فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه کیک ردولوت
کیک ردولوت
کیک ردولوت کیک خوشرنگ و خوشمزه و زیبا که بسیار مناسب برای سالگرد ازدواج است .با طرز تهیه این کیک خوشمزه با ما همراه باشید .در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کیک تولد با تزیین ساده و تزیین کیک با خمیر مارزیپان و کیک شیفون و کیک کاتوشا و کیک پرتقالی را ببینید
مواد لازم برای تهیه کیک ردولوت
برای 8 نفر
- آرد: 2, 1/2 پیمانه
- جوش شیرین:1 قاشق چایخوری
- نمک:1 قاشق چایخوری
- شکر دانه ریز:1و 1/2 پیمانه
- پودر کاکائو :2 قاشق غذا خوری
- باترمیلک:1 پیمانه
- روغن :1 پیمانه
- سرکه سفید:1 قاشق چای خوری
- تخم مرغ :2 عدد
- کره :115 گرم
- رنگ خوراکی قرمز :به مقدار لازم
- وانیل:1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای خامه روی کیک ردولوت
- خامه قنادی:1و1/4پیمانه
- پنیر خامه ای:450 گرم
- پیمانه پودر قند:1و1/2
- قاشق چایخوری وانیل:1/2قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک ردولوت
- برای تهیه کیک ردولوت یا هر کیک و شیرینی برای اینکه کیفیت شیرینی خوب شود مواد اولیه را 1 ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد.فر را 20 قبل روشن کنید . قالب های مورد نظر را چرب کنید و کنار بگذارید.
- در یک کاسه بزرگ مواد خشک مانند، آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را د2 تا 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.
- در یک ظرف دیگر کره نرم شده و شکر را با همزن برقی مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند.
- تخم مرغها را یکی یکی به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ خوب هم بزنید حتما از هم زن برقی استفاده کنید.
- در ادامه روغن را اضافه کنید با مواد کاملا مخلوط کنید. سپس سرکه سفید و باتر میلک را به مواد اضافه کنید و با همزن برقی مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند.
- مواد خشک مخلوط شده را آرام آرام اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن آرد با همزن مخلوط کنید.
- در آخر هم وانیل و رنگ خوراکی را اضافه کنید و با همزن کاملا مخلوط کنیدو هم زن را خاموش کنید.
- مایه کیک را در دو قالب 20 سانتی بریزید و قالبها را برای 35 الی 40 دقیقه در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیکها به خوبی پخته شوند.اگر قالب شما بزرگ بود بعد ار پخت کیک از وسط نصف کنید.
- کیکها را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک شوند.تا برای خامه کشی آماده شود
- برای تهیه خامه بین کیک در یک کاسه بزرگ پنیر خامهای و پودر قند و وانیل را اضافه کنید و باهمزن خوب مخلوط کنید.
- خامه قنادی را در کاسهای دیگر بریزید و با همزن آنقدر هم بزنید تا فرم بگیرد و پف کند.سپس کم کم به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید و با یک لیسک در یک جهت مخلوط کنید.در این مرحله از هم زن استفاده نکنید.
- اکر روی کیک برآمده بود با چاقو ببرید تا صاف شود. قسمتهای بریده شده کیک را با دستتان کاملا خرد کنید.
- خامه را بین دو لایه کیک و روی کیک کاملا پخش کنید.خردههای کیک را روی کیک بپاشید کیک ردولوت شما آماده است نوش جان
ارسال دیدگاه