طرز تهیه پاستا به همراه میگو

چهارشنبه 3 آذر 1400 آشپزی

 پاستا یکی از غذاهای محبوبی است که تقریبا همه دوست دارند. در این دستور پخت می خواهیم شما را با نوع جدیدی از این غذا آشنا کنیم که شاید قبلا تجربه اش نکرده اید. پاستا به همراه میگو و بروکلی.

تنها یک نگاه به مواد تشکیل دهنده این پاستا نشان می دهد که چه غذای سالمی است. پاستا خود حاوی کربوهیدرات است (اگر پاستا سبوس دارد باشد که چه بهتر) میگو حاوی پروتئین بسیار بالایی است و بروکلی نیز منبع فیبر است. دیگر نمی خواهیم درباره میزان مواد مغذی که در این دستور پخت وجود دارد صحبت کنیم چون بحث طولانی می شود. امیدوارم این پاستا ساده و خوشمزه را دوست داشته باشید.

مواد لازم برای پاستا :

  • 6 فنجان آب
  • 226 گرم پاستا طرح دارد (ترجیحا فنری مانند عکس)
  • 85 گرم گل بروکلی تازه
  • 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 28 گرم میگو پوست کنده و پاک شده
  • 2 قاشق چای خوری پوست رنده شده لیمو
  • دو و یک دوم قاشق غذا خوری کره
  • دو قاشق غذا خوری آب لیمو
  • پنج هشتم قاشق چای خوری نمک
  • یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
پاستا به همراه میگو

پاستا به همراه میگو

طرز تهیه:

1. 6 فنجان آب را داخل یک ماهی تابه بزرگ به جوش بیاورید. پاستا را اضافه کنید و بر اساس راهنمای روی بسته بپزید، نمک و چربی را از روی آب حذف کنید. در سه دقیقه آخر پختن بروکلی ها را اضافه کنید، آب کشی کنید.

2. یک قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید. روغن را اضافه کنید، روغن را تکان دهید تا قابلمه چرب شود. میگو ها را اضافه کنید به مدت دو دقیقه سرخ کنید.

3. پوسته های لیمو را اضافه کنید، یک دقیقه سرخ کنید. میکس پاستا، کره، آب لیمو و نمک را اضافه کنید. یک دقیقه بپزید، دائما بهم بزنید تا همه مواد آغشته شوند. روی غذا فلفل سیاه بریزید و سپس بلافاصله سروش کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده است. اندازه هر وعده یک و یک دوم فنجان است.

اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این پاستا می باشد.

  • کالری: 428
  • چربی در یک وعده: 16.1 گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: 5.9 گرم
  • چربی غیر اشباع در یک وعده: 6.9
  • چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 1.2 گرم
  • پروتئین در یک وعده: 25 گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: 47 گرم
  • فیبر در یک وعده: 4 گرم
  • کلسترول در یک وعده: 162 میلی گرم
  • آهن در یک وعده: 3 میلی گرم
  • سدیم در یک وعده: 486 میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: 102 میلی گرم

 

طرز تهیه آش رشته

رول لازانیای پپرونی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا