بیچاق قیمه / طرز تهیه بیچاق قیمه خوشمزه اردبیلی

جمعه 10 بهمن 1399 آشپزی
ghyme bichaghe

 فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای پیچاق  قیمه :

2-طرز تهیه  پیچاق قیمه اردبیلی :

 بیچاق قیمه

پیچاق قیمه  خورش اردبیلی حوشمزه که با گوشت گوسفندی و خلال بادام تهیه میشود و در اخر  چاشنی آبغوره  و زرده تخم مرغ را  اضافه می کنند . با طرز تهیه بیچاق  قیمه با ما همراه باشید در بخش آشپزی دایان طرز تهیه   قیمه شاه عباسی و  خورش خلال بادام کرمانشاهی  و  غذاهای سنتی شیراز   و غذاهای سنتی سمنان را ببینید.

 

قیمه بیچاق

بیچاق قیمه

مواد لازم برای  پیچاق قیمه اردبیلی:

  1. گوشت بدون استخوان   : 300 گرم
  2. خلال بادام : 1 پیمانه
  3. رب گوجه :نصف قاشق غذاخوری
  4. زعفران : به مقدار لازم
  5. ادویه خورشتی  : به مقدار لازم
  6. گلاب :1 قاشق غذاخوری
  7. زرده تخم مرغ: 3 عدد
  8. آبغوره :به مقدار لازم
  9. پیاز: 2 عدد

طرز تهیه  پیچاق قیمه اردبیلی :

  • برای تهیه  پیچاق قیمه اردبیل، ابتدا پیازها  را نگینی ریز خرد کنید یا رنده کنید.  پیازها را با مقداری روغن تفت بدهید تا کمی طلایی شود وگوشت های مکعبی خرد شده را  به پیازاضافه کنید و خوب تفت بدهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  • سپس رب گوجه را به آن اضافه کنید. میزان رب کم باشد و برای رنگ بیچاق قیمه بیشتر از زعفران استفاده کنید.
  • سپس زردچوبه، ادویه خورشتی را اضافه کنید و تفت بدهید و زعفران دمکرده را اضافه کنید. و حدود 1 لیتر آب داخل آن بریزید. زمانی که آب به جوش آمد، زیر خورش را کم کنید تا  گوشت به خوبی بپزد.
  • خلال بادام ها را داخل قابلمه ای کوچک بریزید مقدار کمی آب روی آن ها بریزید و گلاب را به آن اضافه کنید. اجازه بدهید با حرارت متوسط حدود 15 دقیقه بجوشد تا کمی نرم شوند. و بعد از 15 دقیقه خلال بادام ها را به خورشت اضافه کنید. با این روش بادام ها نرم می شوند ولی ، سفتی آن را زیر دندان احساس می کنید.
  • در پایان نمک و چاشنی خورش را اضافه کنید؛ برای چاشنی می توانید از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید.
  • این خورشت خیلی کم آب تهیه می شود ، زمانی که خورش  بیچاق قیمه جا افتاد آن را به یک ماهی تابه لبه دار انتقال دهید و زرده تخم مرغ ها رابه آرامی روی خورش قرار دهید و مقداری پودر زعفران روی آنها بپاشید و سر ماهی تابه را گذاشته تا زرده ها بپزد .
  • می توانید زرده ی تخم مرغ را در ظرفی جداگانه به صورت درسته بپزید و در پایان پس از کشیدن خورش در ظرف سرو زرده ها را روی آن قرار بدهید.
  • خورش  بیچاق  قیمه شما اماده است آن را در ظرف سرو کشیده و با برنج میل کنید.

Deser panakotay anbe

دسر پاناکوتای انبه/ طرز تهیه دسر پاناکوتای انبه

pouding vanily

پودینگ وانیلی / طرز تهیه دسر پودینگ وانیلی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا