طرز تهیه سوپ لازانیا

پنج‌شنبه 4 خرداد 1402 آشپزی
دستور تهیه سوپ لازانیا

طرز تهیه سوپ لازانیا

سوپ لازانیا یکی از سوپ‌های خوشمزه است که با سبزیجات و ورقه‌های لازانیا تهیه می‌شود و به همین دلیل به این اسم مشهور شده است. استفاده از سبزیجات مختلف در این سوپ آن را تبدیل به یک غذای غنی، مغذی و خوشمزه کرده است و می‌توانید آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل در روزهایی که زمان کمی برای تهیه غذا دارید، سرو کنید. زمان تهیه این سوپ کمتر از ۳۰ دقیقه است و با تهیه آن می‌توانید در کنار نان‌های مختلف، یک وعده غذایی سالم و خوشمزه را تجربه کنید

طرز تهیه سوپ لازانیا

طرز تهیه سوپ لازانیا

مواد لازم (برای 8 نفر) سوپ لازانیا

  1.  2 قاشق غذاخوری روغن‌زیتون
  2.  680 گرم سوسیس ایتالیایی
  3.  3 فنجان پیاز خردشده
  4.  4 حبه سیر خردشده
  5.  2 قاشق غذاخوری پونه خشک
  6.  نصف قاشق غذاخوری فلفل قرمز خردشده
  7.  2 قاشق غذاخوری رب گوجه
  8. 800 گرم گوجه‌فرنگی خردشده
  9.  دو عدد برگ خشک برگبو
  10.  6 فنجان آب مرغ طعم دار
  11.  227 گرم لازانیا یا پاستای فوسیلی
  12.  نیم فنجان ریحان تازه و خردشده
  13.  نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای ترکیب پنیری

  1.  250 گرم پنیر ریکوتا
  2.  نیم فنجان پنیر پارمسان
  3. ¼ قاشق چای‌خوری نمک
  4.  اندکی فلفل تازه
  5.  دو فنجان پنیر موتزارلا خردشده

طرز تهیه سوپ لازانیا

  •  روغن‌زیتون را در قابلمه‌ای بزرگ بریزید و حرارت دهید.
  •  سپس سوسیس‌های خردشده را اضافه کنید و آن‌قدر تفت دهید تا طلایی شوند.
  • سپس پیازها را اضافه کنید و حدود 6 دقیقه سرخ‌کنید تا نرم شوند.
  • سیر، پونه و تکه‌های فلفل قرمز را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید.
  • سپس رب را به مواد بیفزایید و خوب باهم مخلوط‌کنید.
  •  حدود 3 تا 4 دقیقه بپزید تا رب گوجه به رنگ قهوه‌ای تیره در بیاید.
  •  اکنون گوجه‌فرنگی‌های خردشده، برگ خشک برگبو و آب مرغ را اضافه کنید.
  •  صبر کنید تا جوش بیاید و سپس شعله را کم کنید تا 30 دقیقه آرام بپزد.
  •  لازانیا یا پاستای خام را به قابلمه بریزید تا نرم شود.
  •  درب قابلمه را نگذارید و غذا را برای مدت زیاد نجوشانید، زیرا پاستا آب سوپ را جذب می‌کند و خمیر می‌شود.
  • درست قبل از سرو غذا، ریحان، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  •  برای تهیه ترکیب پنیری، در ظرف کوچکی پنیر ریکوتا، پارمسان و نمک و فلفل را باهم ترکیب کنید. هنگام سرو غذا، روی هر کاسه سوپ یک قاشق از ترکیب پنیری بریزید و روی آن اندکی پنیر موتزارلا اضافه کنید. یک قاشق از سوپ داغ را روی‌هم روی ترکیب پنیری بریزید.
طرز تهیه سوپ لازانیا

طرز تهیه سوپ لازانیا

نکات مهم پخت سوپ لازانیا

– اگر می‌خواهید سوپ را بلافاصله پس از پختن سرو کنید، می‌توانید به جای اینکه لازانیا را همراه سوپ بپزید، آن‌ها را جداگانه بپزید و در زمان سرو به سوپ اضافه کنید. در این صورت، حدود ۱ پیمانه آب یا آب مرغ بیشتر اضافه کنید، زیرا لازانیا‌ها آب را جذب می‌کنند. لازم به ذکر است که در این حالت، لازانیا‌ها حالت چسبندگی دارند و باید سریعاً سرو شوند تا جلوی خمیر شدن آن‌ها گرفته شود.

– من ترجیح می‌دهم که لازانیا را جداگانه بپزم و برای هر نفر جداگانه اضافه کنم و بعد از سرو به باقیمانده لازانیا (همراه با کمی روغن) برای استفاده‌های بعدی نگهداری کنم. این روش به شما امکان می‌دهد تا لازانیا‌ها در حالت خودشان باقی بمانند و در هنگام سرو، هر نفر به میزان دلخواه خود لازم داشته باشد. بنابراین، می‌توانید از این روش برای جلوگیری از سفت شدن لازانیا‌ها استفاده کنید و همچنین از بیش‌اندازه مصرف غذا جلوگیری کنید.

– اگر سبزیجات خشک در دسترس نیست، می‌توانید فقط ۱ قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی را به سوپ اضافه کنید.

– برای درست کردن سوپ لازانیا، می‌توانید از ریحان تازه نیز استفاده کنید. در این صورت، برای هر پیمانه سوپ، ۱/۴ پیمانه ریحان تازه خرد شده را به آن اضافه کنید. همچنین می‌توانید از اورگانو، رزماری یا آویشن تازه هم استفاده کنید، با این تفاوت که برای هر پیمانه سوپ، مقدار سه برابر از مقدار خشک آن‌ها را به کار ببرید.

– اگر بخواهید این سوپ را فریز کنید، باید بدون پاستا و پنیر باشد. پنیر و پاستا را جداگانه فریز کنید و در زمان سرو، پاستا را با چند قطره روغن درون ماکروویو یا روی حرارت ملایم گرم کنید تا به هم چسبیده نشوند.

– اگر می‌خواهید به سوپ لازانیا خود سبزیجات دیگری مانند هویج اضافه کنید، می‌توانید همراه با پیاز این کار را انجام دهید.

– دستورالعمل اصلی طبق روش ایتالیایی، ۱ قاشق چای‌خوری شکر و ۱/۲ قاشق چای‌خوری دانه رازیانه خرد شده را همراه با سبزی‌های خشک اضافه می‌کند. اما در اینجا، این دو ماده حذف شده تا تعدادمواد تشکیل‌دهنده کمتر شود.

– اگر سیر را دوست ندارید، می‌توانید تعداد آن را به ۲ یا ۳ حبه کاهش دهید.

– همچنین به جای آب مرغ، می‌توانید از آب استخوان یا حتی آب معمولی استفاده کنید. البته استفاده از آب مرغ به سوپ شما مزه بسیار خوبی می‌دهد.

 

گاناش شکلاتی چیست؟

گاناش شکلاتی چیست؟

دستور پخت ۳ روش سوفله سیب زمینی 

دستور پخت ۳ روش سوفله سیب زمینی 

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا