رولت مرغ با پنیر و اسفناج خوشمزه و رژیمی/طرزتهیه

چهارشنبه، 11 نوامبر 2020 آشپزی
رولت مرغ

 رولت مرغ  با اسفناج و پنیر

سینه مرغ پر شده با اسفناج و پنیر یک غذای سالم و  رژیمی با طعمی عالی و ظاهری زیبا است. که اگر شما دنبال غذای کم کالری هستید .این رولت مرغ به علت داشتن اسفناج و پنیر  گزینه مناسبی است . این غذا مدت زیادی شما را سیر نگه می دارد.و قند خون را تنظیم می کنند و مناسب برای افراد دیابتی هستند . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه رولت مرغ با ژامبون  و  طرز تهیه رولت مرغ چرخ شده مجلسی  را آموزش دادیم در صورت تمایل طرز تهیه آنها را ببینید.

مواد لازم برای تهیه رولت مرغ با اسفناج و پنیر

  • روغن زیتون: 1 قاشق غذا خوری
  • پیاز بزرگ : 1 عدد
  • جعفری خرد شده: 2 قاشق غذا خوری
  • اسفناج: 140 گرم
  • پنیر فتا تکه تکه شده:   1/2فنجان
  • سینه مرغ  بدون استخوان 4 قطعه
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • روغن مایع  یا زیتون برای سرخ کردن به میزان لازم

 طرز تهیه رولت مرغ با اسفناج و پنیر

● پیاز را نگینی خرد کرده و با یک قاشق غذا خوری روغن زیتون درون ماهی تابه به خوبی تفت دهید تا طلایی شود اگر طعم سیر را در غذا دوست دارید یک عدد سیر له شده هم اضافه کنید سپس اسفناج و جعفری ریز خرد شده را اضافه کنیدوتفت دهید تا نرم شود . مقداری نمک و فلفل  اضافه کنید .(به جای جعفری از شوید هم می توانید استفاده کنید ) سپس پنیر خرد شده را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید و ماهی تابه را کنار بگذارید تا مواد به خوبی خنک شود.

● سینه مرغ بدون استخوان و پوست  را افقی نازک برش داده و به خوبی با نمک و فلفل و هر طعمی که دوست دارید مزه دار کنید و با گوشت کوب کمی بکوبید تا نازکتر شود .

● سپس از مواد بالا به طور یکنواخت روی سینه مرغ گذاشته و رول کنید و با خلال دندان رول را محکم   کنید که مواد داخل آن نریزد(.می توانید این رول ها را  اول در آرد زده سپس در تخم مرغ زده شده   و بعد در آرد سوخاری غلتاند  و سرخ کنید .)

●  تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. یک و یک دوم قاشق چای خوری روغن مایه یا روغن زیتون به  ماهی تابه اضافه کنید. مرغ ها را داخل ماهی تابه قرار دهید اجاه دهید باحرارت ملایم یک طرف مرغ سرخ شود . مرغ ها را برگردانید، درب ماهی تابه را بگذارید. حرارت را  پایین بیاوریدتا کامل مرغ بپزد و طرف دیگر مرغ هم سرخ شود.

رولت مرغ شما آماده است با سس کچاب یا هر سسی که دوست دارید تزیین کنید و با برنج یا نان سرو کنید.

نکته

نکته مهم در پخت رولت نازک برش  دادن افقی سینه مرغ است و خوب مزه دار کردن  مرغ که بوی مرغ کامل گرفته شود ومواد میانی باید خنک شده باشد .

بازدیدکنندگان : ۲ نفر
سس پنیری

طرز تهیه سس پنیری زرد مخصوص ساندویچ ها

طرز تهیه نان پنیری با گردو/نان خوشمزه برای صبحانه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi