پاستا یکی از غذاهای محبوب است که به خصوص در میان دوستداران غذاهای ایتالیایی طرفداران زیادی دارد. در این دستور پخت، ما شما را با یک نوع جدید و خوشمزه از آن آشنا میکنیم: پاستا به همراه میگو و بروکلی. این ترکیب نه تنها طعم فوقالعادهای دارد بلکه بسیار سالم نیز هست.
با نگاه به مواد تشکیلدهنده این پاستا، میتوان فهمید که این غذا سرشار از مواد مغذی است. پاستا نوعی کربوهیدرات است و اگر از نوع سبوسدار باشد، خواص بهتری خواهد داشت. میگو نیز سرشار از پروتئین و بروکلی منبع خوبی از فیبر است. این پاستا نه تنها خوشمزه است بلکه سلامتی شما را نیز تضمین میکند.
مواد لازم برای پاستا :
- 6 فنجان آب
- 226 گرم پاستا طرح دار (ترجیحا فنری)
- 85 گرم گل بروکلی تازه
- 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
- 28 گرم میگو پوست کنده و پاک شده
- 2 قاشق چای خوری پوست رنده شده لیمو
- دو و یک دوم قاشق غذا خوری کره
- دو قاشق غذا خوری آب لیمو
- پنج هشتم قاشق چای خوری نمک
- یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
طرز تهیه:
- 6 فنجان آب را داخل یک ماهیتابه بزرگ به جوش بیاورید. پاستا را اضافه کرده و بر اساس راهنمای روی بسته بپزید. در سه دقیقه آخر پختن، بروکلیها را اضافه کرده و سپس آبکشی کنید.
- یک قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید. روغن را اضافه کرده و خوب تفت دهید. میگوها را به مدت دو دقیقه تفت دهید.
- پوست لیمو را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر سرخ کنید. سپس پاستا، کره، آب لیمو و نمک را اضافه کنید. یک دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. در انتها، فلفل سیاه روی غذا بریزید و بلافاصله سرو کنید.
اطلاعات تغذیهای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده است. اندازه هر وعده یک و یک دوم فنجان است.
اطلاعات تغذیهای برای یک وعده از این پاستا عبارتند از:
- کالری: 428
- چربی: 16.1 گرم
- چربی اشباع: 5.9 گرم
- چربی غیر اشباع: 6.9 گرم
- چربی دارای حلقههای غیر اشباع: 1.2 گرم
- پروتئین: 25 گرم
- کربوهیدرات: 47 گرم
- فیبر: 4 گرم
- کلسترول: 162 میلیگرم
- آهن: 3 میلیگرم
- سدیم: 486 میلیگرم
- کلسیم: 102 میلیگرم
ارسال دیدگاه