فلافل / طرز تهیه فلافل خیابانی خوشمزه و تردد

یکشنبه 12 بهمن 1399 آشپزی
falafel

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه فلافل

2-طرز تهیه  فلافل خوشمزه

فلافل

فلافل یکی از  فست فود های خوشمزه خیابانی است که طرفدارن زیادی دارد و به خاطرگیاهی بودن از بقیه ساندویچ ها سالم تر است.  فلافل اصالتا غذای لبنانی است و با نخود خام چرخ شده و ادویه های مختلف تهیه می شود.با طرز تهیه فلافل خوشمزه با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه سالاد  نخود و پیاز پرخاصیت مراکشی   و   کتلت شیرازی ( کتلت بازاری)   و   سمبوسه گوشت را ببینید.

فلافل

فلافل

مواد لازم برای تهیه فلافل خوشمزه

برای 4 نفر

  1. نخود :۲ فنجان
  2. سیر :۳ حبه
  3. جعفری خرد شده: ¼ فنجان
  4. پودر تخم گشنیز:1 قاشق چای خوری
  5. پودر زیره : 1 قاشق چای حوری
  6. پیاز: ۱ عدد
  7. بکینگ پودر :۱ قاشق چایخوری
  8. کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
  9. آب :۲ قاشق غذاخوری
  10. فلفل سیاه و فلفل قرمز: هر کدام نصف قاشق چایخوری
  11. نمک : به میزان لازم
فلافل

فلافل

طرز تهیه  فلافل خوشمزه

  •  برای تهیه فلافل ابتدا باید نخودها را 2 روز قبل با آب گرم  خیس کنیم تا هم نفخ نخود گرفته شود و هم نرم شود
  • بعداز 2 روز نخودها را داخل آبکش می ریزیم و با آب سرد  می شوییم و  اجازه می دهیم آب نخودها به طور کامل گرفته شود
  • سپس نخودها را چرخ می کنیم . در ادامه دوباره نخودچرخ شده را با جعفری، سیر و پیاز چرخ می کنیم و با دست به خوبی وزر می دهیم تا مواد با هم مخلوط و یکدست شوند.
  • پس از مخلوط شدن مواد  نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، کنجد و بکینگ پودر  وغیره را به مواد فلافل اضافه می کنیم و مواد را کمی ورز می دهیم تا ادویه به خورد مایه فلافل برود. اگر مایه فلافل خشک بود ۲ قاشق غذاخوری آب اضافه می کنیم یا یک گوجه رنده شده با مایع فلافل اضافه می کنیم تا نرم تر شود.
  • سپس روی مایه فلافل آماده شد با  سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مواد به خوبی مزه دار شوند.
  • سپس یک تابه گود و کوچک روی شعله قرار می دهیم و روغن داخل تابه می ریزیم به حدی که   فلافل ها در روغن شناور باشند.مواد فلافل را از یخچال خازج کرده و با  دستگاه فلافل زن یا دست فلافل ها را شکل می دهیم و در زوغن می اندازیم تا کاملا سرخ شوند.
  • وقتی دو طرف فلافل به طور کامل سرخ شد آنها را داخل یک توری فلزی می اندازیم یا روی دستمال جاذب روغن قرار می دهیم  تا روغن اضافی آنها خارج شود.
  •  فلافل ها آماده شده را به همراه خیارشور، گوجه فرنگی و کاهو با نان ساندویچ سرو می کنیم. برای سس فلافل هم  از سس انبه یا سس کچاپ استفاده می کنیم.

 

 

[ngd-single-post-view]
برچسب‌ها:

کوفته تبریزی،چه کار کنیم کوفته وا نره؟

shiriny mikado

شیرینی میکادو/ طرز تهیه شیرینی میکادو خوشمزه با آرد نخود چی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi