کیک مرطوب گردو و سیب

یکشنبه 19 شهریور 1402 آشپزی
کیک مرطوب گردو و سیب

کیک  مرطوب گردو و سیب

کیک مرطوب گردو و سیب یکی از کیک های بسیار لذیذ خوشمزه و ساده است که می توانید به راحتی در منزل پخت. بافت نرم وطعم  این کیک  بی نظیر می باشد و شما می توانید به راحتی با فر و بدون فر در قابلمه نییز این کیک را تهیه کنید. استفاده از ماست در کیک ها باعث بافت پوک و نرمی می شود و بهتر است با شیر جایگیزین نکنید.

 

کیک مرطوب گردو و سیب

کیک مرطوب گردو و سیب

موادلازم برای کیک  مرطوب گردو و سیب؛

4 عدد تخم مرغ
1 و نیم لیوان شکر
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان ماست
2/5لیوان آرد
1 ق چ وانیل
1 ق چ بیکینگ پودر

 

برای روی کیک مرطوب گردو و سیب:

2 عدد سیب پوست کنده و خرد شده
نصف قاشق چای خوری دارچین
2-3 مشت گردوی خرد شده
یک مشت شکلات چیپسی(اختیاری)

 

کیک مرطوب گردو و سیب

کیک مرطوب گردو و سیب

طرزپخت کیک مرطوب گردو و سیب :

تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن برقی حدودا پنج دقیقه بزنید.

مایه باید هم پف دار و هم کرمی سفیدباشه (قانونی معتبر برای یک کیک موفق همیشه)

سپس روغن و ماست را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم

در آخر آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود.

خمیر را در قالب کیک چرب شده(باکره)ریخته

سیب های خرد شده را با دارچین مخلوط می کنیم روی خمیر می پاشیم

گردو را هم خرد کرده و روی سیب ها می پاشیم و در آخر در صورت تمایل شکلات چیپسی می پاشیم.

در فرازقبل گرم شده بادمای180درجه به مدت45دقیقه میزاریم بپزه(درفرهای مختلف متفاوته)بهتره باسیخ چوبی کنترل کنید

نوش جان

 

کیک مرطوب گردو و سیب

نکات کلیدی در تهیه کیک سیب و گردو خیلی خوشمزه در قابلمه و فر

  1. اندازه لیوانی که استفاده می کنم: 200 میلی لیتر
  2. اندازه قالب مورد استفاده من: 26 سانتی متر
  3. به دلخواه می توانید روی مواد کمی شکلات چیپسی اضافه کنید.
  4. برای تست پخت می توانید یک خلال دندان را از مرکز کیک فرو کنید و اگر خلال دندان تمیز خارج شد یعنی کیک پخته شده است.
  5. برای فر های برقی و توستر دما روی ۱۶۰ تنظیم کنید.
طرز تهیه مرغ تند هندی

طرز تهیه مرغ تند هندی

طرز تهیه میت بال

طرز تهیه میت بال با سس انار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا