طرز تهیه کباب مالای هندی با بهترین دستورالعمل

شنبه 23 فروردین 1404 آشپزی
۱۵۴۵۲۴

کباب مالای هندی یکی از لذیذترین و خوشمزه‌ترین کباب‌ها است که با ترکیب ادویه‌جات خاص و گوشت مرغ تهیه می‌شود. این کباب به همراه نان یا برنج سرو می‌شود و می‌تواند گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها باشد.

مواد لازم برای تهیه کباب مالای هندی:

  • سینه مرغ 500 گرم
  • 20 گرم زنجبیل رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوری پودر گیشنیز
  • 2 عدد سیر له شده یا رنده شده
  • 1/2قاشق چایخوری پودر زیره سبز
  • 2 قاشق غذا خوری ماست
  • لیموی تازه یا آبلیمو به میزان لازم
  • 2 عدد فلفل تند ساطوری
  • 1/2قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • خامه ترش 2 قاشق غذاخوری
  • 2 قاشق غذاخوری گشنیز یا جعفری تازه ساطوری شده
  • روغن زیتون 50 گرم
  • نمک و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه کباب مالای هندی:

  1. پوست زنجبیل را بگیرید و با رنده ریز آن را رنده کنید.
  2. سیر را پوست بگیرید و آن را خرد کنید و به زنجبیل رنده شده اضافه کنید.
  3. گشنیز را خرد کنید و به زنجبیل و سیر اضافه کنید.
  4. فلفل چیلی را خرد کنید و به مواد اضافه کنید. ترکیب سبزیجات را کنار بگذارید.
  5. سینه مرغ‌ها را به شکل مکعب‌های 2 سانتی برش دهید.
  6. تابه را داغ کنید و پودر زیره سبز و پودر گیشنیز را در آن تفت دهید.
  7. مرغ‌های برش خورده را به سبزیجات اضافه کنید.
  8. فلفل، نمک، ماست همزده و خامه ترش را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  9. آب لیمو تازه را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
  10. به مدت 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا مرغ طعم‌دار شود.
  11. سیخ‌های چوبی را خیس کنید و مرغ‌ها را به سیخ بزنید. می‌توانید این کباب را بر روی منقل یا در تابه گریل با روغن کم کباب کنید.
  12. نکته: هر دو طرف مرغ را در تابه زیر و رو کنید تا خوب بپزد.

کباب را با قارچ و گشنیز تزیین کنید. نوش جان!

طرز تهیه کیک کاکائویی

طرز تهیه کیک کاکائویی خوشمزه و ساده

۲۲۱۷۳۳

طرز تهیه مربای گیلاس خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا