
فهرست مطالب :
1-مواد لازم برای تهیه سوپ کلم بروکلی و چدار
سوپ کلم بروکلی با چدار و گودا
سوپ کلم بروکلی یک پیش غذای خوشمزه است. این سوپ با سبزیجات تهیه می شود و میتوانیم از پنیرها هم استفاده کنیم. با طرز تهیه سوپ بروکلی با پنیر چدار و گودا با ما همراه باشید. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه سوپ ماهیچه و سوپ جو با شیر و سوپ بلدرچین را ببینید

سوپ کلم بروکلی
مواد لازم برای تهیه سوپ کلم بروکلی و چدار
- کلم بروکلی:۳۵۰ گرم
- شیر :500 میلی گرم
- پیاز:1 عدد
- سیب زمینی :1 عدد کوچک
- هویج :1 عدد متوسط
- سیر:1 حبه
- آب :1/2 لیوان
- پنیر چدار : ۸۰ گرم
- پنیر گودا: ۵۰ گرم
- روغن و کره :3قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل قرمز و سیاه :به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ کلم بروکلی
- برای تهیه سوپ کلم بروکلی ابتدا گلهای کلم بروکلی را از ساقه جدا کرده و داخل ظرف آب همراه کمی سرکه بریزید و بروکلی را 10 دقیقه در آن قرار دهید تا کرمهای ریز آن خارج شودو ضد عفونی شود بعد آبکشی کنید.( در شستن کلم بروکلی بسیار دقیق باشید و چند بار آبکش کنید )
- ساقههای کلم بروکلی و هویج و سیب زمینی را نگینی خرد کنید.
- سپس پیاز را نگینی خرد کرده و همراه کره و روغن در قابلمه تفت دهیدتا کمی طلایی شود سپس ساقه بروکلی و هویج و سیب زمینی خرد شده را اضافه کرده و کمی نمک و فلفل اضافه کنید . حدود ۵ دقیقه تفت دهید تامواد نرم شوند.
- سیر له شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
- در این مرحله از پخت آب و شیر را به مواد قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش آیند. در قابلمه را بگذاریدو شعله را ملایم کنید و حدود ۴۵ دقیقه زمان دهید تا مواد بپزند.
- گل های بروکلی را همراه با مقداری روغن داخل یک تابه تفت دهید تا کمی برشته شودو کنار بگذارید.
- در این فاصله پنیر چدار و گودای رنده شده را به مواد در حال جوش اضافه کنید. همزمان با گوشتکوب برقی محتویات داخل قابلمه را مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- گلهای کلم بروکلی تفت داده شده را اضافه کنید و همچنان با گوشتکوب برقی هم بزنید تا تعدادی از آنها ریز شده و بقیه درشت بمانند.
- در ادامه نمک و فلفل سوپ را چک کنید و سوپ را به صورت گرم سرو کنید. میتوانید مقداری پودر خردل به سوپ اضافه کنید.
ارسال دیدگاه