دستور پخت چند نوع غذای گیاهی خوشمزه

پنج‌شنبه 5 اسفند 1400 آشپزی
غذای گیاهی خوشمزه

غذای گیاهی خوشمزه

 غذای گیاهی بسیار خوشمزه که بی نیاز از ماهی و گوشت و مرغ است . در این مقاله چند نمونه از این مواد غذایی را به شما آموزش میدهیم ، توجا داشته باشید در بعضی از این خوراک ، تخم مرغ نیز به کار رفته.
 غذاهای گیاهی را به ویژه برای گیاه خواران می‌توان به طور مستقل سر سفره گذاشت، یا آن‌ها را به عنوان تره بار پای گوشت و مرغ و ماهی به کار برد. بعضی از این خوراک‌ها را روی میز اردور هم می‌توان گذاشت.در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه چند نوع غذای گیاهی خوشمزه آشنا سازیم، که در تهیه آن از انواع سبزیجات، غلات و حبوبات استفاده شده است. با ما همراه باشید…

طرز تهیه ته چین سبزیجات

مواد لازم برای تهیه ته چین سبزیجات
برنج2 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
قارچ250 گرم
ماست1 فنجان
زعفران دم کردهبه میزان لازم
کرفس نازک خرد شده به صورت حلقه ای50 گرم
پیاز متوسط نگینی خرد شده2 عدد
هویج متوسط نگینی خرد شده2 عدد
نخود فرنگی150 گرم
کره100 گرم

دستور تهیه:

  1. برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.
  2. نخود فرنگی، پیاز، هویج، کرفس، کره و قارچ را خوب تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
  3. ماست، تخم مرغ و محلول زعفران را خوب مخلوط کنید تا حباب بزند و سپس با قسمتی از برنج مخلوط کنید.
  4. مخلوط حاصل را داخل قابلمه‌ی تفلونی که قبلا کف آن را با روغن چرب کرده‌اید، بریزید.
  5. لایه به لایه از سبزیجات تفت داده شده و برنج سفید روی آن بریزید و برنج را دم بگذارید.
  6. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد.

ته چین سبزیجات


طرز تهیه سوفله سبزیجات

مواد لازم برای تهیه سوفله سبزیجات
سیب زمینی پخته و حلقه شده3 عدد
هویج پخته و حلقه شده3 عدد
بادمجان سرخ شده3 عدد
گوجه فرنگی حلقه شده2 عدد
شیر1 لیوان
آرد ذرت یا آرد گندم1 قاشق غذاخوری سرپر
زردچوبه، پودر سیر و کاریاز هر کدام 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزای رنده شده100 گرم

دستور تهیه:

  1. داخل ظرف نسوزی کمی روغن بریزید.
  2. لایه لایه حلقه‌های سیب زمینی، بادمجان، حلقه‌های هویج، و حلقه‌های گوجه فرنگی را به ترتیب، کف ظرف بچینید.
  3. شیر سرد را با ادویه‌ها مخلوط کنید، آرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. اگر شیر سرد نباشد مواد به خوبی مخلوط نمی‌شوند.
  4. شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به حباب زدن کند.
  5. سس حاصل را روی سبزیجات چیده شده در قابلمه بریزید و روی آن جعفری خرد شده و پنیر رنده شده بپاشید.
  6. قابلمه را در فر گرم شده روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی سوفله طلایی شود.

سوفله سبزیجات


طرز تهیه توروک سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه توروک سیب زمینی
سیب زمینی پخته400 گرم
آرد سوخاری1 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
جعفری خرد شده1 پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده100 گرم
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
پودر سیر1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. سیب زمینی را پخته، آن را بکوبید تا له شود و کناری قرار دهید تا سرد شود.
  2. پس از اینکه سیب زمینی سرد شد، تخم مرغ را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.
  3. نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پنیر پیتزا و جعفری خرد شده را به مایه سیب زمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
  4. مایه را به صورت لوله‌هایی به طول ۱۰-۸ سانتیمتر درآورده، در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن سرخ کنید.

توروک سیب زمینی


طرز تهیه برنج مکزیکی

مواد لازم برای تهیه برنج مکزیکی
پیاز نگینی خرد شده1 عدد
پودر سیر1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده3 عدد
جعفری خرد شده1 پیمانه
نخود فرنگی1 فنجان
برنج پخته3 لیوان
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز1 قاشق مرباخوری
ترخون تازه یا خشک خرد شده1 قاشق مرباخوری

دستور تهیه:

  1. پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم شود و سپس نخود فرنگی را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
  2. رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را به پیاز و نخود فرنگی در حال سرخ شده اضافه کنید و فرصت دهید تا حباب بزند.
  3. جعفری، ترخون، نمک، فلفل قرمز و پودر سیر را اضافه کنید.
  4. برنج پخته را درون ماهیتابه بریزید و مایه را آرام آرام اضافه کنید.
  5. برنج را با مایه تفت دهید تا کاملا به خورد برنج رود.

برنج مکزیکی


طرز تهیه پتاژ قارچ

مواد لازم برای تهیه پتاژ قارچ
قارچ حلقه شده300 گرم
تره فرنگی خرد شده100 گرم
گوجه فرنگی نگینی خرد شده0.5 کیلوگرم
شیر1 لیوان
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
آرد2 قاشق غذاخوری
کره50 گرم
سویا50 گرم
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. سویا را از قبل خیس کنید، سپس آن را با چند قاشق آبلیمو بجوشانید و صاف کنید.
  2. قارچ و تره فرنگی را در کره سرخ کنید و سپس سویا را به آن اضافه کنید.
  3. نمک، فلفل، زردچوبه و رب را اضافه کرده و خوب با هم تفت دهید.
  4. آرد را اضافه کرده و تفت دهید.
  5. شیر را اضافه کرده و زمانی که به حباب زدن رسید، گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید، در حدی که گوجه فرنگی شکل خود را از دست ندهد.
غذای گیاهی خوشمز

غذای گیاهی خوشمزه


طرز تهیه کوکو لوبیای مکزیکی

مواد لازم برای تهیه کوکو لوبیای مکزیکی
کنسرو لوبیا1 قوطی
تخم مرغ3 عدد
آرد 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. ابتدا آب لوبیا را با آرد مخلوط کنید. آب لوبیا باید سرد باشد تا آرد گلوله نشود.
  2. لوبیا را جداگانه در ظرف دیگری بکوبید یا میکس کنید تا له شود و سپس تخم مرغ‌ها را خوب با آن مخلوط کنید تا یکدست شود.
  3. مخلوط آب لوبیا و آرد را به مخلوط لوبیا و تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
  4. سپس جعفری خرد شده را اضافه کنید، مواد را بچشید و نمک و فلفل آن را تنظیم کنید.
  5. روغن را در ماهیتابه گرم کنید و مواد را در آن پهن کنید، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید کوکو بپزد.
  6. یک طرف که سرخ شد، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر سرخ شود.
غذای گیاهی خوشمزه

غذای گیاهی خوشمزه

 

سوفله بادمجان با سس سفید

چیز کیک شکلاتی با طعم نعنا

چیز کیک شکلاتی با طعم نعنا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا