ناگت مرغ خانگی خوشمزه

چهارشنبه 20 بهمن 1400 آشپزی
ناگت مرغ خانگی خوشمزه

ناگت مرغ خانگی خوشمزه

 

اکثر افراد تمایل به خوردن فست فود دارند چر ا که طعم خوشمزه آنها همه وسوسه میکند . اما اغلب آنها مضر هستند و پزشکان ، کارشناسان تغذیه خوردن آنها را بیش از یک بار در هفته مضر می دانند.اما اگر فست فودها را در خانه با مواد اولیه سالم تهیه کنیدضرر آن بسیار کمتر میشود.

اکثر افراد ناگت ها را آماده خریداری می کنند این ناگت ها فراوری شده است و مواد نگهدارنده دارند.تهیه ناگت  در خانه کار سختی نیست با این روش که در اینجا توضیح میدهیم به راحتی می توانید در خانه ناگت مرغ خوشمزه تهیه کنید.

مواد لازم ناگت مرغ خانگی:

  • مرغ چرخ شده (به نسبت مساوی ران و سینه )  600 گرم
  • پیاز  متوسط  2 عدد
  • پنیر پیتزا   150 گرم
  • سیر  2 حبه
  • قرص عصاره مرغ   1 عدد
  • سس خردل   2 قاشق غذا خوری
  • پودر  نان سو خاری  به مقدار لازم
  • روغن مایع به میزان لازم
  • زرد چوبه 1 قاشق مربا خوری
  • آویشن 1 قاشق چای خوری
  • نمک 1 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق مربا خوری
  • ادویه کاری 1 قاشق مرباخوری
ناگت مرغ خانگی خوشمزه

ناگت مرغ خانگی خوشمزه

روش پخت ناگت مرغ:

ابتدا مرغ چرخ شده را در ظرفی ریخته و پیاز ،سیر رنده شده (آب پیاز گرفته شود )و ادویه ها (زرد چوبه ،آویشن ،فلفل سیاه،، نمک ، کاری )و پنیر پیتزا ، سس خردل ،پودر عصاره مرغ به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.سپس با گوشت کوب برقی یا غذا ساز خوب مخلوط کنیدو اگر هیچ کدام را در منزل نداشتید با دست به مدت 8 دقیقه خوب ورز دهید.

روی سطح کار را  آرد سوخاری ریخته و مواد آماده شده را روی با دست یا قاشق روی آن صاف کنید به ضخامت یک سانت و  روی آن را دوباره آرد سوخاری  ریخته و با چاقو برش داده یا قالب میزنید و برش هایی آمده شده را دوباره  در آرد سوخاری غلتانده .ناگت ها آماده سرخ کردن هستند.

روغن مایع زیاد  را در ماهیتابه تفلون ریخته روی اجاق قرار داده تا به خوبی داغ شود سپس ناگت ها را سرخ کنید .و مطمئن  شوید مغز پخت شود.

● برای اینکه ناگت زیاد روغن به خود جذب نکند زمان سرخ کردن ناگت های جدید اضافه نکنید ..چون آنهاسرد هستندو روغن زیادی جذب میکنند

● برای مهمانی ها  ناگت ها را ار قبل آماده کنیدو 10 دقیقه قبل از سرو آنها را در آبکش فلزی قرار داده ( روی هم قرار ندهید  خمیر میشود ) و زیر آن یک سینی گذاشته در فر 170 درجه از قبل روشن شده به مدت 5 دقیقه گرم کنید با این روش روغن ا ضافه آن هم خارج میشود.

طرز تهیه ناگت مرغ بازاری مخصوص با طعم بسیار عالی

طرز تهیه خورش کرفس بامرغ

طرز تهیه خورش کرفس بامرغ؛ خوشمزه پر خاصیت

۲۰ دسر هندوانه‌ای

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا