طرز تهیه کیک موز با تافی

یکشنبه 27 شهریور 1401 آشپزی
کیک موز

کیک موز با تافی

کیک موز یکی از کیک های بسیار خوشمزه و ساده است که می توان گفت همه افراد این طعم و مزه را دوست دارند. شما می توانید این کیک را همانند دیگر کیک ها را با فر و بدون فر تهیه کنید.

کیک موز برای مهمانی ها و مناسبت های مختلف گزینه خوبی می باشد.

مواد تشکیل دهنده

1/2فنجان آرد

1قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

1/4یک قاشق چایخوری نمک

1/2فنجان شکر دانه ریز

3تخم مرغ بزرگ

1 قاشق چایخوری وانیل مایع

1/2یک فنجان شیر

1/2فنجان روغن ذرت

1/2یک فنجان شیر

1 1/2فنجان خامه مایع

3موز بزرگ

1فنجان شکر

1قاشق غذاخوری آب

1 قاشق چایخوری آب لیمو

2قاشق غذاخوری کره

1/2یک فنجان ماست

کیک موز با تافی

کیک موز با تافی

طرز تهیه کیک موز با تافی

1-توری را در وسط فر نصب کنید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2-یک ظرف پخت 13 در 9 اینچی بردارید و روی آن را با یک لایه سبک کره یا روغن چرب کنید.

3-آرد، بکینگ پودر و نمک را روی یک کظرفی عمیق الک کنید.

4-و در یک کاسه دیگر ، شکر، تخم مرغ و وانیل را بریزید. و با همزن  با سرعت متوسط ​​کار کنید تا اندازه تخم مرغ ها دو برابر شود. مخلوط روغن، شیر و آرد، بکینگ پودر و نمک الک شده را اضافه کنید. یک دقیقه با سرعت متوسط ​​بزنید.

5-مخلوط کیک را در ظرف فر بریزید.

6-ظرف را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید. آماده بودن کیک را با یک چوب کوچک چوبی تست کنید. چوب پس از قرار دادن در مرکز کیک باید تمیز بیرون بیاید تا نشان دهنده آماده بودن کیک باشد.

 گشنیز کباب

7-کیک را از فر خارج کرده و در حالی که داغ است شیر ​​را مستقیم روی آن بریزید. کیک را روی میز آشپزخانه بگذارید تا کاملا خنک شود.

8-در یک قابلمه متوسط ​​و ته ضخیم، شکر، آب و آب لیمو را بریزید. با قاشق چوبی مواد را کمی هم بزنید سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا شکر شروع به طلایی شدن کند و فرم کارامل شود. کمی هم بزنید تا شکر نسوزد. کره و ماست را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا سس تافی نرمی به دست آید. سس را یک یا دو دقیقه بگذارید تا بپزد.

9-خامه مایع را در ظرف گودی بریزید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود.

10-خامه را روی سطح کیک بمالید. کمی سس تافی پخش کنید. برش های موز را روی خامه بچینید و با سس تافی بیشتری تزیین کنید.

11-کیک تافی موزی را برای چند ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا طعم آن بهتر شود.

torshy lobiya sabz

ترشی / طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با رب انار متفاوت و خوشمزه

pitza sisily

پیتزا / طرز تهیه پیتزا سیسیلی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا