روغن جوجوبا/11مزایا شگفت انگیز روغن جوجوبا

یکشنبه 5 تیر 1401 سلامت
روغن جوجوبا

روغن جوجوبا چیست؟

همانطور که گفته شد، روغن جوجوبا از مغز گیاه جوجوبا استخراج می شود. روغن کمی رایحه مغزی دارد. حاوی برخی اسیدهای چرب قدرتمند از جمله اسیدهای اولئیک، استئاریک و پالمتیک است. دانه ها خوراکی هستند و اغلب برای استخراج روغن پخت و پز استفاده می شوند.

جوجوبا یک گیاه دارویی پرمصرف است که در سراسر جهان کشت می شود. دانه ها و روغن آن دارای سابقه طولانی استفاده در فرهنگ عامه برای درمان بیماری های مختلف مانند:

ناراحتی های پوست و پوست سر، زخم های سطحی، گلودرد، چاقی و سرطان است برای بهبود عملکرد کبد، تقویت سیستم ایمنی و تقویت رشد مو. مطالعات گسترده روی روغن جوجوبا طیف وسیعی از کاربردهای دارویی، از جمله فعالیت های آنتی اکسیدانی، ضد آکنه و ضد پسوریازیس، ضد التهابی، ضد قارچی، ضد تب، ضد درد، ضد میکروبی و ضد هیپرگلیسمی را نشان داد.

علاوه بر این، روغن جوجوبا به طور گسترده در صنعت داروسازی، به ویژه در لوازم آرایشی برای آماده سازی موضعی، پوستی و تزریقی استفاده می شود. روغن جوجوبا همچنین به عنوان یک ضد جونده، حشره کش، روان کننده، سورفکتانت و منبعی برای تولید انرژی زیستی در صنعت دارای ارزش است.

مزایا شگفت انگیز روغن جوجوبا

مزایا شگفت انگیز روغن جوجوبا

11 مزیت برتر روغن جوجوبا برای پوست و مو

خواص مرطوب کنندگی و ضد التهابی روغن جوجوبا آن را به یک درمان بالقوه خوب برای اکثر مشکلات رایج پوست و مو تبدیل می کند. استفاده از روغن ساده است – چند قطره می تواند در درمان آکنه، خشکی پوست و عفونت های قارچی موثر باشد. روغن جوجوبا همچنین ممکن است سلامت و ظاهر مو را تقویت کند.

 

1. ممکن است به درمان آکنه کمک کند

روغن جوجوبا یک ماده بسیار رایج در محصولات مختلف مراقبت از پوست است. مطالعات خواص ضد التهابی روغن را نشان می دهد . حاوی استرهای موم است که می تواند به بهبود زخم کمک کند و به طور بالقوه به درمان آکنه کمک کند

روغن جوجوبا همچنین غیر کومدون زا است، یعنی منافذ را مسدود نمی کند. برای پوست بسیار ملایم است. این باعث می شود که جایگزین خوبی برای افرادی با پوست حساس و مستعد آلرژی باشد.

 

2. می تواند پوست شما را مرطوب کند

روغن جوجوبا اغلب در مرطوب کننده های پوست استفاده می شود. این روغن می تواند به حفظ لایه بیرونی کراتین پوست کمک کند. پوست شما را نرم نگه می دارد زیرا نرم کننده است. این روغن پوست شما را بدون انسداد منافذ مرطوب می کند.

ترکیب روغن مشابه روغن های طبیعی موجود در پوست ما است. از این رو، تولید چربی اضافی را متوقف می کند و در عین حال رطوبت پوست را تامین می کند. این باعث می شود روغن برای انواع پوست (به خصوص پوست های چرب) ایمن باشد.

روغن یک عنصر مهم در اکثر مرطوب کننده های پوست نیز هست. استفاده از آن ساده است. پس از پاکسازی و تقویت صورت، 5 تا 6 قطره از روغن را روی کف دست خود بریزید و با حرکات دورانی روی صورت خود پخش کنید.

روغن جوجوبا همچنین ممکن است به درمان روزاسه کمک کند. اگرچه هیچ تحقیق مشخصی برای حمایت از این گفته وجود ندارد، اما می توان فرض کرد که خواص ضد التهابی و مرطوب کنندگی روغن جوجوبا می تواند به درمان این بیماری کمک کند. قبل از استفاده از روغن برای این منظور با پزشک خود مشورت کنید.

 

3. ممکن است باعث رشد مو شود

شواهد حکایتی نشان می دهد که خواص حالت دهنده روغن جوجوبا ممکن است به رشد مو کمک کند. برای داشتن موهایی نرم و بدون وز می توانید روغن جوجوبا را به نرم کننده موهای خود اضافه کنید. این می تواند به شما محافظت بیشتری در برابر خشکی و دو شاخه شدن موها بدهد.

خواص مرطوب کنندگی روغن جوجوبا همچنین خشکی پوست سر و شوره سر را درمان می کند. ویتامین E موجود در روغن برای سلامت مو و پوست سر شما مفید است

 

4. ممکن است به تاخیر در پیری کمک کند

ترکیب روغن از استرهای تک اشباع طولانی تشکیل شده است. اینها به روغن خاصیت مرطوب کنندگی می دهد. خواص مرطوب کنندگی و ضد التهابی روغن جوجوبا نیز ممکن است به تاخیر در علائم پیری کمک کند. اینها به درمان انواع عفونت‌ها و زخم‌های پوستی کمک می‌کنند و ممکن است به تأخیر علائم پیری کمک کنند .

گیاهخواری

استرس اکسیداتیو را می توان منبع مورد اعتماد به ظاهر خطوط و چین و چروک ها مرتبط کرد. هیچ تحقیقی وجود ندارد که جوجوبا را مستقیماً با درمان چین و چروک و خطوط ریز مرتبط کند، اما سایر محصولات گیاهی با خواص آنتی اکسیدانی به عنوان منبع معتبر برای بهبود خاصیت ارتجاعی پوست نشان داده شده است.

این بدان معنی است که قدرت آنتی اکسیدانی روغن جوجوبا ممکن است به کاهش علائم پیری هنگام استفاده روی پوست شما کمک کند.

 

بیشتر بخوانید:فواید بی نظیر روغن آرگان

روغن جوجوبا

روغن جوجوبا

5. می تواند به تسکین پسوریازیس کمک کند

یک مطالعه نشان داد که روغن جوجوبا ممکن است به کاهش تحریک ناشی از تازاروتن در بیماران مبتلا به پسوریازیس کمک کند. همچنین رسوب پوستی تازاروتن (ترکیبی که تجاری در درمان پسوریازیس استفاده می شود) را افزایش داد .

توانایی روغن جوجوبا برای نفوذ به عمق پوست مفید است زیرا به افزایش کارایی این ترکیب کمک می کند. به همین دلیل است که روغن جوجوبا یک روغن حامل عالی است و به طور گسترده در رایحه درمانی استفاده می شود

روغن جوجوبا دارای خواص ضد التهابی و درمانی است. استفاده موضعی ممکن است به تسکین خشکی، پوسته پوسته شدن، خارش و علائم مرتبط کمک کند.

افرادی که دارای بیماری های التهابی پوستی مانند پسوریازیس و اگزما هستند ممکن است روغن جوجوبا را به ویژه مفید بدانند.

 

6.یک آنتی اکسیدان است

روغن جوجوبا حاوی اشکال طبیعی ویتامین E است. این ویتامین به عنوان یک آنتی اکسیدان با پوست شما کار می کند. این بدان معناست که روغن جوجوبا می تواند به پوست شما کمک کند تا با استرس اکسیداتیو ناشی از قرار گرفتن روزانه در معرض آلاینده ها و سایر سموم مبارزه کند.

 

7.  مژه ها را ضخیم کند و به عنوان یک مومیایی لب عمل کند

روغن جوجوبا ملایم است و می توان آن را در اطراف دور چشم خود بدون هیچ گونه نگرانی استفاده کرد. چند فرمول وجود دارد که از روغن جوجوبا در ترکیبات ریمل و حالت دادن به مژه ها استفاده می کند .

با استفاده از نوک انگشتان، مقداری از روغن را روی مژه های خود بمالید. برای این منظور می توانید از یک سواب پنبه ای استفاده کنید. می توانید از این روش برای پرپشت کردن ابروهای خود نیز استفاده کنید.

برای درمان لب های ترک خورده است. با این حال، روغن به خوبی جذب پوست می شود و در برابر تبخیر مقاوم است . روغن جوجوبا همچنین ممکن است به عنوان یک مومیایی کننده لب معجزه کند. ممکن است لب های ترک خورده را درمان کند و به آنها احساس نرمی و لطافت بدهد.

 

8. ممکن است عفونت های قارچی را درمان کند

روغن جوجوبا در برابر پاتوژن های مختلف فعالیت ضد قارچی نشان می دهد. در مطالعات، روغن جوجوبا در برابر گونه‌های قارچی خاص و سویه‌های باکتریایی خاص، از جمله سالمونلا تیفی موریوم و ای. کولی، اثر مؤثری نشان داده بود (16).

تحقیقات پوستی همچنین نشان می دهد که روغن جوجوبا ممکن است به تسکین التهاب مرتبط با عفونت های قارچی کمک کند (17). اگرچه هیچ تحقیق مستقیمی وجود ندارد، اما می توانید از روغن جوجوبا برای درمان قارچ ناخن یا پا استفاده کنید. هر روز دو تا سه بار چند قطره را روی ناحیه آسیب دیده بمالید.

بیشتر بخوانید:فواید خاص روغن درخت چای

روغن جوجوبا

روغن جوجوبا

9.ممکن است به تسریع بهبود زخم کمک کند

روغن جوجوبا یک عنصر امیدوارکننده منبع قابل اعتماد در تحریک بهبود زخم است. تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که روغن جوجوبا سلول‌های پوست شما را تشویق می‌کند تا پس از جدا شدن توسط خراش یا بریدگی به یکدیگر متصل شوند.

این نیز ممکن است دلیل توانایی آن در درمان آکنه و اسکار آکنه باشد. این خواص ترمیم زخم را می توان به غلظت ویتامین E طبیعی روغن جوجوبا مرتبط کرد.

 

10. ممکن است در مراقبت و نظافت ناخن استفاده شود

خواص آبرسانی روغن جوجوبا ممکن است کوتیکول ها را نرم کند و برای مراقبت از ناخن های شما استفاده شود. ترکیبات ضد میکروبی موجود در روغن همچنین ممکن است از عفونت بالقوه ناخن جلوگیری کند. با این حال، تحقیقات مستقیم در این زمینه محدود است.

 

11.ممکن است به تسکین آفتاب سوختگی کمک کند

روغن جوجوبا یک عنصر محبوب در برخی از محصولات طبیعی ضد آفتاب است. یک مطالعه منبع معتبر نشان می دهد که ویتامین E، هنگامی که با سایر آنتی اکسیدان ها ترکیب شود، می تواند به محافظت از پوست شما در برابر آسیب های خورشید کمک کند. روغن جوجوبا هر دو را دارد.

آسیب ناشی از نور خورشید می تواند پوست شما را کم آب کرده و باعث پوسته پوسته شدن پوست شود. روغن جوجوبا ویتامین E را بازیابی می کند، رطوبت را اضافه می کند و برای تسکین علائم آفتاب سوختگی باعث بهبودی می شود.

 

التهاب مفاصل

برای کاهش التهاب مفاصل چه بخوریم و چه چیزهایی پرهیز کنیم

قرص لاغری

قرص لاغری طبیعی برای چربسوزی عالی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا