کوبیده مرغ یکی از غذاهای خوشمزهای است که میتوانید بهراحتی در خانه تهیه کنید. این کباب لذیذ را میتوان با مخلوطی از گوشت مرغ و گوساله و مقداری دنبه درست کرد تا خشک نشود، اما اگر نمیخواهید از گوشت قرمز استفاده کنید، فقط کمی دنبه به آن اضافه کنید. شما میتوانید این کباب را روی زغال یا در تابه بپزید. با ما در مجله دایان برای طرز تهیه کوبیده مرغ همراه باشید، همچنین میتوانید طرز تهیه رولت گوشت و کباب قفقازی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده مرغ برای ۴ نفر
- سینه مرغ بدون استخوان : ۶۰۰ گرم
- کره: ۵۰ گرم
- پیاز بزرگ :۲ عدد
- سیر :۴ حبه
- تخم گشنیز :1/2 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه : به اندازه کافی
- زردچوبه و روغن: به اندازه کافی
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ
- برای تهیه کوبیده مرغ، سینه مرغ را بدون پوست و استخوان تهیه کنید یا در خانه استخوان و پوست سینه مرغ را جدا کنید. سینه مرغ را خرد کرده و بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن برود. کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به گوشت مرغ اضافه کرده و چند دقیقه اجازه دهید تا مزهدار شود. سپس آن را ۲ بار چرخ کنید.
- گوشت چرخ شده را در کاسه بزرگ بریزید و با پیاز رنده شده که آب آن خوب گرفته شده مخلوط کنید. پوست سیر را بگیرید و له کرده و به گوشت چرخ شده اضافه کنید. اگر لازم بود مقداری نمک و ادویه و پودر تخم گشنیز و هر ادویه دیگری که مایل هستید، اضافه کنید و خوب با دست ورز دهید (۱۰ دقیقه). سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- بعد از ۲ ساعت، مایه کباب را به سیخ بکشید (سیخ پهن) و روی زغال بپزید و در حین پختن، کره آب شده و زعفران روی کباب بمالید.
- یا کف ماهیتابه را چرب کنید و روی شعله قرار دهید تا گرم شود. سپس مایه کباب را با دست کف ماهیتابه پهن کنید و دقت کنید ضخامت کباب یکنواخت باشد. شعله را کمی بیشتر کنید تا کباب بپزد و آب آن جذب شود.
- زعفران را دم کنید و کره را در کاسه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود. مراقب باشید نسوزد. زعفران را به کره اضافه کرده و کنار بگذارید.
- زمانی که کوبیده مرغ خودش را گرفت، با کارد تیز کباب را برش بزنید (برشهای طولی) و بعد کبابهای برش داده شده را آرام با قاشق برگردانید.
- سپس روی کوبیده مرغ با برس از مخلوط کره و زعفران بزنید تا کباب شما خشک نشود و عطر زعفران را به خود بگیرد.
- چند بار کباب را زیر و رو کنید تا هم خوب سرخ شود و هم کره و زعفران به همهجای کباب برسد.
چگونه کوبیده مرغ را روی زغال تهیه کنیم؟
- اگر مایل هستید کوبیده مرغ را روی منقل تهیه کنید، حتما ۱۰۰ گرم دنبه به مواد کباب اضافه کنید و به همراه گوشت مرغ چرخ کنید و ادویه و نمک و پیاز و سیر را اضافه کنید و خوب ورز دهید و مواد را ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از مواد به اندازه یک پرتقال بردارید و به سیخ بکشید.
- منقل زغال را آماده کنید طوری که تمام زغالها سرخ شوند. سپس سیخهای کباب را روی منقل بچینید. وقتی کبابها به سیخ چسبید و خودش را گرفت، سپس سیخها را بچرخانید تا کباب پخته شوند. در حین پختن کباب، مخلوط کره و زعفران روی کبابها بمالید تا لذیذتر شوند.
- گوجهفرنگی هم کباب کنید و کوبیده مرغ را با نان و سبزی یا با برنج سرو کنید.
ارسال دیدگاه