
رتبه بندی غذاهای خیابانی
مجله اینترنتی Taste، مرجع غذاشناسی، رتبه بندی محبوب ترین غذاهای خیابانی در سراسر جهان را منتشر کرد. در تصاویر زیر ببینید کدام یک بیشتر خورده می شوند!

مقام اول – تاکوس (مکزیک)
تاکوها از مکزیک در صدر فهرست قرار دارند. اینها تورتیلاهای گندم یا ذرت هستند که با مواد متنوعی مانند گوشت، پنیر و تقریباً همیشه سس های تند پر شده اند. این ظرف از روش ساخت مواد منفجره الهام گرفته شده است که در معادن نقره در قرن هجدهم استفاده می شد. در آن زمان باروت در کاغذهایی پیچیده می شد که بین سنگ ها قرار می گرفت.

2: چیزبرگر (ایالات متحده آمریکا)
یک تکه پنیر چیزی است که چیزبرگر را از همبرگر سنتی متمایز می کند. در اصل، این مفهوم به خوبی پذیرفته نشد، زیرا توجه را از گوشت آبدار دور کرد. اما این ایده قوت گرفت و امروزه در بین بهترین غذاهای خیابانی رتبه دوم را دارد.

3: یاکیتوری (ژاپن)
یاکیتوری که بهطور سنتی روی زغال کبابی میشود، شامل تکههای مرغ است که در سیخ به نام کوشی قرار میگیرد که میتواند از فولاد یا بامبو ساخته شود.
4: روتی (هند)
روتی که از آرد سبوسدار تهیه میشود، نوعی نان بدون خمیرمایه است که در بشقاب آهنی به نام تاوا پخته میشود که ابزار مهمی در غذاهای هندی است.
5: بائوزی (چین)
Baozi که با محبت بائو نامیده می شود، یک نان بخارپز با انواع مختلف مواد پرکننده، از گوشت و سبزیجات گرفته تا گزینه های شیرین است.
6: ناچوس (مکزیک)
بار دیگر، غذاهای با منشاء مکزیکی در رده بندی 10+ قرار می گیرند. ناچو (تراشه های تورتیلا با پنیر ذوب شده و jalapeños) در سراسر جهان محبوب شده اند و عجیب ترین کام ها را تسخیر کرده اند.
7: فو (ویتنام)
فو بسیار بیشتر از یک سوپ نودل سنتی ویتنامی است. این غذای لذیذی است که شیوه زندگی مردم را دیکته می کند. دستور غذا می تواند متفاوت باشد و شامل مواد بسیار ساده یا پیچیده تر باشد.
8: بوریتو (مکزیک)
به طور عامیانه، منشا بوریتو به قرن نوزدهم برمیگردد و نام آن را کنایه از نحوه حمل کیسه خواب و کولهپشتی گاوچران در شمال مکزیک توسط خرها گرفته است. این ایده به غذاخوری ختم شد، به شکل یک تورتیلا باز، که در آن چاشنی (گوشت، لوبیا، آووکادو، برنج، فلفل) اضافه شد.
9: تامال (مکزیک)
منشا غذای ذرت آزتک است. داخل پوسته ذرت (یا موز) پیچیده شده و بخارپز می شود، فیلینگ می تواند شیرین یا خوش طعم باشد. به طور سنتی، این غذای لذیذ با آتل، یک نوشیدنی گرم که از ذرت نیز تهیه می شود، همراه است.

10: فاجیتا (ایالات متحده آمریکا)
کسانی هستند که فکر می کنند فاهیتا مکزیکی است، با این حال، این غذا در تگزاس سنتی است. این لذت شامل یک خورش گوشت ترشی و کبابی است که با تورتیلاهای گندم سرو می شود.
11: ماهی اند چیپس (انگلیس)
یکی از سنتی ترین غذاهای انگلستان، ماهی و چیپس، شامل فیله ماهی سفید و سیب زمینی سرخ کرده در برش های بزرگ است. لذیذ آن را می توان با سرکه، نخود فرنگی، سس کاری، سس کچاپ، سس قهوه ای یا یک فنجان چای شیرین شیری همراه کرد.

12: پد تای
پد تای یک سنت تایلندی در قالب غذا شناسی است. این غذا یک سرخ کردنی خوشمزه با رشته فرنگی، توفو، میگو خشک، جوانه لوبیا و تخم مرغ است. می توان آن را با گوشت گاو، مرغ و خوک نیز درست کرد.
13: یاکیسوبا (ژاپن)
Yakissoba که در سراسر جهان محبوب است، نوعی نودل سرخ شده است که با انواع گوشت و سبزیجات مخلوط شده است.
14: چوروس (اسپانیا)
فقط بوی چورو باعث راحتی و اطمینان از خوشمزگی می شود. دراز، ترد، و با شکر پاشیده شده، برای کسانی که نمی توانند بدون یک خوراکی شیرین کاری انجام دهند، لذت بخش است.
15: دوندورما (ترکیه)
Doruma نوعی بستنی سازگارتر است. نوع آن مقاومت در برابر ذوب شدن و بافت متراکم و جویدنی آن است. این ویژگی ها از استفاده از دو عامل غلیظ کننده برای مخلوط اصلی شیر و شکر ناشی می شود: صمغ عربی که به رزین ماستیک نیز معروف است و سیلپ – نوعی آرد که از ریشه ارکیده ارغوانی باستانی تهیه می شود.

16: سوپ میسو
این یک سنت دیگر از غذاهای ژاپنی است که در سراسر جهان موفق است. سوپ میسو از دانه های سویا، آب گوشتی به نام داشی، خمیر میسو و مواد اضافی مختلف مانند جلبک دریایی یا توفو تهیه می شود.
17: جئون (کره)
نوعی پنکیک کره ای است که به عنوان پیش غذا، مخلفات و یا به عنوان میان وعده مصرف می شود. به طور سنتی آنها خوش طعم هستند، اگرچه تنوع زیادی در نوع شیرین آن وجود دارد.
18: ساتای (اندونزی)
وقتی صحبت از ساتای سنتی به میان می آید، از انواع گوشت ها، از جمله عجیب ترین آنها استقبال می شود. غذای سنتی اندونزیایی شامل یک سیخ گوشت است که با سس جداگانه سرو می شود.
19: ژیروس (یونان)
این غذا شامل یک خورش عمودی از گوشتها، مانند گوشت خوک و (در یونان) یا گوشت بره و گوساله (محبوب در سایر کشورها) است که در برشهای نازک همراه با نان پیتا و سبزیجات مانند گوجهفرنگی، پیاز، کاهو و خیار سرو میشود.
20: تورتاس (مکزیک)
پای ها ساندویچ های بی نظیری هستند که با مواد مکزیکی (لوبیا، آووکادو، ژامبون، پنیر، هالاپینو) پر شده اند. دو نوع نان در پای ها گنجانده شده است، بولیوهای سنتی تحت تأثیر فرانسوی و تله های گرد مشابه، که محصولات اصیل مکزیکی از Puebla de Zaragoza هستند.
منبع : MSN
ارسال دیدگاه