طرز تهیه چیز کیک انجیر سیاه

شنبه 24 خرداد 1399 آشپزی
دستور پخت چیز کیک انجیر سیاه

چیز کیک انجیر سیاه

مواد لازم برای کیک:

  •     ۱/۲ پیمانه مغز گردو
  •     ۱ پیمانه بیسکوئیت مادر (یا بیسکوئیت ساده)
  •     ۱/۴ پیمانه شکر
  •     ۶ قاشق غذاخوری کره آب شده

برای مواد میانی:

  •     ۲۸۰ گرم پنیر بز
  •     ۲ عدد تخم مرغ
  •     ۱/۳ پیمانه عسل
  •     ۲ قاشق چایخوری وانیل
  •     ۱٫۵ قاشق چایخوری آب لیموترش
  •     ۱/۲ قاشق چایخوری نمک

برای تاپینگ:

  •     ۶ تا ۸ عدد انجیر سیاه بزرگ
  •     ۱/۲ پیمانه عسل
  •     ۱ قاشق غذاخوری نمک دریایی

1.  فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. کف یک قالب مستطیلی باریک را با روغن گیاهی چرب کنید.

2. در غذاساز، بیسکوئیت، گردو و شکر را هم بزنید تا شبیه ماسه شوند. سپس، کره را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
3. مخلوط بیسکوئیت را کف قالب بریزید و با پشت قاشق به سمت پائین فشار دهید تا منسجم شوند.
4. برای تهیه فیلینگ، در یک کاسه بزرگ، پنیر بز و تخم مرغ را هم بزنید تا پف کنند. عسل، وانیل، آب لیموترش و نمک را افزوده و هم بزنید. سپس آن ها را روی مخلوط بیسکوئیت بریزید.
5. قالب چیزکیک را درون یک سینی بزرگ بگذارید. درون سینی آب بریزید. سپس آن ها را به مدت ۶۰ دقیقه در فر قرار دهید.
6.  اجازه دهید تا چیزکیک به مدت ۴ ساعت خنک شود.
7. در این فاصله، انجیرها را به صورت ورقه های نازک برش دهید. آن ها را روی چیزکیک بچینید.
8.  در آخر روی چیزکیک انجیری، عسل و نمک دریایی بریزید و سرو کنید.
بسبوسه مصری

دستور پخت بسبوسه مصری لذیذ

کیک اسفناجی

پخت کیک اسفناجی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا