چیز کیک شکلاتی با طعم نعنا

پنج‌شنبه 5 اسفند 1400 آشپزی
چیز کیک شکلاتی با طعم نعنا

چیز کیک شکلاتی با طعم نعنا

یک دسر شکلاتی خوشمزه همراه با ترکیب نعنا ، که بو و عطر فوق العاده ای دارد.دسر کیک شکلات نعنایی را می توانید برای مهمانی های خود از یک روز قبل تهیه کنید.چیز کیک شکلاتی با طعم نعنا

 

چیز کیک شکلاتی با طعم نعنا

مواد لازم برای چیز کیک شکلاتی با طعم نعنا

  • شکلات سفید رنده شده 1 فنجان
  • پنیر خامه ای 250 گرم
  • شیر شیرین غلیظ شده 200 گرم
  • آب یک سوم فنجان
  • پودر ژلاتین 15 گرم
  • خامه پرچرب 1 فنجان
  • عصاره نعنا 2 ق چ
  • رنگ خوراکی سبز 4-5 قطره
چیز کیک شکلاتی با طعم نعنا

چیز کیک شکلاتی با طعم نعنا

مواد لازم برای موس شکلات زیرین

  •  پودر ژلاتین 1 ق چ
  • آب سرد 1 ق غ
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • شکر یک چهارم فنجان
  • شکلات رنده شده 250 گرم
  • خامه سه چهارم فنجان
مواد لازم برای رویه شکلاتی
  •  شکلات ریز خرد شده 300 گرم
  • خامه 1 فنجان
  • شربت ذرت 1 ق غ
چیز کیک شکلاتی با طعم نعنا

چیز کیک شکلاتی با طعم نعنا

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی با طعم نعنا

شکلات سفید را در مایکروفر ذوب کنید و هر 30 ثانیه آن را خارج نموده و هم بزنید . سپس پنیر خامه ای را به آن اضافه نموده و با همزن کاملا بزنید. شیر تغلیظ شده را هم به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط نمایید.
آب و ژلاتین را ترکیب نموده و به مدت 1 دقیقه در مایکروفر بگذارید تا حل شود و هر 5-10 ثانیه آن را خارج نموده و هم بزنید.گس این که ژلاتین ذوب شد آن را به مخلوط پنیر اضافه نمایید.عصاره نعنا را با خامه به آرامی مخلوط نموده و زمانیکه مواد بالا کمی از حرارت افتاد به آن اضافه نموده و در قالب ریخته در فریزر بگذارید.
برای تهیه لایه موس شکلات :پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و بگذارید 1 دقیقه بماند.
تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط نموده، شیر و ژلاتین را روی حرارت ملایم بگذارید و کمی که گرم شد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه مدام هم بزنید که نبرد و غلیظ شود به اندازه ای که به قاشق بچسبد.شکلات را به آن اضافه نموده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. حالا مخلوط را به مدت 25 دقیقه کناری بگذارید تا خنک شود.میتوانید گهگاه آن را هم بزنید.خامه را اینقدر هم بزنید تا فرم بگیرد و سپس به مخلوط شکلات اضافه نمایید. لایه ی موس شکلات را روی لایه چیز کیک نعنایی ریخته و به مدت 3 ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد. برای خارج کردن چیز کیک و موس از قالب میتوانید از یک حوله گرم و کمی فشار به سطح قالب استفاده نمایید. برای تهیه لایه شکلات رویی :شکلات و خامه را با هم ترکیب نموده و در مایکروفر یا روی گاز به قدری حرارت دهید و مرتب هم بزنید تا جایی که که کاملا ترکیب و داغ شوند ولی نجوشند. سپس به مدت 3 دقیقه کناری بگذارید و هم بزنید تا از حرارت بیوفتد.شربت ذرت را در این مرحله به مواد اضافه کنید. و مایع را به 4 قسمت تقسیم نمایید. چیز کیک را از یخچال خارج کرده روی توری سیمی بگذارید و با فنجان اول شکلات رویش را کاملا بپوشانید و صبر کنید اضافه ی شکلات از آن جدا شود. دوباره چیز کیک رابه یخچال برگردانید تا شکلات رویش کاملا ببنند. این مرحله را 3 بار دیگر تکرار کنید و فنجانهای حاوی شکلات را برای هر مرحله با 20-30 ثانیه حرارت دادن در مایکروفر ذوب کنید. چیز کیک نعناییتان را تا قبل از سرو در یخچال نگهداری نمایید.

نکته

استفاده از شربت ذرت الزامی نیست و فقط برای درخشان تر شدن سطح کار استفاده شده است.
غذای گیاهی خوشمزه

دستور پخت چند نوع غذای گیاهی خوشمزه

سوفله گوشت و سیب زمینی

سوفله گوشت و سیب زمینی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا