کیک / طرز تهیه کیک خوشمزه با آرد برنج بافر و بدون فر

سه‌شنبه 6 اردیبهشت 1401 آشپزی
کیک با آرد برنج

برای پخت  این کیک بجای آرد سفید از آرد برنج استفاده شود این کیک بسیار خوشمزه و خوش  عطر است و فاقد گلوتن و برای افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند کیک مناسبی است چون این افراد به آرد گندم حساس هستند . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کیک برنج با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه کیک کاتوشا و کیک شکلاتی با طعم نعناع و کیک ردولوت و کیک ماسالا  و کیک ژله ای را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک با آرد برنج

  • آرد برنج: ۱ و ۳/۴ پیمانه
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • بیکینگ پودر :۲ قاشق چای خوری
  • پودر هل یا وانیل: ۱/۴ قاشق چای خوری
  • شکر: ۱ پیمانه
  • ماست یا شیر: ۱ پیمانه
  • روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
  • گلاب: ۳ ق غذا خوری
  • زعفران دم کرده :۲ قاشق سوپ خوری
  • کیک با آرد برنج

      کیک با آرد برنج

طرز تهیه کیک با آرد برنج

  1. برای تهیه کیک برنج  مثل بقه کیک ها باید مواد اولیه را 30 دقیقه قبل از پخت کیک از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند .
  2. آرد برنج را با بیکینگ پودر ترکیب کنیدو  دو تا سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
  3.  یک قالب 20 سانتی بردارید و تمام قسمتهای آن را خوب چرب کنیدو کف آن کاغذ روغنی بیندازید و کنار بگذارید.
  4. فر را 15 دقیقه قبل از پخت کیک  با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.
  5. برای پخت کیک  بدون فر بدنه و کف یک قابلمه را کمی چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیندازید و روی شعله پخش کن قرار دهید تا گرم شود.
  6.  حال برای پخت کیک یک کاسه بزرگ بردارید و تخم مرغ ها را به همراه پودر هل (یا وانیل) و شکر داخل آن بریزید و با همزن برقی هم به مدت 5 تا 7  دقیقه  خوب هم بزنید تا تخم مرغ ها کرمی رنگ شوند.در حین هم زدن با لیسک  داخل کاسه را دور گیری کنید تا تمام مواد خوب ترکیب شوند.
  7. در این مرحله روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن  هم بزنید.سپس ماست( یا شیر) را به همراه گلاب و زعفران دم کرده اضافه کنیدَو کمی هم بزنید و همزن برقی را خاموش کنید.
  8.  حال نوبت اضافه کردن  آردبرنج است . آرد را کم کم اضافه کنید و به صورت دورانی با لیسک هم بزنید . مایه این کیک کمی شل  است و به هیچ عنوان آرد اضافه تر از مقدار گفته شده اضافه نکنید.
  9. مایع کیک آماده است آن را در قالب 20 سانتی که آماده کردید و یا در قابلمه گرم شده بریزید.
  10. بعد از ریختن مایع کیک در  قالب , قالب را چند بار روی میز بکوبید تا هوای داخل کیک خارج شود.
  11. اگر کیک را در قابلمه می پزید قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و روی آن دمکنی قرار دهید و به مدت  ۵۰ الی ۶۰ دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید تا کیک بپزد.
  12. سپس کیک  از داخل قابلمه خارج کنید و به دلخواه تزئین کنید.
  13. برای پخت کیک با فر , قالب را در  فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید. تا کیک بپزد . سپس از فر خارج کنید و پس از خنک شدن کیک را از قالب خارج کنید و تزیین کنید

سس بلونز ایتالیایی

سس بلونز ایتالیایی

ashkene thrany

اشکنه/ طرز تهیه اشکنه تهرانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا