۲ دستور تهیه ساندویچ فیله مرغ

دوشنبه 20 اسفند 1397 آشپزی
ساندویچ فیله مرغ
ساندویچ فیله مرغ یکی از خوشمزه‌ترین ساندویچ‌ها هم در ایران و هم خارج از ایران است. این ساندویچ طرز تهیه راحتی دارد که در این مقاله توضیح داده می‌شود.

۱. طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ 

مواد لازم برای دو عدد ساندویچ
نمک۳ قاشق غذا خوری + یک چهارم قاشق چایی خوری
شکر۲ قاشق غذا خوری + ۱ قاشق چایی خوری
آب۲ پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان۱ عدد
فلفل پاپریکا۱ قاشق چای خوری
فلفل هندییک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاهبه مقدار کافی
شیرنیم پیمانه
تخم مرغ۱ عدد بزرگ
پودر سوخارینیم قاشق چای خوری
آردسه چهارم فنجان
شیر خشک۱ قاشق غذا خوری
روغن بادام زمینینیم پیمانه
نان همبرگر۲ عدد
کره۱ قاشق غذا خوری
خیار شور و گوجه و کاهوبه مقدار لازم برای بین ساندویچ

دستور تهیه

  • سینه‌ی مرغ را از وسط به دو قسمت نازک‌تر برش دهید و آن را درون یک کاسه بگذارید. ۲ پیمانه آب،۳ قاشق غذا خوری نمک و ۲ قاشق غذا خوری شکر را به آن اضافه کنید. در کاسه را ببندید و آن را به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
  • پاپریکا، فلفل هندی و مقداری فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک با یکدیگر ترکیب کنید.
  • شیر و تخم مرغ را در یک کاسه با هم ترکیب کنید و خوب بزنید.
  • آرد، شیر خشک، پودر سوخاری و نمک و شکر باقی مانده را با یکدیگر ترکیب کنید و دو قاشق غذاخوری از مایع شیر را به آن اضافه کنید تا آرد‌ها کمی مرطوب شوند.
  • یک تابه روی حرارت بگذارید و روغن بادام زمینی را درون آن بریزید.
  • سینه‌ی مرغ را از آب جدا کنید و روی دستمال مخصوص آشپزخانه بگذارید تا آب آن گرفته شود سپس پاپریکا، فلفل هندی و مقداری فلفل سیاه روی آن بپاشید.
  • سینه مرغ را ابتدا درون ظرف شیر بزنید و سپس در ظرف آرد بگذارید تا دو طرف آن با آرد آغشته شود.
  • دو طرف سینه‌ی مرغ را درون تابه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. سپس آن را روی دستمال‌های روغن‌گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  • نان همبرگر را از وسط باز کنید و داخل آن را روی تابه با حرارت بگذارید تا برشته شود. سپس روی آن کره بمالید و کاهو یا خیارشور و یا گوجه بسته به ذائقه‌ی خودتان روی نان بگذارید.
  • سینه مرغ سرخ شده را به نان اضافه کنید و روی آن را با تکه‌ی دیگر نان بپوشانید.

 

 

ساندویچ فیله مرغ

۲. طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ با پنیر

مواد لازم اندازه مقدار کالری
سینه مرغ ۱ عدد هر ۱۰۰ گرم ۲۰۰ کالری
فلفل دلمه ۱ عدد بزرگهر ۱۰۰ گرم ۱۵ کالری
گوجه فرنگی ۱ عددهر ۱۰۰ گرم ۱۵ کالری
پیاز۲ عدد بزرگهر ۱۰۰ گرم ۵ کالری
پنیر پارمسان۳ قاشق غذاخوریهر ۱۰۰ گرم ۴۳۱ کالری
نمک و فلفل و آویشن مقداریهر ۱۰۰ گرم ۰ کالری
زنجفیل تازه (دلخواه)به اندازه یک بند انگشتهر ۱۰۰ گرم ۴۹ کالری

 

طرز تهیه

  • ابتدا پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
  • فلفل دلمه را نیز نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.
  • سپس سینه‌ی مرغ را به صورت رشته‌های باریک برش دهید و به تابه اضافه کنید و تفت دهید.
  • وقتی سینه‌ی مرغ سرخ شده گوجه فرنگی را اضافه کنید و یک تفت کوچک بدهید.
  • در مرحله‌ی آخر پنیر پارمسان را به مواد اضافه کرده، با مواد مخلوط کنید و زیر اجاق را خاموش کنید.
  • مواد آماده شده را بین نان باگت بگذارید و همراه با گوجه و خیار شور میل کنید.

 

ساندویچ خوشمزه فیله مرغ با پنیر آماده‌ی سرو است …

ساندویچ فیله مرغ با پنیر پارمسان

منبع:ستاره

دستور پخت فاهی‍تای مرغ

دستور پخت فاهی‍تای مرغ

نحوه پخت شیرینی خانگی مخصوص عید نوروز

نحوه پخت شیرینی خانگی مخصوص عید نوروز

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا