ماکارون یکی دیگر از دسرهای فرانسوی است که در ایران هم شهرت زیادی پیدا کرده است. این شیرینی با رنگهای مختلف و جذابی که دارد طرفداران بسیاری را به خود جلب کرده است. ماکارون به دلیل سادگی در تهیه و تنوع رنگی، گزینهای مناسب برای میهمانیها و جشنهاست. حتی میتوان آنها را در بستههای شکیل قرار داد و به عزیزان هدیه داد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی ماکارون
- پودر قند: ۱۵۰ گرم
- بادام بدون پوست پودر شده: ۱۲۰ گرم
- سفیده تخم مرغ: ۲ عدد (حدود ۶۰ گرم)
- نمک: کمی
- پسته پودر شده: ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل پودری: مقداری
- پودر نارگیل: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
- رنگهای خوراکی (قرمز، زرد، سبز): ۱۰ قطره از هر کدام
طرز تهیه شیرینی ماکارون
بادام را پودر کرده و از الک رد کنید. سفیده را با نمک بزنید و پودر قند را کم کم اضافه کنید. بعد پودر بادام را اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد را به قسمتهای مختلف تقسیم کنید و هر قسمت را رنگ کنید. روی سینی کاغذ انداخته و با قیف خمیر را به صورت گرد روی کاغذ بریزید. با فشار کم پخت ماکارونها را در دمای 150 درجه انجام دهید.
نکات اضافی برای بهبود ماکارون
شکلات را خرد کرده و با خامه مخلوط کنید تا مواد میانی به دست آید. قرار است شکلات را روی ماکارونها قرار دهید و سپس در جای خنکی نگهداری کنید. ماکارونها بهتر است ۱ تا ۲ روز بعد مصرف شوند و در صورت نیاز میتوان آنها را فریز کرد. نوش جان!
ارسال دیدگاه