کوبیده مرغ / طرز تهیه کوبیده مرغ رستورانی

پنج‌شنبه 31 شهریور 1401 آشپزی
kobide morghe

کوبیده مرغ غذای خوشمزه رستورانی هست که به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید این کباب خوشمزه را می توان با مخلوط گوشت مرغ و گوساله و مقداری دنبه هم تهیه کرد تا خشک نشود ولی اگر نمی توانید گوشت قرمز مصرف کنید فقط کمی دنبه اضافه کنید . کوبیده مرغ را می توانید روی زغال یا در ماهی تابه بپزید  . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کوبیده مرغ با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه رولت گوشت و کباب قفقازی  را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده مرغ برای ۴ نفر

  • سینه مرغ بدون استخوان : ۶۰۰ گرم
  • کره: ۵۰ گرم
  • پیاز بزرگ :۲ عدد
  • سیر :۴ حبه
  • تخم گشنیز :1/2 قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه : به اندازه کافی
  • زردچوبه و روغن: به اندازه کافی
کوبیده مرغ

کوبیده مرغ

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

  1. برای تهیه  کوبیده مرغ  سینه مرغ  بدون پوست و استخوان تهیه کنید یا در خانه استخوان و پوست سینه مرغ را  جدا کنید سینه مرغ را خرد کنید و بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن برود کمی نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه به گوشت مرغ اضافه کنید وچند دقیقه اجازه دهید تا گوشت مرغ مزه دار شودسپس آن را 2 بار چرخ کنید( اگر از مخلوط گوشت ران و سینه استفاده کنید بهتر است ) .
  2. گوشت چرخ شده را در کاسه بزرگ بریزید و با پیاز رنده شدکه آب آن خوب گرفتید  مخلوط کنید . پوست سیر را بگیرید و له کنید و به گوشت چرخ شده اضافه کنیداگر لازم بود مقداری نمک و ادویه و  پودر  تخم گشنیز  و هر ادویه دیگری که مایل هستیداضافه کنید و خوب با دست ورز دهید( 10 دقیقه) سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید  2 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کنید.
  3. بعد از 2 ساعت مایه کباب را به سیخ بکشید( سیخ پهن ) و روی زغال بپزید و در حین پختن کره آب شده و زعفران روی کباب بمالید .
  4. یا کف ماهیتابه را چرب کنید و وری شعله قرار دهید تا گرم شود سسپس مایه کباب را با دست کف ماهیتابه پهن کنید دقت کنید ضخامت کباب یکدست باشد. شعله را کمی بیشتر کنید تا کباب بپزد و آب آن جذب شود.
  5. زعفران را دم کنید و کره را در کاسه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود مراقب باشید نسوزد زعفران را به کره اضافه کنید وکنار بگذارید.
  6. زمانی که کوبیده مرغ خودش را گرفت با کارد تیز کباب را برش بزنید ( برش های طولی)  بعد کباب های برش داده شده را آرام با قاشق بر گردانید.
  7. سپس روی کوبیده مرغ با  برس از مخلوط کره و زعفران بزنیدتا کباب شما خشک نشود و عطر زعفران را به خود بگیرد.
  8. چند بار کباب را زیرو رو کنید تا هم خوب سرخ شود و هم کره و رغفران به همه جای کباب برسد.
دستور پخت کباب سلطانی ایرانی

چگونه کوبیده مرغ را روی زغال تهیه کنیم؟

  1.  اگر مایل هستسد کوبیده مرغ را روی منقل تهیه کنید  حتما ۱۰۰ گرم دنبه به مواد کباب اضافه کنید و به همراه گوشت مرغ چرخ کنید و ادویه و نمک و پیاز و سیر را اضافه کنید و خوب ورز دهید و مواد را 2 ساعت در یخچال قرار دهید سپس از مواد به اندازه یک پرتقال برداریدو به سیخ بکشید.
  2. منقل ذغال را آماده کنیدطوری که تا تمام ذغال ها سرخ شوند سپس سیخ های کباب را روی منقل بچینید. وقتی کباب ها به سیخ چسبید و خودش را گرفت  سپس سیخ ها را  بچرخانید تا کباب  پخته شوند.در حین پختن کباب مخلوط کره و زعفران  روی کباب ها بمالید تا لذیذتر شوند.
  3.  گوجه فرنگی  هم کباب کنید کوبیده مرغ را با نان و سبزی یا با برنج سرو کنید.

Ashe balghor gandom

آش/ طرز تهیه آش بلغور گندم با کشک

shire anjir

شیره انجیر/ طرز تهیه شیره انجیر خوشمزه و پر خاصیت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا