طرز تهیه کیک ردولوت خوشمزه و زیبا

جمعه 29 فروردین 1404 آشپزی
cake redvlvet

کیک ردولوت یک کیک خوش رنگ و خوشمزه است که برای جشن‌ها و سالگرد‌ها مناسب می‌باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کیک لذیذ را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کیک ردولوت

این کیک برای 8 نفر مناسب است:

  • آرد: 2 و 1/2 پیمانه
  • جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • شکر دانه ریز: 1 و 1/2 پیمانه
  • پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
  • باترمیلک: 1 پیمانه
  • روغن: 1 پیمانه
  • سرکه سفید: 1 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • کره: 115 گرم
  • رنگ خوراکی قرمز: به مقدار لازم
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای خامه روی کیک ردولوت

  • خامه قنادی: 1 و 1/4 پیمانه
  • پنیر خامه‌ای: 450 گرم
  • پودر قند: 1 و 1/2 پیمانه
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

کیک رد ولوت

طرز تهیه کیک ردولوت

  • برای تهیه کیک ردولوت، تمامی مواد اولیه را یک ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد. فر را 20 دقیقه قبل روشن کنید و قالب‌ها را چرب کنید.
  • مواد خشک شامل آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را 2 تا 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.
  • در یک کاسه، کره و شکر را با همزن برقی مخلوط کنید.
  • تخم مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • سپس روغن، سرکه سفید و باترمیلک را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • مواد خشک را آرام آرام اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
  • در آخر وانیل و رنگ خوراکی را اضافه کنید و هم بزنید.
  • مایه کیک را در دو قالب بریزید و در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 35 الی 40 دقیقه بپزید.
  • کیک‌ها را بیرون آورده و بگذارید خنک شوند.
  • برای تهیه خامه، پنیر خامه‌ای و پودر قند و وانیل را مخلوط کنید.
  • خامه قنادی را زده و به مخلوط پنیر اضافه کنید.
  • خامه را بین دو لایه کیک و روی آن بزنید و با خرده‌های کیک تزئین کنید. کیک ردولوت شما آماده است! نوش جان!
morghe mekziky

طرز تهیه مرغ مکزیکی خوشمزه و سریع

Aushe Abasali

طرز تهیه خوشمزه ترین آش عباسعلی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا