طرز تهیه ماهی پلو خوشمزه و ساده

شنبه 27 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 87

درست است که ماهی پلو غذایی معروف و محبوب است، اما در این مطلب قصد داریم به شما روش تهیه نوعی پلوی دیگر با ماهی را آموزش دهیم. این غذا با طعمی دلپذیر و عطر بی‌نظیر می‌تواند به یکی از انتخاب‌های اصلی شما تبدیل شود.

مواد مورد نیاز برای تهیه ماهی پلو:

  • ماهی شیر یا قزل آلا (درشت خرد شده): 500 گرم
  • برنج (از قبل خیس و آبکش شده): 4 پیمانه
  • سیر (رنده شده): 3 حبه
  • قارچ (اسلایس شده): 300 گرم
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • گوجه فرنگی (رنده شده): 2 عدد
  • فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خرد شده): 2 پیمانه
  • شوید (ساطوری خرد شده): 2 پیمانه
  • ادویه پلویی: به میزان لازم
  • آب نارنج: یک سوم پیمانه
  • زعفران دم کرده: 2 ق س
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • کره: 50 گرم
  • روغن مایع: به میزان لازم
ماهی پلو

روش پخت:

  1. مقداری نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و به ماهی بمالید. سپس آن را درون تابه‌ای حاوی مقداری روغن سرخ (یا در فر کبابی) کنید.
  2. قارچ را با مقداری روغن داخل تابه‌ای تفت دهید.
  3. تخم مرغ را درون کاسه‌ای شکسته و با استفاده از چنگالی هم بزنید. سپس آن را داخل تابه‌ای به همراه نیمی از کره نیمرو کنید. بعد از روی حرارت بردارید و با استفاده از چنگالی تکه تکه کنید.
  4. گوجه فرنگی را روی حرارت با بقیه کره داخل تابه‌ای تفت دهید تا آب آن تبخیر شود. سپس فلفل دلمه‌ای را به آن افزوده و کمی تفت دهید. بعد قارچ، ماهی، تخم مرغ، سیر، ادویه پلویی، آب نارنج، شوید، نمک و فلفل را به آن افزوده و هم بزنید. بعد از روی حرارت بردارید.
  5. داخل قابلمه‌ای مقداری روغن ریخته و ته دیگ دلخواه بگذارید. بعد برنج را ریخته و از مخلوط مواد لا به لای آن بریزید و با در بسته به مدت 45 دقیقه دم بگذارید.
  6. زعفران را روی پلو ریخته و سرو کنید.

با رعایت این نکات ساده می‌توانید طعم ماهی پلو خود را دوچندان کنید. از خواص ماهی و سبزی‌های تازه در این غذا بهره ببرید تا غذایی سالم و خوشمزه به‌دست آورید.

Capture 48

طرز تهیه کیش راکلت خوشمزه و لذیذ

Capture 91

آشپزی ساده و لذیذ با سه خوشمزه با سبزیجات

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا