درست است که ماهی پلو غذایی معروف و محبوب است، اما در این مطلب قصد داریم به شما روش تهیه نوعی پلوی دیگر با ماهی را آموزش دهیم. این غذا با طعمی دلپذیر و عطر بینظیر میتواند به یکی از انتخابهای اصلی شما تبدیل شود.
مواد مورد نیاز برای تهیه ماهی پلو:
- ماهی شیر یا قزل آلا (درشت خرد شده): 500 گرم
- برنج (از قبل خیس و آبکش شده): 4 پیمانه
- سیر (رنده شده): 3 حبه
- قارچ (اسلایس شده): 300 گرم
- تخم مرغ: 4 عدد
- گوجه فرنگی (رنده شده): 2 عدد
- فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خرد شده): 2 پیمانه
- شوید (ساطوری خرد شده): 2 پیمانه
- ادویه پلویی: به میزان لازم
- آب نارنج: یک سوم پیمانه
- زعفران دم کرده: 2 ق س
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- کره: 50 گرم
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:
- مقداری نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و به ماهی بمالید. سپس آن را درون تابهای حاوی مقداری روغن سرخ (یا در فر کبابی) کنید.
- قارچ را با مقداری روغن داخل تابهای تفت دهید.
- تخم مرغ را درون کاسهای شکسته و با استفاده از چنگالی هم بزنید. سپس آن را داخل تابهای به همراه نیمی از کره نیمرو کنید. بعد از روی حرارت بردارید و با استفاده از چنگالی تکه تکه کنید.
- گوجه فرنگی را روی حرارت با بقیه کره داخل تابهای تفت دهید تا آب آن تبخیر شود. سپس فلفل دلمهای را به آن افزوده و کمی تفت دهید. بعد قارچ، ماهی، تخم مرغ، سیر، ادویه پلویی، آب نارنج، شوید، نمک و فلفل را به آن افزوده و هم بزنید. بعد از روی حرارت بردارید.
- داخل قابلمهای مقداری روغن ریخته و ته دیگ دلخواه بگذارید. بعد برنج را ریخته و از مخلوط مواد لا به لای آن بریزید و با در بسته به مدت 45 دقیقه دم بگذارید.
- زعفران را روی پلو ریخته و سرو کنید.
با رعایت این نکات ساده میتوانید طعم ماهی پلو خود را دوچندان کنید. از خواص ماهی و سبزیهای تازه در این غذا بهره ببرید تا غذایی سالم و خوشمزه بهدست آورید.
ارسال دیدگاه