
کیک موز با تافی
کیک موز یکی از کیک های بسیار خوشمزه و ساده است که می توان گفت همه افراد این طعم و مزه را دوست دارند. شما می توانید این کیک را همانند دیگر کیک ها را با فر و بدون فر تهیه کنید.
کیک موز برای مهمانی ها و مناسبت های مختلف گزینه خوبی می باشد.
مواد تشکیل دهنده
1/2فنجان آرد
1قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
1/4یک قاشق چایخوری نمک
1/2فنجان شکر دانه ریز
3تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخوری وانیل مایع
1/2یک فنجان شیر
1/2فنجان روغن ذرت
1/2یک فنجان شیر
1 1/2فنجان خامه مایع
3موز بزرگ
1فنجان شکر
1قاشق غذاخوری آب
1 قاشق چایخوری آب لیمو
2قاشق غذاخوری کره
1/2یک فنجان ماست
طرز تهیه کیک موز با تافی
1-توری را در وسط فر نصب کنید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2-یک ظرف پخت 13 در 9 اینچی بردارید و روی آن را با یک لایه سبک کره یا روغن چرب کنید.
3-آرد، بکینگ پودر و نمک را روی یک کظرفی عمیق الک کنید.
4-و در یک کاسه دیگر ، شکر، تخم مرغ و وانیل را بریزید. و با همزن با سرعت متوسط کار کنید تا اندازه تخم مرغ ها دو برابر شود. مخلوط روغن، شیر و آرد، بکینگ پودر و نمک الک شده را اضافه کنید. یک دقیقه با سرعت متوسط بزنید.
5-مخلوط کیک را در ظرف فر بریزید.
6-ظرف را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید. آماده بودن کیک را با یک چوب کوچک چوبی تست کنید. چوب پس از قرار دادن در مرکز کیک باید تمیز بیرون بیاید تا نشان دهنده آماده بودن کیک باشد.
7-کیک را از فر خارج کرده و در حالی که داغ است شیر را مستقیم روی آن بریزید. کیک را روی میز آشپزخانه بگذارید تا کاملا خنک شود.
8-در یک قابلمه متوسط و ته ضخیم، شکر، آب و آب لیمو را بریزید. با قاشق چوبی مواد را کمی هم بزنید سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر شروع به طلایی شدن کند و فرم کارامل شود. کمی هم بزنید تا شکر نسوزد. کره و ماست را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا سس تافی نرمی به دست آید. سس را یک یا دو دقیقه بگذارید تا بپزد.
9-خامه مایع را در ظرف گودی بریزید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود.
10-خامه را روی سطح کیک بمالید. کمی سس تافی پخش کنید. برش های موز را روی خامه بچینید و با سس تافی بیشتری تزیین کنید.
11-کیک تافی موزی را برای چند ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا طعم آن بهتر شود.
ارسال دیدگاه