دستور پخت بسبوسه مصری لذیذ

دوشنبه 26 خرداد 1399 آشپزی
بسبوسه مصری

بسبوسه مصری

زمان مهیا کردن:30دقیقه

زمان پخت:30دقیقه

زمان آماده سازی:1ساعت

مناسب برای:۸ نفر

ملل:مصر

مواد لازم

آرد سمولینا : یک پیمانه

پودر نارگیل : یک دوم پیمانه

بیکینگ پودر : یک قاشق چای خوری

تخم مرغ :1 عدد

کره آب شده و سرد شده درد دمای محیط : 85 گرم

ماست : یک دوم پیمانه

وانیل : نصف قاشق چای خوری

بادام هندی یا بادام زمینی : به مقدار لازم

شکر : 100 گرم

 

بیشتر بخوانید :دستور پخت کیک گردویی

 

مواد لازم براي شربت:

شكر : يك پيمانه

آب : 1/2 پيمانه

آبليمو : يك قاشق چايخوري

زعفران دم شده : يك قاشق چايخوري

 

مراحل پخت

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن كنيد.

ابتدا باید پودر نارگیل و بیکینگ پودر و آرد سمولینا را با یکدیگر در ظرف مناسبی به خوبی مخلوط کنید.

سپس در ظرفی دیگر تخم مرغ را با مقداری نمک هم بزنید و شکر و روغن و دو قاشق غذاخوری گلاب و ماست را به ترتیب به تخم مرغ زده شده اضافه کنید و همه این مواد را هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

در این مرحله مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد سمولینا اضافه کنید و این مواد را هم بزنید.

قالب مربع شكل 23 سانتی متری را با كره چرب كرده و مواد را در آن بريزيد و بادام‌ها را روی بسبوسه بچينيد.

سپس قالب را در فر قرار داده و به مدت 30 دقيقه بپزيد تا كاملا مغز پخت و طلايی شود.

تمام مواد شربت را در ظرفي مخلوط كرده روی حرارت قرار دهيد تا يك دقيقه بجوشد، آن‌گاه شربت آماده است.(دستور تهیه شربت در مقدمه است).

پس از اين‌كه دسر را از فر خارج كرديد آن را برش زده و شربت سرد را روي دسر داغ بريزيد

در نهایت اجازه دهید مجددا دسر خنك شده سپس سرو كنيد.

بیشتر بخوانید:پخت کیک زرد آلو

طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه

دستور پخت چیز کیک انجیر سیاه

طرز تهیه چیز کیک انجیر سیاه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا