دستور تهیه کیک سیب رولی

چهارشنبه 26 مهر 1402 آشپزی
کیک سیب رولی

کیک سیب رولی یک کیک خوشمزه و ساده است که با سیب و دارچین تهیه می شود. این کیک بافتی نرم و لطیف دارد و طعم آن با طعم شیرین و ترش سیب ها تکمیل می شود.

مواد لازم برای تهیه کیک سیب رولی:

تخم مرغ: ۳ عدد

شکر: ۱ پیمانه

روغن مایع: ۱/۲ پیمانه

شیر: ۱/۲ پیمانه

آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

وانیل:۱ قاشق چایخوری

دارچین: ۱ قاشق چایخوری

سیب: ۲ عدد

شکر: ۱/۴ پیمانه

دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری

کیک سیب رولی

کیک سیب رولی

طرز تهیه کیک سیب رولی:

۱. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

۲. تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی بزنید تا سبک و پفکی شوند.

۳. شکر را کم کم به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

۴. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

۵. آرد، بکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

۶. سیب ها را پوست بگیرید و رنده کنید.

۷. نصف سیب رنده شده را به همراه ۱/۴ پیمانه شکر و ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین به مخلوط کیک اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

۸. کف یک قالب مستطیلی ۳۰ در ۴۰ سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

۹. مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز کیک فرو می کنید، تمیز بیرون بیاید.

۱۰. کیک را از فر خارج کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه خنک شود.

۱۱. یک ورقه کاغذ روغنی روی سطح صاف قرار دهید.

۱۲. کیک را روی کاغذ روغنی قرار دهید و کاغذ روغنی دیگری روی آن قرار دهید.

۱۳. با یک چاقوی تیز، کیک را به صورت افقی از وسط برش بزنید تا دو لایه کیک داشته باشید.

۱۴. لایه پایین کیک را با مایه سیب پر کنید.

۱۵. لایه بالای کیک را روی لایه پایین قرار دهید و با کمک کاغذ روغنی، کیک را رول کنید.

۱۶. کیک را در یخچال به مدت حداقل ۱ ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد.

۱۷.کیک را از یخچال خارج کنید و با پودر قند یا خامه تزیین کنید.

کیک سیب رولی

کیک سیب رولی

نکات:

برای اینکه کیک سیب رولی شما خوشمزه تر شود، می توانید از سیب های شیرین و ترش استفاده کنید.
اگر می خواهید کیک شما طعم دارچین بیشتری داشته باشد، می توانید مقدار دارچین را در مایه کیک و مایه سیب افزایش دهید.
برای اینکه کیک سیب رولی شما به راحتی از قالب جدا شود، می توانید قبل از قرار دادن کیک در قالب، کف قالب را با روغن چرب کنید و آرد بپاشید.
برای اینکه کیک سیب رولی شما ظاهر زیباتری داشته باشد، می توانید آن را با سس شکلات یا کارامل تزیین کنید.

سرکه/ طرز تهیه سرکه خرمالو

ته چین شهمیرزادی اصیل سمنانی

دستور پخت ته چین شهمیرزادی اصیل سمنانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا