طرز تهیه جوجه کباب خانگی خوشمزه و لذیذ

یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 12

اگر به دنبال یک وعده غذایی لذیذ و خوشمزه هستید، جوجه کباب خانگی گزینه‌ای عالی است. این دستور پخت به شما کمک می‌کند تا جوجه کبابی خوشمزه‌ای آماده کنید که طعم و عطر آن به یادماندنی خواهد بود.

مواد لازم:

  • یک کیلوگرم جوجه
  • دو قاشق غذاخوری روغن مایع
  • دو قاشق غذاخوری آبلیمو
  • یک پیاز بزرگ
  • زعفران دم کرده
  • ادویه‌جات (فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر)

زمان پخت: حداقل ۴ ساعت.

برای تهیه جوجه کباب خوشمزه، ابتدا تکه‌های جوجه را با روغن مایع پوشش دهید و سپس آبلیمو و نمک را اضافه کنید. این کار باعث می‌شود تا جوجه نرم و لطیف بماند و طعم بگیرد. پیاز را به‌صورت خلالی خرد کنید و زعفران دم کرده را قبل از سایر مواد به جوجه اضافه کنید تا طعم آن به خوبی جذب شود.

برای نتیجه بهتر، اجازه دهید جوجه‌ها حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت کنند. سپس آن‌ها را بر روی شعله ملایم یا زغال سرخ کباب کنید.

نکته: برای بهبود طعم جوجه کباب، از ادویه‌های تازه آسیاب شده استفاده کنید و آن‌ها را در لحظه مصرف آسیاب کنید.

از عدس تا چای ریبوس

فواید و دستور تهیه دال عدس خوشمزه و سالم

Capture 11

طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گل کلم خوشمزه و سریع!

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا