طرز تهیه کوکو اسفناج خوشمزه و سالم

شنبه 30 فروردین 1404 آشپزی
coco asfnaj

کوکو اسفناج یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه و مغذی است که به راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید. این خوراک با طعم دلپذیر و خواص فراوان می‌تواند انتخابی عالی برای وعده‌های غذایی شما باشد. برای تهیه کوکو اسفناج، بهترین زمان استفاده از اسفناج، فصل بهار و تابستان است، اما در فصول دیگر می‌توانید از برگ چغندر به جای آن استفاده کنید.

کوکو اسفناج

مواد لازم برای تهیه کوکو اسفناج

  • اسفناج: 1/5 کیلو
  • تخم مرغ: 5 عدد
  • آرد سفید: 2 قاشق مربا خوری
  • پودر سیر: 1/2 قاشق چایی خوری
  • پودر پیاز: 1/2 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل: به میزان دلخواه
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو اسفناج

برای تهیه کوکو اسفناج ابتدا اسفناج را پاک کرده و بشویید. سپس آن را با کمی آب و نمک بپزید. زمانی که اسفناج نیم پز شد، آن را آبکش کرده و با چاقو ریز خرد کنید. تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف بزرگ شکسته و با چنگال هم بزنید. سپس آرد، پودر پیاز و پودر سیر را کم‌کم به تخم‌مرغ‌ها اضافه کرده و خوب هم بزنید. حالا اسفناج خرد شده را اضافه کرده و مایه کوکو را خوب مخلوط کنید.

ماهی‌تابه‌ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن در آن بریزید تا داغ شود. سپس مایه کوکو را در ماهی‌تابه ریخته و اجازه دهید دو طرف آن خوب سرخ شود. زمانی که کوکو کاملاً پخته شد، آن را برش داده و در ظرف سرو کنید. نوش جان!

nan zorat shekam por

طرز تهیه نان ذرت شکم پر خوشمزه و مقوی

omlet

طرز تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا