طرز تهیه رولت مرغ با اسفناج و پنیر خوشمزه و راحت

چهارشنبه 18 تیر 1404 آشپزی
رولت مرغ با اسفناج و پنیر

رولت مرغ با اسفناج و پنیر یک غذای سالم و رژیمی است که طعمی عالی و ظاهری زیبا دارد. این غذا به علت داشتن اسفناج و پنیر، گزینه مناسبی برای افرادی است که به دنبال غذاهای کم کالری هستند. اسفناج و پنیر هر دو منبع خوبی از پروتئین و فیبر هستند و به شما کمک می‌کنند تا مدت زیادی سیر بمانید. همچنین، اسفناج قند خون را تنظیم می‌کند و برای افراد دیابتی مناسب است.

رولت مرغ با اسفناج و پنیر

مواد لازم برای تهیه رولت مرغ با اسفناج و پنیر

  • روغن زیتون: 1 قاشق غذا خوری
  • پیاز بزرگ : 1 عدد
  • جعفری خرد شده: 2 قاشق غذا خوری
  • اسفناج: 140 گرم
  • پنیر فتا تکه تکه شده: 1/2فنجان
  • سینه مرغ بدون استخوان: 4 قطعه
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • روغن مایع یا زیتون برای سرخ کردن به میزان لازم

رولت مرغ با اسفناج و پنیر

طرز تهیه رولت مرغ با اسفناج و پنیر

پیاز را نگینی خرد کرده و با یک قاشق غذا خوری روغن زیتون درون ماهی تابه به خوبی تفت دهید تا طلایی شود. اگر طعم سیر را در غذا دوست دارید، یک عدد سیر له شده هم اضافه کنید. سپس اسفناج و جعفری ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شود. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. (به جای جعفری از شوید هم می‌توانید استفاده کنید) سپس پنیر خرد شده را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید و ماهی تابه را کنار بگذارید تا مواد به خوبی خنک شود.

سینه مرغ بدون استخوان و پوست را افقی نازک برش داده و به خوبی با نمک و فلفل و هر طعمی که دوست دارید مزه دار کنید و با گوشت کوب کمی بکوبید تا نازکتر شود.

سپس از مواد بالا به طور یکنواخت روی سینه مرغ گذاشته و رول کنید و با خلال دندان رول را محکم کنید که مواد داخل آن نریزد. (می‌توانید این رول‌ها را اول در آرد زده، سپس در تخم مرغ زده و بعد در آرد سوخاری غلتانده و سرخ کنید.)

تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. یک و یک دوم قاشق چای خوری روغن مایع یا روغن زیتون به ماهی تابه اضافه کنید. مرغ‌ها را داخل ماهی تابه قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم یک طرف مرغ سرخ شود. مرغ‌ها را برگردانید، درب ماهی تابه را بگذارید. حرارت را پایین بیاورید تا کامل مرغ بپزد و طرف دیگر مرغ هم سرخ شود.

رولت مرغ شما آماده است. با سس کچاب یا هر سسی که دوست دارید تزیین کنید و با برنج یا نان سرو کنید.

رولت مرغ با اسفناج و پنیر

نکات تهیه رولت مرغ

برای اینکه رولت مرغ زیباتر شود، می‌توانید آن را در آرد، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری بغلتانید و سپس سرخ کنید. اگر طعم سیر را دوست دارید، می‌توانید یک حبه سیر له شده را به مواد تفت داده شده اضافه کنید. می‌توانید به جای پنیر پیتزا از پنیر خامه‌ای یا پنیر موزارلا استفاده کنید. برای اینکه رولت مرغ خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از ادویه‌های دیگر مانند آویشن، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل قرمز استفاده کنید.

خوراک بادمجان با گوشت

طرز تهیه خوراک بادمجان با گوشت خوشمزه و ساده

کیک کرم دار توت فرنگی

طرز تهیه کیک کرم دار توت فرنگی خوشمزه و لاکچری

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا