طرز تهیه فلافل خوشمزه و خانگی

شنبه 30 فروردین 1404 آشپزی
falafel

فلافل یکی از فست فود های خوشمزه خیابانی است که طرفداران زیادی دارد و به خاطر گیاهی بودن، از بقیه ساندویچ ها سالم تر است. فلافل اصالتا غذای لبنانی است و با نخود خام چرخ شده و ادویه های مختلف تهیه می شود. با طرز تهیه فلافل خوشمزه با ما همراه باشید.

فلافل

مواد لازم برای تهیه فلافل خوشمزه

برای 4 نفر:

  • نخود : ۲ فنجان
  • سیر : ۳ حبه
  • جعفری خرد شده: ¼ فنجان
  • پودر تخم گشنیز: 1 قاشق چای خوری
  • پودر زیره : 1 قاشق چای خوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • بکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
  • کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب : ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه و فلفل قرمز: هر کدام نصف قاشق چای خوری
  • نمک : به میزان لازم

فلافل

طرز تهیه فلافل خوشمزه

  • برای تهیه فلافل ابتدا باید نخودها را 2 روز قبل با آب گرم خیس کنیم تا هم نفخ نخود گرفته شود و هم نرم شود.
  • بعد از 2 روز نخودها را داخل آبکش می ریزیم و با آب سرد می شوییم و اجازه می دهیم آب نخودها به طور کامل گرفته شود.
  • سپس نخودها را چرخ می کنیم. در ادامه دوباره نخود چرخ شده را با جعفری، سیر و پیاز چرخ می کنیم و با دست به خوبی ورز می دهیم تا مواد با هم مخلوط و یکدست شوند.
  • پس از مخلوط شدن مواد نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، کنجد و بکینگ پودر وغیره را به مواد فلافل اضافه می کنیم و مواد را کمی ورز می دهیم تا ادویه به خورد مایه فلافل برود. اگر مایه فلافل خشک بود ۲ قاشق غذاخوری آب اضافه می کنیم یا یک گوجه رنده شده با مایع فلافل اضافه می کنیم تا نرم تر شود.
  • سپس روی مایه فلافل آماده شد با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مواد به خوبی مزه دار شوند.
  • سپس یک تابه گود و کوچک روی شعله قرار می دهیم و روغن داخل تابه می ریزیم به حدی که فلافل ها در روغن شناور باشند. مواد فلافل را از یخچال خارج کرده و با دستگاه فلافل زن یا دست فلافل ها را شکل می دهیم و در روغن می اندازیم تا کاملا سرخ شوند.
  • وقتی دو طرف فلافل به طور کامل سرخ شد آنها را داخل یک توری فلزی می اندازیم یا روی دستمال جاذب روغن قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها خارج شود.
  • فلافل ها آماده شده را به همراه خیارشور، گوجه فرنگی و کاهو با نان ساندویچ سرو می کنیم. برای سس فلافل هم از سس انبه یا سس کچاپ استفاده می کنیم.
zyton parvarde

طرز تهیه زیتون پرورده خوشمزه و خوش‌عطر در 10 مرحله

shiriny mikado

طرز تهیه شیرینی میکادو خوشمزه و راحت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا