طرز تهیه گل کلم کبابی

چهارشنبه 17 شهریور 1400 آشپزی

گل کلم کبابی پیش غذا یا میان وعده ای بسیار سالم و خوشمزه است که به راحتی در کمترین زمان می توانید در منزل تهیه کنید. این گل کلم های خوش طعم را در کنار انواع غذا یا بعنوان میان وعده می توانید نوش جان کنید. با ما با طرز تهیه گل کلم کبابی همراه باشید .

مواد لازم:

  •     گل کلم خرد شده 1 عدد متوسط
  •     روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  •     زردچوبه 1 قاشق چایخوری
  •     نمک 1 قاشق چایخوری
  •     فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخور ی

طرز تهیه:

فر را روی 220 درجه سانتیگراد قرار دهید. گل کلم های خرد شده را داخل سینی فر بریزید، بطوریکه کمی بین آن ها فاصله باشد. اگر لازم بود می توانید از دو سینی فر استفاده کنید.

روغن زیتون، زردچوبه، نمک و فلفل را در فنجانی بریزید و با چنگال ترکیب کنید. سپس مایع را روی گل کلم ها بریزید. با چنگال یا با دست گل کلم ها را زیر و رو کنید تا کاملا به مایع آغشته شود.

سینی را به مدت 20 الی 30 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. در اواسط پخت سینی را بچرخانید تا  گل کلم ها بطور یکسان برشته شوند. پس از این مدت روی گل کلم ها بخاطر زردچوبه طلایی و کناره ها ترد و برشته می شوند.

سپس این گل کلم های کبابی خوشمزه را با سس دلخواه نوش جان کنید.

طرز تهیه گوشت دنده با سس باربیکیو

طرز تهیه بادمجان زغالی با سس چرمولا 

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا