19 کتاب 33″‘ استراتژی جنگی'” برای موفقیت

شنبه 17 آذر 1397 موفقیت
کتاب 33 استراتژی جنگی برای موفقیت

در مطلب قبلی با عنوان استراتژی های جنگی ما 15 مورد از موارد کتاب “33 استراتژی جنگ” به قلم رابرت گیرین را برای شما عزیزان بازگو کرده بودیم امروز در قسمت بعدی این مقاله به بررسی دیگر موارد این کتاب مفید خواهیم پرداخت :

 

۱-جایی را هدف بگیرید که برای حریف مهم است.

هر شخص یا سازمان موفقی یک منبع قدرت دارد. این منبع قدرت می‌تواند پول، محبوبیت یا حتی یک استراتژی موفقباشد که آنها به کار گرفته‌اند. راهی پیدا کنید که بتوانید به این ویژگی حریف خود صدمه بزنید و البته، این کار را با تمام قوای خود انجام دهید.

 

۲-حریف خود را در جزئیات مغلوب کنید.

وقتی که حریف را به عنوان یک موجود واحد در نظر بگیرید، ترس و تردید بر شما غلبه خواهد کرد. در عوض بهتر است که چالش‌های خود را به بخش‌های کوچکتری تقسیم کنید که راحت‌تر می‌توانید بر آنها فائق آیید.

 

۳-به نقطه ضعف حریف خود شبیخون بزنید.

با یک رویارویی مستقیم شما می‌توانید حواس حریف خود را پرت کنید و سپس یک حمله ناگهانی به نقطه ضعف آنها داشته باشید. به آنها فرصت فکر کردن را ندهید.

 

۴-دشمن خود را محاصره کنید.

وقتی که آماده هستید تا حریف خود را مغلوب کنید، فشار را از همه طرف بروی آنها نگه دارید تا مجبور باشند تمام توجه خود را بروی شما بگذارند. این باعث می‌شود که نگرانی آنها هر لحظه بیشتر شود و در نتیجه ضعف بیشتری از خود نشان دهند.

 

۵-حریف را به سمت ضعف هدایت کنید.

یک دو راهی برای دشمن خود ایجاد کنید: اگر قرار باشد که آنها به حرکت شما واکنشی نشان بدهند، این واکنش می‌تواند برای خود آنها نیز ضرر داشته باشد. به این ترتیب حریف خود را نیز بهتر خواهید شناخت.

 

۶-در حین پیشروی به پای میز مذاکره بروید.

هیچوقت فراموش نکنید که در یک مذاکره، طرف مقابل شما تمام تلاش خود را می‌کند تا بیشترین منفعت را به دست آورد. او چیزی را می‌خواهد که نمی‌توانسته از طریق رویایی مستقیم به دست آورد. پس قبل و حتی در حین مذاکره، به پیشبرد برنامه‌ها و مبارزۀ خود ادامه دهید تا حریف مجبور شود شرایط شما را بپذیرد.

 

۷-بدانید که چگونه باید به مسائل خاتمه دهید.

وقتی که درگیر یک جنگ می‌شوید، شهرت شما نیز در خطر است. پس هیچوقت خود را در موقعیتی قرار ندهید که راه فراری از آن نداشته باشید. همچنین وقتی هم که پیروز می‌شوید، رقیب خود را تا آنجایی کوچک نکنید که دشمنی انتقام‌جو برای خود بتراشید. زیرا چنین دشمن با انگیزه‌ای می‌تواند در آینده با قدرتی بسیار بیشتر به سراغ شما بیاید.

 

۸-از استراتژی‌های غیر متعارف (و کثیف) استفاده کنید!

گاهی برای غلبه بر یک دشمن قدرتمند لازم است که از روش‌های خلاف عرف هم استفاده نمایید. شاید حتی لازم ببینید که برای به دست آوردن برتری بر دشمن از تاکتیک‌های پر ریسک و بی‌ثبات هم استفاده نمایید.

۹-واقعیت و تخیل را به صورت یک پارچه به هم ببافید.

طبق انتظار حریفان خود بازی کنید و به این ترتیب دامی برای آنها پهن نمایید. این کار شما باعث می‌شود که رقبا از بابت شما خاطر جمع باشند و هوشیاری کمتری در مقابل شما داشته باشند. این یعنی خودشان گول خودشان را خورده‌اند و شما فرصتی برای پیروزی خواهید داشت.

 

۱۰-کمترین میزان توقع را در نظر رقبای خود ایجاد کنید.

شما می‌توانید هر از چند گاه با کاری دور از انتظار دشمنان خود را غافلگیر کنید. اما توجه داشته باشید که انجام یک کار خارق‌العاده تنها زمانی موثر واقع خواهد شد که آنها توقع کمی از شما داشته باشند. پس سعی کنید خود را در نظر آنها ساده و بی‌آلایش نشان دهید.

 

۱۱-از نظر اخلاقی دست بالا را بگیرید.

شما می‌توانید کاری کنید که اهداف حریف در نظر دیگران نادرست و منفی نمایان شود، حتی اگر که اینطور نباشد. به این ترتیب آنها حامیان خود را از دست می‌دهند. البته شما در عین حال باید اهداف خود را با ارزش‌های والا بیامیزید تا عموم به شما اعتماد کرده و در پیشبرد اهدافتان کمک کنند.

 

۱۲-دشمنان خود را عقب نگه دارید.

اجازه ندهید دشمن بتواند با تمام قوا درگیرتان کند. برای اینکار لازم است خلاق و غیر قابل پیش‌بینی باشد. این ویژگی شما باعث می‌شود که دشمنان همیشه هراسان و گیج باقی بمانند و ندانند که حرکت بعدی شما چیست.

 

۱۳-تظاهر کنید که در جهت نفع دیگران پیش می‌روید، اما برنامه خودتان را پیش ببرید.

یک شبکه از متحدین خود ایجاد کنید و با آنها به خوبی رفتار کنید. اما با زیرکی آنها را در مقام زیر دست نگه دارید و در جهت پیشبرد اهداف خود از آنها استفاده نمایید.

 

۱۴-به حریفان خود طناب کافی بدهید تا خود را دار بزنند.

وقتی که با شخصی روبرو هستید که می‌دانید در خفا مشغول برنامه‌ریزی برای نابودی شما است، از حمله به آنها خودداری کنید. به جای این، فقط آنقدری اطلاعات در اختیارشان قرار دهید که باعث ایجاد تخم شک و عدم اطمینان در آنها شوید. بعد از آن به تماشای نابودی آنها به دست خودشان بنشینید.

 

۱۵-لقمه‌های کوچک بردارید.

اگر که شما تمام برنامه‌های بزرگ و جاه‌طلبانۀ خود را آشکار کنید، مردم از شما متنفر خواهند شد. از سلسله مراتب شرکت خود یا دنیای تجارت به صورت مداوم بالا بروید، اما جنجال و هیایو به راه نندازید.

 

۱۶-به ذهن حریفان خود نفوذ کنید.

اگر می‌خواهید که بر دیگران تاثیر بگذارید، بهترین راه این است که از موعظه یا رفتار بیش از حد شخصی خودداری کنید. در عوض حرف خود را طروی بزنید که مردم خودشان به نتیجه‌گیری شما برسند.

 

۱۷-از درون نابود کنید.

اگر که شما در برابر حریفی قرار گرفتید که هیچوقت نمی‌توانید با یک رویارویی مستقیم نابودش کنید، شاید خوب باشد که در قدم اول با آنها از در دوستی وارد شوید. پس از آن می‌توانید مهره‌های کلیدی آنها را به استخدام خود در آورید یا اینکه راه‌هایی برای ایجاد اختلاف در بین اعضای تیم حریف پیدا کنید.

 

۱۸-تسلط داشته باشید وقتی در ظاهر تسلیم شده‌اید.

شما نمی‌توانید با خشونت و تندی آدم‌ها را وادار کنید که بیشترین تلاش خود را برایتان بکنند. به جای اینکار لبخند بزنید و با آنها گرم باشید. در همین حین می‌توانید آنها را در مسیری که می‌خواهید هدایت نمایید.

 

۱۹-با حرکات خود در میان رقبا ترس و تردید ایجاد کنید.

وقتی که به سمت میدان مبارزه با یک حریف قدر حرکت می‌:نید، بهترین راه این است که یک حرکت را به گونه‌ای بزرگ کنید که دشمنان شما را بترساند و شما را قدرتمندتر از آنچه واقعا هستید نشان دهید.

 

 

راههای موثر برای تربیت کودک رئیس ومستقل و موفق

راههای موثر برای تربیت کودک رئیس ومستقل و موفق

 عوامل موثر بر جلب رضایت مشتریان

21  عوامل موثر بر جلب رضایت مشتریان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا