سوپ جو / طرز تهیه سوپ جو خوشمزه با شیر

شنبه 25 بهمن 1399 آشپزی
ُsope jo

فهرست مطالب

1-مواد لازم برای تهیه سوپ جو با شیر

2-طرز تهیه سوپ جو با شیر

سوپ جو

سوپ پیش غدای مناسب و سبک است و غذای مناسبی برای افراد بیمار می  باشد . امروز با طرز تهیه سوپ جو با شیر در کنار شما هستیم. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه سوپ گشنیز با ماست  و آش سبزی شیرازی و آش بلغور جو را مشاهده کنید.

سوپ جو با شیر

سوپ جو

مواد لازم برای تهیه سوپ جو با شیر

  1. سینه مرغ :۱ عدد
  2. جعفری خرد شده: 1 قاشق غذا خوری
  3. جو پرک: ۱۰۰ گرم
  4. هویج :۱ عدد
  5. قارچ :۲۵۰ گرم
  6. شیر: نیم لیتر
  7. آبلیمو :۱ قاشق سوپخوری
  8. پیاز : ۱ عدد
  9. روغن مایع: به اندازه کافی
  10. خامه : 2 قاشق غذا خوری
  11. نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه :به اندازه کافی

طرز تهیه سوپ جو با شیر

  •  سوپ جو را اکثر افراد با رب گوجه فرنگی درست می کنند اما سوپ جو باشیر نیز طعم بسیار خوبی دارد حتما امتحان کنید برای تهیه سوپ جو با شیر ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و در یک قابلمه مناسب با  مقداری روغن مایع تفت دهید تا پیاز نرم و کمی طلایی شود سپس  مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دهید.
  • بعد  سینه مرغ را به پیاز و زرد چوبه اضافه کنید کمی تفت دهید و  ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید  تا آب به جوش بیاید ، پس از اینکه آب به جوش آمد سپس شعله را آرام کنید تا مرغ به آرامی بپزد. پس از پختن مرغ آن را از آب مرغ جدا کنید و ریش ریش کرده و کنار بگذارید.
  • هویج  نگینی  خرد شده و جو پرک را به قابلمه حاوی آب مرغ اضافه کنید. در این مرحله حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا جو پرک لعاب بیندازد ، جو پرک حدود دو ساعت باید روی حرارت بماند تا لعاب بیندازد.هر از گاهی مواد را هم بزنید تا سوپ ته نگیرد.
  • پس از پخت جو پرک مرغ ریش ریش را به همراه شیر ولرم به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهیدسوپ آرام بجوشد
  •  قارچ را  به صورت ورقه ای خرد کنید  و با مقداری روغن در یک تابه ای با حرارت بالا تفت دهید تا قارچ نرم شود. چند قطره آبلیمو  به قارچ اضافه کنید تا قارچ سیاه نشود. سپس قارچ را به قابلمه سوپ اضافه کنید. در این مرحله نمک و فلفل سوپ را اندازه گیری کنیدو اگر لازم بود اضاف کنید.
  • توجه داشته باشید سوپ شیر هر چقدر بیشتر روی حرارت بماند سفت تر می شود.اگر سوپ شما غلیظ شد مقداری شیر جوشیده شده به سوپ اضافه کنید.
  • پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا در ظرف سوپخوری بکشید و با جعفری خرد شده تزیین کنید. اگر مشکلی با چربی خامه ندارید می توانید کمی خامه هم به سوپ اضافه کنید.البته اجازه دهید سوپ کمی از حرارت بیفتد سپس دو قاشق خامه را با قاشق زده و به سوپ اضافه کنید و خوب هم  بزنید تا سوپ یک دست شود.

 

kerem karamel

کرم کارامل / طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه فرانسوی

طرز تهیه ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ

ساندویچ مرغ/ طرز تهیه ساندویچ مرغ ساده و فوری

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا