کیک ژله ای کیک خوشمزه با بافت لطیف و پنبه ای است که برای صبحانه و عصرانه بسیار مناسب است . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کیک ژله ای با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه کیک نارگیلی و کیک ردولوت خوشرنگ را مشاهده کنید .
مواد لازم برای تهیه کیک ژله ای
- آرد:۳۰۰ گرم
- شکر:۱۵۰ گرم
- تخم مرغ:۴ عدد
- روغن مایع:۱ پیمانه
- پودر ژله پرتقال:۱ بسته
- آب پرتقال :۲/۳ پیمانه
- بیکینگ پودر : ۱ قاشق مربا خوری
- نمک:۱ پنس
طرز تهیه کیک ژله ای:
- برای تهیه کیک ژله ای مواد اولیه کیک را 30 دقیقه قبل خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.
- آرد و بکینگ پودر و نمک را 2 تا 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.
- قالب مناسب کیک را با روغن جامدیا کره چرب کنید و آرد باشی کنید( دقت کنید همه جای قالب را چرب کنید ) بعد از آرد پاشی قالب را بتکانید .
- 15 دقیقه قبل از پخت کیک فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید.
- یک ظرف مناسب بردارید و تخم مرغ و شکر را در ظرف بریزید و برای ۵ دقیقه با هم زن برقی هم بزنید تا مواد حجیم و کرم رنگ شوند ، سپس روغن را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید
- آرد و بکینگ پودر و نمک الک شده و پودر ژله را با هم مخلوط کنید.سپس مواد خشک و آب پرتقال( یا آب) را به مواد داخل کاسه اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی در یک جهت مخلوط کنید.
- بعد از یک دست شدن مایه کیک مواد کیک را داخل قالب بریزید و برای ۴۵ تا ۵۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید تا بپزد .
- پس از پخت کیک آن را از فر خارج کنید( پخت کیک را با فرو بردن سیخ چوبی در کیک امتحان کنید اگر سیخ تمیز از کیک خارج شد کیک شما پخته )
- وقتی کیک خنک شده آن را از قالب خارج کرده و کیک را با شکلات سفید و ترافل رنگی تزیین کنید.
- نکته مهم در تهیه کیک ژله ای :در تهیه کیک از آب پرتقال طبیعی و پوست رنده شده پرتقال استفاده کنید و چند قطره رنگ خوراکی نارنجی به مایه کیک اضافه کنید که هم طعم کیک بسیار خوشمزه تر می شود و هم کیک شما خوش رنگتر می شود.
ارسال دیدگاه