نحوه پخت لازانیا با سس سفید

یکشنبه 20 آبان 1397 آشپزی
دستور پخت لازانیا با سس سفید


لازانیا یک غذای ایتالیایی است که در تمام دنیا تهیه می‌شود و طرفداران بسیاری نیز دارد. طرز تهیه انواع مختلف آن به طور کلی یکسان است، به این صورت که وررقه‌ها را لایه لایه می‌چینیم و میان آن‌ها را با موادی مانند گوشت، سبزیجات و… پر می‌کنیم. خشک شدن ورقه‌های لازانیا یکی از مشکلاتی است که در طبخ این غذا ممکن است با آن مواجه شویم، از اینرو بهتر است لازانیا با سس سفید طبخ شود تا این مشکل به وجود نیاید.

مواد مورد نیاز برای تهیه لازانیا با سس سفید

مواد لازم
لازانیا500 گرم
گوشت چرخ کرده150 گرم
قارچ100 گرم
پیاز2 عدد متوسط
فلفل دلمه ای1 عدد
پنیر پیتزا500 گرم
سس سفیدیک پیمانه
رب گوجهبه میزان لازم
نمک،‌ فلفل،‌ آویشن، زردچوبه و دارچینبه میزان لازم


نکته:

  • برای تهیه یک پیمانه سس سفید، به دو لیوان شیر، دو قاشق غذاخوری آرد سفید و ۵۰ گرم کره احتیاج دارید. ابتدا آرد را داخل یک ماهیتابه لبه‌دار یا قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس کره را که آب کرده بودید به آرد اضافه کنید و بهم بزنید تا زمانی که  کاملا مخلوط شوند و آرد تغییر رنگ دهد. سپس به آرامی شیر را اضافه کنید و دائما بهم بزنید تا آرد گلوله نشود. اندکی که مایه غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید.
  • ترجیحا از ورقه‌های لازانیای نیمه آماده استفاده کنید، زیرا به پخت نیازی ندارد.

 

طرز تهیه لازانیا با سس سفید

  1. فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید.
  2. پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و همراه با گوشت و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه بریزید، سپس یک و نیم تا دو لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط شعله اجاق گاز اجازه دهید تا کاملا بپزد.
  3. قارچ‌ها را خرد کنید و داخل یک ماهیتابه بدون روغن کمی تفت دهید تا آب آن تبخیر شود. اینکار مانع از آب انداختن لازانیا هنگام پخت می‌شود.
  4. زمانی که گوشت کاملا پخت و آب آن تبخر شد، کمی روغن به آن اضافه و آن را تفت دهید.
  5. اکنون دارچین، آویشن و فلفل را به گوشت اضافه کنید و کمی بهم بزنید.
  6. رب گوجه را در آخر به آن اضافه کنید و کمی بهم بزنید تا گوشت رنگ بگیرید و سپس قارچ را به گوشت اضافه کرده و بعد از مدت کوتاه از روی حرارت بردارید.
  7. در یک قابلمه یا ظرف بزرگ مقداری آب بریزید و ورق‌های لازانیای نیمه آماده داخل آن قرار دهید، توجه کنید که ورقه‌ها تنها باید سه دقیقه داخل آب باشند، بنابراین ابتدا به تعدادی که برای لایه اول نیاز دارید در آب خیس کنید و سپس هنگامی که شروع به چیدن لایه اول می‌کنید، ورقه‌های لایه دوم را در آب خیس کرده و به همین ترتیب تا آخر پیش می‌روید.
  8. کف یک ظرف مناسب فر را چرب کنید و یک لایه ورق لازانیا بچینید، مقداری سس سفید روی لازانیاها بریزید و با استفاده از یک قاشق آن را پخش کنید.
  9. سپس مقداری از مخلوط گوشت و قارچ را روی آن بریزید و با استقاده از قاشق آن را پخش کنید تا سطحی تقریبا یکنواخت داشته باشید.
  10. اکنون مقداری از فلفل دلمه‌ای نگینی شده را روی آن پخش کنید و پنیر پیتزا بریزید.
  11. به همین ترتیب ۳ الی ۴ ردیف ورق لازانیا بچینید. در آخرین لایه کمی پنیرپیتزای بیشتری استفاده کنید.
  12. فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه لازانیا را داخل فر قرار دهید. تمام مواد لازانیا آماده است و فقط کافی است که ورق‌های لازانیا پخته شوند.
منبع:ستاره
دستور پخت چلو گوشت ساده

دستور پخت چلو گوشت ساده

طرز تهیه پلو محلی چکدرمه غذای محبوب ترکمن‌ها

دستور پخت پلو محلی چکدرمه غذای محبوب ترکمن‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا