طرز تهیه کالزونه بروکلی خوشمزه و ساده

یکشنبه 28 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 56

کالزونه از مجموعه غذاهای ایتالیایی است که با خمیر پیتزا پر می‌شود و به حالت بقچه پیچیده می‌شود. در این مطلب، طرز تهیه کالزونه بروکلی را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد مورد نیاز برای تهیه کالزونه بروکلی:

  • سینه مرغ (ریز خرد شده): 1 عدد
  • کلم بروکلی (گل گل شده): 200 گرم
  • پنیر موتزارلا: 150 گرم
  • خمیر پیتزا: 4 عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم

کالزونه بروکلی

روش پخت:

  1. قابلمه‌ای حاوی مقداری آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس مقداری نمک و کلم بروکلی را به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا پخته شود. بعد آبکش کرده و کنار بگذارید.
  2. مقداری روغن داخل تابه‌ای روی حرارت گرم کرده و سینه مرغ (از قبل با مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل به مدت 30 دقیقه داخل یخچال مزه‌دار شده) را درون آن تفت دهید تا کاملا سرخ شود. سپس کلم بروکلی را به آن افزوده و از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
  3. خمیر پیتزا را روی سطح صافی قرار دهید. سپس با استفاده قاشقی مقداری از مخلوط مواد را روی نیمی از آن گذاشته و روی آن پنیر موتزارلا بپاشید.
  4. به وسیله قلم مویی آغشته به آب لبه‌های خمیر را مرطوب کرده و از وسط نیمه دیگر خمیر را روی مواد برگردانده و لبه‌های آن را با هم ببندید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).
  5. کالزونه را داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن چرب و با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید. سپس در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 15 دقیقه بگذارید تا پخته و طلایی رنگ شود.

نکات اضافی: می‌توانید برای طعم بیشتر، از ادویه‌های دلخواه نیز استفاده کنید. همچنین می‌توانید از سبزیجات مختلف بر اساس سلیقه خود در این کالزونه استفاده کنید.

Capture 117

طرز تهیه ماهی انگشتی با پوره نخود فرنگی و نعناع

Capture 18

طرز تهیه مُفَطَح خوشمزه و مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا