کالزونه از مجموعه غذاهای ایتالیایی است که با خمیر پیتزا پر میشود و به حالت بقچه پیچیده میشود. در این مطلب، طرز تهیه کالزونه بروکلی را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد مورد نیاز برای تهیه کالزونه بروکلی:
- سینه مرغ (ریز خرد شده): 1 عدد
- کلم بروکلی (گل گل شده): 200 گرم
- پنیر موتزارلا: 150 گرم
- خمیر پیتزا: 4 عدد
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:
- قابلمهای حاوی مقداری آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس مقداری نمک و کلم بروکلی را به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا پخته شود. بعد آبکش کرده و کنار بگذارید.
- مقداری روغن داخل تابهای روی حرارت گرم کرده و سینه مرغ (از قبل با مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل به مدت 30 دقیقه داخل یخچال مزهدار شده) را درون آن تفت دهید تا کاملا سرخ شود. سپس کلم بروکلی را به آن افزوده و از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
- خمیر پیتزا را روی سطح صافی قرار دهید. سپس با استفاده قاشقی مقداری از مخلوط مواد را روی نیمی از آن گذاشته و روی آن پنیر موتزارلا بپاشید.
- به وسیله قلم مویی آغشته به آب لبههای خمیر را مرطوب کرده و از وسط نیمه دیگر خمیر را روی مواد برگردانده و لبههای آن را با هم ببندید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).
- کالزونه را داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن چرب و با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید. سپس در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 15 دقیقه بگذارید تا پخته و طلایی رنگ شود.
نکات اضافی: میتوانید برای طعم بیشتر، از ادویههای دلخواه نیز استفاده کنید. همچنین میتوانید از سبزیجات مختلف بر اساس سلیقه خود در این کالزونه استفاده کنید.
ارسال دیدگاه