پخت خوراک بادمجان با گوشت با سس بشامل

شنبه 28 بهمن 1402 آشپزی
خوراک بادمجان با گوشت

پخت خوراک بادمجان با گوشت

خوراک بادمجان با گوشت یک غذای خوشمزه و سنتی ایرانی است که از بادمجان، گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی، پیاز و ادویه جات تهیه می شود. این غذا را می توان به عنوان وعده اصلی یا پیش غذا سرو کرد.

 

مواد لازم خوراک بادمجان با گوشت:

5 عدد بادمجان متوسط و1 عدد سیب زمینی
200 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز بزرگ
2 عدد گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز

مواد لازم سس بشامل

1/2 پیمانه شیر
1/4 پیمانه کره
1/4 پیمانه آرد همه منظوره
1/4 پیمانه پنیر پارمزان رنده شده و نمک و جوز هندی و فلفل سیاه مقداری

طرز تهیه خوراک بادمجان با گوشت:

بادمجان ها را از وسط نصف کنید و پوست آنها را بگیرید. سپس، آنها را به صورت حلقه ای به ضخامت 1 سانتی متر برش دهید.کمی داخل آب نمک نگه داریدسپس خشک کنید ودر یک تابه کوچک، مقداری روغن بریزید وبادمجان ها را سرخ کنید

سیب زمینی راپوست بگیرید و برش حلقه ای بزنید وسرخ کنید

پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید.

گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید.

در یک تابه بزرگ، مقداری روغن بریزید و پیاز را روی حرارت متوسط ​​تفت دهید تا نرم شود.

گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پودر پیاز را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.

گوجه فرنگی ها را به تابه اضافه کنید و 1/2 پیمانه آب اضافه کنید.

درب تابه را بگذارید و اجازه دهید خوراک به مدت 30 دقیقه بپزد تا گوشت و گوجه فرنگی بپزند.

داخل کاسه ای بادمجان ها را یکی یکی بچینیدروی آن سیب زمینی گذاشته وبعد موادگوشتی بگذارید.دوبار بادمجان روی مواد گوشتی بگذارید و روی آن سیب زمینی گذاشته

سس بشامل راروی آن بریزیدوسپس، پنیر پارمزان رنده شده را روی آن بپاشید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 10-15 دقیقه یا تا زمانی که پنیر طلایی شود بپزید.

 

طرز تهیه سس بشامل:

در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید.

آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

شیر را به تدریج اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.

نمک و فلفل و جوز هندی را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید.

نکات پخت خوراک بادمجان با گوشت:

برای خوشمزه تر شدن خوراک، می توانید از مقداری سبزیجات معطر مانند جعفری و گشنیز خرد شده در آن استفاده کنید.

اگر می خواهید خوراک شما تند باشد، می توانید از مقداری فلفل قرمز یا فلفل سیاه بیشتر استفاده کنید.

برای اینکه بادمجان ها در خوراک له نشوند، می توانید آنها را کمی سرخ کنید و سپس به خوراک اضافه کنید.

نکات پخت سس بشامل:

برای اینکه سس بشامل شما یکدست شود، باید آن را مرتباً هم بزنید.

اگر سس بشامل شما سفت شد، می توانید مقداری شیر به آن اضافه کنید تا رقیق شود.

اگر سس بشامل شما شل شد، می توانید مقداری آرد به آن اضافه کنید تا غلیظ شود.

آش بلغور جو با کشک

طرز تهیه آش بلغور جو

رولت مرغ با اسفناج و پنیر

رولت مرغ با پنیر و اسفناج خوشمزه و رژیمی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا