کیک سورپرایز اسفناجی یکی از دسرهای بسیار زیبا و با طعمی بینظیر است که میتواند هر مهمانی را به یاد ماندنی کند. این کیک با استفاده از مواد ساده تهیه میشود و به ویژه برای دوستداران سبزیجات بسیار جذاب است.
مواد لازم برای کیک سورپرایز اسفناجی :
- تخم مرغ درشت (هم دمای محیط) 4 عدد
- آرد سفید قنادی 60 گرم
- نشاسته ذرت 30 گرم
- شکر دانه ریز 70 گرم
- روغن مایع 40 میلی لیتر
- شیر سرد 40 میلی لیتر
- پودر اسفناج 3 قاشق غذاخوری (با کمی گلاب مخلوط شود)
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- سرکه 1 قاشق چایخوری
- عسل 1 قاشق غذاخوری
کره برای چرب کردن قالب
نحوه تهیه کیک سورپرایز اسفناجی
ابتدا فر را روی دمای 160 – 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود. قالب 30 در 40 سانت را با کره چرب کنید و کاغذ روغنی بیاندازید و آن را نیز کمی چرب کنید. زرده و سفیدههای تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده را با نصف شکر و سرکه آنقدر هم بزنید تا فرم بگیرد و کنار بگذارید. زرده را با وانیل و نصف شکر هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس عسل، روغن مایع و شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
حال نشاسته و آرد را سه بار از الک رد کنید و دو مرحله به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. سفیده را در دو مرحله اضافه کنید و هم بزنید. مواد را تقسیم کنید و به یکی از ظرفها 2 قاشق غذاخوری پوره اسفناج اضافه کنید. سپس مواد را داخل قیف بدون ماسوره ریخته و به صورت راه راه در قالب بریزید. ظرف را 3 بار به زمین بکوبید تا حبابهای هوا خارج شود و در فر به مدت 12 الی 14 دقیقه قرار دهید.
کیک را پس از پخت از قالب خارج کرده و بگذارید خنک شود. برای مواد داخل کیک، خامه صبحانه را با پنیر خامهای و پودر قند هم بزنید و پودر ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید. سپس یک قاشق پوره اسفناج به آن اضافه کنید و هم بزنید و داخل کیک بریزید. به مدت 4-5 ساعت در یخچال قرار دهید.
در نهایت، روی کیک را با خامه فرم گرفته و پودر پسته تزیین کنید. این کیک میتواند با میوههای مختلف نیز تزیین شود.
نکته: برای زیباتر شدن کیک، میتوانید از گاناش یا ژله نیز استفاده کنید. مواد باید به گونهای باشند که سفت شوند تا هنگام برش کیک، مواد بیرون نریزد.
ارسال دیدگاه