طرز تهیه ماکارون: دسر فرانسوی خوشمزه و جذاب

یکشنبه 24 فروردین 1404 آشپزی
۱۵۵۱۲۱

ماکارون یکی دیگر از دسرهای فرانسوی است که در ایران هم شهرت زیادی پیدا کرده است. این شیرینی با رنگ‌های مختلف و جذابی که دارد طرفداران بسیاری را به خود جلب کرده است. ماکارون به دلیل سادگی در تهیه و تنوع رنگی، گزینه‌ای مناسب برای میهمانی‌ها و جشن‌هاست. حتی می‌توان آن‌ها را در بسته‌های شکیل قرار داد و به عزیزان هدیه داد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی ماکارون

  • پودر قند: ۱۵۰ گرم
  • بادام بدون پوست پودر شده: ۱۲۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ: ۲ عدد (حدود ۶۰ گرم)
  • نمک: کمی
  • پسته پودر شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل پودری: مقداری
  • پودر نارگیل: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
  • رنگ‌های خوراکی (قرمز، زرد، سبز): ۱۰ قطره از هر کدام

شرینی ماکارون

طرز تهیه شیرینی ماکارون

بادام را پودر کرده و از الک رد کنید. سفیده را با نمک بزنید و پودر قند را کم کم اضافه کنید. بعد پودر بادام را اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد را به قسمت‌های مختلف تقسیم کنید و هر قسمت را رنگ کنید. روی سینی کاغذ انداخته و با قیف خمیر را به صورت گرد روی کاغذ بریزید. با فشار کم پخت ماکارون‌ها را در دمای 150 درجه انجام دهید.

نکات اضافی برای بهبود ماکارون

شکلات را خرد کرده و با خامه مخلوط کنید تا مواد میانی به دست آید. قرار است شکلات را روی ماکارون‌ها قرار دهید و سپس در جای خنکی نگهداری کنید. ماکارون‌ها بهتر است ۱ تا ۲ روز بعد مصرف شوند و در صورت نیاز می‌توان آن‌ها را فریز کرد. نوش جان!

۱۱۲۱۰۲

طرز تهیه گراتن مرغ خوشمزه و سریع به همراه سس بشامل

۲۲۵۸۵۵

طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا