
عوارض بارداری
بارداری یکی از چالش برانگیزترین و مهمترین مراحل زندگی یک زن محسوب می شود.
عوارض بارداری مشکلات سلامتی است که در دوران بارداری رخ می دهد. اینها می توانند شامل سلامت مادر ، سلامت کودک یا هر دو باشند. برخی از زنان قبل از بارداری دارای مشکلات سلامتی هستند که می تواند منجر به عوارضی شود.
بدن شما در دوران بارداری دچار تغییرات زیادی میشود. گاهی این تغییرات فقط باعث کمی سختی و ناراحتی برای شما خواهد شد ولی در مواردی نیز ممکن است مشکلساز به نظر برسد. اگرچه به ندرت جایی برای نگرانی وجود دارد اما باید با عوارض متداول در دوران بارداری و علائم خطرناک آن با دقت آشنا باشید تا بدانید هر نوع مشکلی را چه زمانی با پزشک خود در میان بگذارید.
مشکلات دیگر در دوران بارداری. بخاطر داشته باشید که عارضه شایع یا نادر باشد ، روشهایی برای مدیریت مشکلاتی وجود دارد که در دوران بارداری بوجود می آیند.

عوارض بارداری
عوارض دوران بارداری عبارتند از:
۱-حالت تهوع و استفراغ شدید:
بروز حالت تهوع و استفراغ در دوران بارداری معمول است. برای جلوگیری از این شرایط ، باید چندین وعده غذایی کوچک در طول روز مصرف کنید و از غذاهای پرادویه و چرب کاملاً خودداری کنید.
۲-درد شکمی ، سردرد شدید ، تورم و اختلالات بینایی در سه ماهه سوم:
این می تواند یک وضعیت مهلک باشد و اغلب نشانه پره اکلامپسی خون بالا است (عارضه بارداری شامل فشار خون بالا و همچنین آسیب به سیستم ارگان دیگری). با استفاده از مراقبت های خوب قبل از زایمان که در اصل شامل چکاپ های مکرر با پزشک و تمام اقدامات درمانی لازم در دوران بارداری است ، می توان این بیماری را زود تشخیص داد.
۳-علائم آنفلوانزا:
توصیه می شود که واکسن آنفلوانزا در زنان باردار تجویز شود زیرا آنها معمولاً در دوران بارداری تمایل به ابتلا به بیماری دارند.
۴-یبوست در دوران بارداری:
به دلیل تغییرات هورمونی که در بدن شما اتفاق میافتد، ممکن است از همان اوایل بارداری خود به یبوست دچار شوید.

عوارض بارداری
۵-تغییرات پوست و مو:
تغییرات هورمونی در دورۀ بارداری باعث تغییراتی در پوست نواحی مختلف بدن خواهد شد. رنگ پوست تمام بدن، قسمتهایی از آن یا نوک پستانها و اطرافشان ممکن است کمی تیرهتر شود. همچنین علائم پوستی مادرزادی، خالها و ککومکها نیز ممکن است تیرهتر شود
۶-دیابت حاملگی:
دیابت بارداری می تواند احتمال داشتن فرزند بزرگتر در بدو تولد را افزایش داده و عوارض زایمان ایجاد کند ، خطر ابتلا به فشار خون را افزایش داده و باعث می شود کودک پس از تولد دچار مشکلات قند خون شود. در صورت تشخیص ، مهم است که برای کنترل سطح قند خون خود ، که اغلب از طریق رژیم غذایی و ورزش انجام می شود ، با متخصص زنان خود مشورت کنید.
۷-سطح فعالیت کودک به طور قابل توجهی کاهش می یابد:
گاهی اوقات ، ممکن است فعالیت کودک قبلاً فعال کاهش یابد. این را می توان با کاهش تعداد ضربات توسط کودک احساس کرد. پزشک تجهیزات خاصی دارد که به شناسایی و حل مشکل کمک می کند.
۸-خونریزی:
خونریزی شدید همراه با درد شکم و گرفتگی های قاعدگی در طی سه ماهه اول ممکن است حاملگی خارج رحمی (جنین در خارج از رحم فرد کاشته شود) یا سقط جنین در حالی که وقوع در ترم سوم نشان دهنده جدا شدن جفت است (مشخص شده توسط جدا شدن جفت از جنین) دیواره های رحم) هر نوع خونریزی توجه فوری پزشک را جلب می کند. مراحل جلوگیری از خونریزی شامل استراحت در رختخواب ، پرهیز از کار سنگین و هیدراته نگه داشتن بدن است.

عوارض بارداری
کلام آخر
بهترین راه برای اطمینان از بارداری سالم ، تمرکز روی مواردی است که می توانید کنترل کنید و درباره آنچه ممکن است اتفاق بیفتد وسواس ندارید. از خود و نوزاد در حال رشد به خوبی مراقبت کنید و در صورت نگرانی با ارائه دهنده خدمات بهداشتی صحبت کنید.
ارسال دیدگاه