کباب مالای هندی یکی از لذیذترین و خوشمزهترین کبابها است که با ترکیب ادویهجات خاص و گوشت مرغ تهیه میشود. این کباب به همراه نان یا برنج سرو میشود و میتواند گزینهای عالی برای مهمانیها و دورهمیها باشد.
مواد لازم برای تهیه کباب مالای هندی:
- سینه مرغ 500 گرم
- 20 گرم زنجبیل رنده شده
- 1 قاشق غذاخوری پودر گیشنیز
- 2 عدد سیر له شده یا رنده شده
- 1/2قاشق چایخوری پودر زیره سبز
- 2 قاشق غذا خوری ماست
- لیموی تازه یا آبلیمو به میزان لازم
- 2 عدد فلفل تند ساطوری
- 1/2قاشق چایخوری فلفل سیاه
- خامه ترش 2 قاشق غذاخوری
- 2 قاشق غذاخوری گشنیز یا جعفری تازه ساطوری شده
- روغن زیتون 50 گرم
- نمک و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه کباب مالای هندی:
- پوست زنجبیل را بگیرید و با رنده ریز آن را رنده کنید.
- سیر را پوست بگیرید و آن را خرد کنید و به زنجبیل رنده شده اضافه کنید.
- گشنیز را خرد کنید و به زنجبیل و سیر اضافه کنید.
- فلفل چیلی را خرد کنید و به مواد اضافه کنید. ترکیب سبزیجات را کنار بگذارید.
- سینه مرغها را به شکل مکعبهای 2 سانتی برش دهید.
- تابه را داغ کنید و پودر زیره سبز و پودر گیشنیز را در آن تفت دهید.
- مرغهای برش خورده را به سبزیجات اضافه کنید.
- فلفل، نمک، ماست همزده و خامه ترش را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- آب لیمو تازه را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
- به مدت 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا مرغ طعمدار شود.
- سیخهای چوبی را خیس کنید و مرغها را به سیخ بزنید. میتوانید این کباب را بر روی منقل یا در تابه گریل با روغن کم کباب کنید.
- نکته: هر دو طرف مرغ را در تابه زیر و رو کنید تا خوب بپزد.
کباب را با قارچ و گشنیز تزیین کنید. نوش جان!
ارسال دیدگاه