طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه

سه‌شنبه 27 خرداد 1399 آشپزی

خورش خلال بادام یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه کرمانشاه است .و یکی از بی نظیرترین خورش های ایرانی است. و با گوشت گوسفند ،خلال بادام ،روغن محلی ،زرشک سیاه ،چوب دارچین و گلاب تهیه  می شود

 

مواد لازم

■ گوشت گوسفند خرد شده 600 گرم

■ زرد چوبه ،فلفل و نمک  به میزان لازم

■ خلال بادام 250 گرم

■ زرشک سیاه 1/2 لیوان

■ چوب دارچین یک تکه

■ پیاز متوسط 1 عدد

■ رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری

■ زعفران به میزان لازم

■ لیمو عمانی 6 عدد

■ روغن به میزان لازم

طرز تهیه خورش خلال بادام:

1:شب قبل خلال بادام را با گلاب خیس کنید .

2:زرشک سیاه را در آب خیسانده و چند بار آب آن را عوض کنید تا رنگ تیره آن برود.

3:لیمو عمانی ها  را سوراخ کرده یا از وسط نصف کنید و هسته آن را خارج کرده در آب خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی آن گرفته شود .

4:گوشت را خرد کرده و چند با با آب گرم بشورید تا خورش شما خوش رنگ شود سپس در صافی ریخته تا آب اضافی آن خارج شود.

5:در یک قابلمه پیاز را نگینی خرد شده را ریخته  و با روغن تفت دهید تا سبک شود سپس زرد چوبه و فلفل  و گوشت را اضافه  کرده و خوب تفت دهیدتا بوی خامی گوشت گرفته شود.سپس  آب جوش روی آن ریخته در قابلمه را بگذارید تا گوشت بپزد .

6:وقتی گوشت نیم پز شد خلال بادام ، لیمو عمانی ،رب گوجه فرنگی سرخ شده و چوب دارچین را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید خورش بپزد.

7:گوشت خورش را چک کنید اگر کامل پخته شده بود. نمک به خورش اضافه کنید و  10 دقیقه آخر زرشک سیاه را به خورش اضافه کنید اگر زرشک زیاد در خورش بجوشد رنگ خورش تیره میشود .

8 : چند دقیقه قبل از  سرو خورش زعفران و مقداری گلاب اگر دوست داشتید به خورش اضافه کنید.

طعم این خورش با برنج زعفرانی بی نظیر است.

نوش جان

کوفته هرمی

طرز تهیه کوفته هرمی

بسبوسه مصری

دستور پخت بسبوسه مصری لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا