رولت گوشت شکم پر خوشمزه و مجلسی+ طرز تهیه

سه‌شنبه 16 دی 1399 آشپزی
rolet goshte

فهرست مطالب:

1-مواد لازم جهت تهیه رولت گوشت مجلسی

2-طرز تهیه رولت گوشت مجلسی

رولت گوشت خوشمزه و مجلسی

رولت گوشت  غذای مجلسی خوشمزه ای است که بسیار مناسب برای مهمانی ها است که به روشهای مختلفی تهیه می شود .با طرز تهیه رولت گوشت با ما همراه باشید در بخش آشپزی دایان طرز تهیه رولت مرغ با اسفناج و قارچ  و  رولت سیب زمینی شکم پر  و  رولت اسفناج با پنیر و ژامبون  و  رولت بادمجان با گوشت چرخی   و  میتلف گوشت   را ببینید

رولت گوشت

رولت گوشت

مواد لازم جهت تهیه رولت گوشت مجلسی

  1. گوشت دو بار چرخ شده گوساله :500 گرم
  2. جعفری ساطوری شده 3 قاشق غذاخوری
  3. تخم مرغ :4 عدد
  4. پیاز متوسط :1 عدد رنده شده
  5. رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
  6. شیر :2 قاشق غذاخوری
  7. آرد سوخاری :1 فنجان
  8. زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری
  9. آب لیموی :تازه به مقدار دلخواه
  10. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به میزان دلخواه

طرز تهیه رولت گوشت مجلسی

  •  برای تهیه رولت گوشت ابتدا  3 عدد از تخم مرغ ها را آبپز کرده و کنار بگذارید.
  • پیاز  را رنده کرده و آب آن را با فشار دست گرفته شود سپس پیاز رنده شده و گوشت چرخکرده، نمک، ادویه ها ، 1 عدد تخم مرغ خام، شیر و نیمی از آرد سوخاری را داخل یک کاسه ریخته و به خوبی ورز بدهید تا گوشت چسبندگی لازم را پیدا کند.
  •  بعد از اینکه خوب ورز دادید روی کاسه را پوشانده  به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار بدهید.
  • بعد از 1 ساعت مایه رولت گوشت را از یخچال بیرون آورده ، یک فویل را پهن کرده و روی آن آرد سوخاری پاشیده  و مایه گوشت را روی فویل گذاشته  با دست پهن کنید تا تقریبا به شکل مستطیل  با قطر 1 سانتی متر دربیاید و جعفری ساطوری شده را روی همه جای مایه گوشت بپاشید.( می توانید جعفری را با مایه گوشت ورز دهید)
  • بعد3 عدد تخم مرغ  آبپز را که پوست آنها گرفته شده را  وسط گوشت گذاشته و با فویل مایه گوشت را  رول کنید که گوشت کاملا از هر طرف  به هم بچسبه و  رولت  گوشت شما یکدست و بدون ترک خوردگی باشد .
  • رولت گوشت را درون  یک تابه  تفلون نسبتا بزرگ قرار دهید و 2 قاشق غذاخوری روغن مایع درون ان بریزید و بجای درب تابه و فویل  روی تابه بکشید و روی حرارت ملایم قرار دهیدتا یک طرفه رولت سرخ شود.سپس با دو قاشق یا کفگیر بزرگ به آرامی رولت گوشت را زیر و روکنید تا طرف دیگر رولت گوشت سرخ شود
  • تا رولت گوشت سرخ می شود سس را آماده کنید،  داخل یک قابلمه کوچک کمی روغن ریخته و داغ کنید، سپس رب را داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید تا مقداری سرخ شده و برای خوشمزه شدن  سس رولت می توانید مقداری زرد چوبه و فلفل ونمک به رب سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید.بعد به اندازه 2 لیوان آب جوش داخل قابلمه بریزید ، بعد از جوشیدن آن را روی رولت گوشت بریزید فقط حواستان باشد سس را تا وسط رولت بریزید ، اگر رولت شما در سس شناور باشد ترک می خورد .
  • دوباره فویل را روی تابه بگذارید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید و حرارت را بسیار کم کنید و به مدت 1  ساعت صبر کنید تا رولت شما مغزپخت شده  در مدت پخت فویل را بردارید و به آرامی رولت را زیر و رو کنید تا سس به همه جای رولت گوشت برسد اخر پخت آبلیموی تازه را اضافه کنید، بعد از این مدت رولت شما آماده است در ظرف سرو گذاشته و  با چاقوی تیز برش دهید

نکته:

می توانید رولت گوشت را در فر هم بپزید بعد از سرخ شدن رولت گوشت سس را روی آن ریخته  و فویل را روی تابه کشیدید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنیدو  تابه را در دمای 170 درجه داخل فر از قبل گرم شده به مدت 1 ساعت قرار دهید .

 

 

hamberger gyahi

طرز تهیه همبرگرخوشمزه گیاهی برای گیاه خواران

kotlet shrazi

طرز تهیه کتلت یا شامی شیرازی /2 نکته مهم در تهیه کتلت شیرازی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا