آش میوه /طرز تهیه آش رشته با میوه ترش و شیرین

یکشنبه 21 آذر 1400 آشپزی
ashe myve

 

آش میوه از جمله آش های خوشمره وسنتی که در شهرهای مختلف  پخته می شود این آش را با میوهای خشک , ترش و شیرین تهیه می کنند که علاوه بر خوشمزه بودن خاصیت زیادی دارد و به پاکسازی بدن کمک می کند . در بخش آ شپزی مجله دایان با طرز تهیه  آش میوه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه آش رشته با میوه

  •  نخود، لوبيا چيتي و عدس:750 گرم
  •  سبزي آش خرد شده:1 كيلوگرم
  •  پياز متوسط:3 عدد
  • روغن مايع مخصوص سرخ كردني به مقدار لازم
  •  آلبالو خشك، قيسي، برگه زردآلو و آلو:200 گرم
  •  رشته مخصوص آش:750 گرم
  •  پودر نعنا خشك: قاشق سوپ خوری 
  •  شيره انگور:2 /1 پيمانه
  •  سركه انگور:2 پيمانه
  •  آب گوشت يا آب قلم:1 ليوان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
آش میوه

آش میوه

طرز تهیه

  1. برای تهیه آش میوه اول مواد اولیه را یک روز قبل آماده کنید . حبوبات را 24 ساعت قبل خیس کنید و چند بار آب آنها را عوض کنید تا نفخ آنها گرفته شود. ( البته عدس 2 ساعت خیس بخورد کافی است )
  2. سپس حبوبات را آبکش کنید و هر کدام را جداگانه بپزید.
  3.  پيازها را پوست بگیرید و به صورت خلالي خرد كنيد.
  4.  آلبالو خشك، آلو و برگه قيسي و زردآلو را در  یک کاسه ریخته و با آب چند بار بشویید و مقداری آب روی میوه خشک ها بریزید تا  خيس بخورند.( ا ساعت خیس خوردن برای میوه های خشک کافی است)
  5. . یک قابلمه بزرگ انتخاب کنیدو مقداری روغن در آن بریزید روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا داغ شود. سپس نصف پيازهای خرد شده را به روغن داغ شده اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند( نصف دیگر پیازها را برای تزیین آش سرخ کنید)و مقداری زرد چوبه به پیاز سرخ شده اضافه کنید و دوباره تفت دهید . پس از آن آب قلم يا آب گوشت را همراه با 3ليوان آب معمولي  به پیاز ها اضافه كنيد و شعله را زیاد کنید تا بجوشد
  6. سپس سبزي خرد شده   و حبوبات پخته شده را  درون قابلمه بريزيد و اجازه دهید مواد بجوشد و سبزی آش نرم شود .
  7. بعد از آن میوه های خشک خيسانده شده را همراه با فلفل داخل قابلمه آش بريزيد و اجازه دهيد همراه با سبزي  بپزد.
  8.  پس از پختن مواد در این مرحله نوبت اضافه كردن رشته است. رشته ها را نصف كنید و به آش اضافه کنید و اجازه دهید آش بجوشد و جا بیفتد
  9. در 10 دقیقه آخر پخت مخلوط شيره انگور و  سركه را به آش اضافه کنیدو سپس شعله را خاموش کنید .
  10. آش را  در كاسه مورد نظر بريزيد و با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید.
  11. آش میوه شما آماده است نوش جان

 

دسر رژیمی

دسر رژیمی

غذاهای محلی ایرانی

غذاهای محلی ایرانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا