فهرست مطالب :
1-مواد اولیه لازم برای تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی
2-طرز تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی
املت قارچ و گوجه فرنگی
املت غذای خوشمزه و ساده ای است که طرفداران زیادی دارد و برای همه وعده های غذای مناسب است . با طرز تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی با ما همراه باشید. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه تخم مرغ آب پز به روش متفاوت املت اسپانیایی و املت خرما و گردومقوی و خوشمزه و کوکو سبزی خوشمزه را ببینید .
مواد اولیه لازم برای تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی
- گوجه فرنگی : ۴ عدد
- قارچ خرد شده: ۱ پیمانه
- تخممرغ : 4تا ۵ عدد
- پیاز : ۱ عدد
- فلفل دلمهای : 1/4 عدد
- سیر تازه: ۲ حبه
- پیازچه: ۴ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- پاپریکا: ۲/۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک و روغن مایع: به میزان لازم
طرز تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی
- برا ی تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی ابتدا مواد را شسته و ریز خرد کنید . فلفل دلمهها را نگینی ریز خرد کنید و کنار بگذارید
- در مرحله بعد پوست گوجهها را بگیریدو نگینی خرد کنید
- سپس پیازچهها را خرد کنید.
- املت را در تابه تهیه کنید .تابه را روی شعله قرار دهیدو روغن را در آن ریخته تا گرم شود سپس پیاز و سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید ادویه ها و فلفل را اضافه کنید وسریع گوجه را در ماهی تابه ریخته و اجازه دهید تفت بخورد و به روغن بیفتد.
- قارچها را به صورت ورقهای خرد کنید. سپس با کمی روغن مایع با حرارت زیاد تفت بدهید. وقتی گوجه به روغن افتاد، قارچ را به آن اضافه کنید
- . سپس فلفل دلمهای و جعفری خرد شده را هم اضافه کنید. نمک را هم اضافه کنید. بعد رب گوجه اضافه کنید و با مواد تفت دهید
- وقتی مواد به روغن اقتاد سپس تخممرغها را اضافه کنید . اجازه بدهید ۲ دقیقه بماند تا خودش را بگیرد؛ سپس هم بزنید. حدود ۳ تا 5 دقیقه که روی حرارت ملایم بماند، آماده میشود. درنهایت پیازچهها و فلفل تند خرد شده را روی املت بپاشید املت را در ظرف مناسب سرو کنید و با نان سنگگ و سبزی خوردن میل کنید .
ارسال دیدگاه