچ نیازی به پخت ندارد و به صورت سرد سرو می‌شود. این ساندویچ را می‌توان خیلی سریع و با استفاده از کمترین مواد آماده کرد.
مواد لازم
نان قهوه ای یا سفیدچند ورق
سس مایونز2 قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده50 گرم

دستور تهیه:

  • پنیر چدار رنده شده و سس مایونز را در کاسه‌ای ریخته و با چنگال هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  • مخلوط فوق را روی برش‌های نان تست بمالید و یک برش دیگر نان روی آن قرار دهید.

 

انواع ساندویچ با پنیر چدار


۴. ساندویچ ایتالیایی با پنیر چدار

ساندویچ ایتالیایی یکی از انواع ساندویچ با پنیر چدار است که تنوع بالایی دارد و در آن می‌توان از انواع گوشت و سبزیجات استفاده کرد.
مواد لازم
گوشت بدون استخوان و چربی1300 گرم
پیاز خرد شده1 عدد
سس ایتالیایی1 پیمانه
سرکه بالزامیک1 قاشق غذاخوری
پنیر چدار3/4 پیمانه
فلفل دلمه سوخاری3/4 پیمانه
برگ ریحان تازه3/4 پیمانه

دستور تهیه:

  • گوشت را تکه تکه کرده و سپس همراه با پیاز و سس را در آرام پز ریخته و اجازه دهید روی حرارت ملایم ۵-۴ ساعت بپزد تا نرم شود.
  • پس از اینکه گوشت پخت، آن را از آرام پز خارج کرده و ریش ریش کنید.
  • گوشت ریش ریش را همراه با سرکه به آرام پز برگردانید و حدود ۱۵-۱۰ دقیقه دیگر با حرارت بالا بپزید.
  • اجازه دهید تا سس غلیظ شود، سپس گوشت را لای نان باگت قرار دهید، روی آن را با یک لایه پنیر چدار بپوشانید.
  • در انتها مقداری فلفل دلمه سوخاری و برگ ریحان روی آن بریزید و نوش جان کنید.

 

انواع ساندویچ با پنیر چدار

منبع:ستاره

دستور پخت کوکو نخود فرنگی

دستور پخت کوکو نخود فرنگی

پخت پیتزا با نان ترتیلا

پخت پیتزا با نان ترتیلا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا