دستور پخت پاستا صدفی
برای تهیه پاستا شکم پر، از نوعی پاستای صدفی با سایز بزرگ استفاده میشود که با نام “جانبو شلز” نیز شناخته میشود. این غذا بسیار خوشمزه است و میتواند به دو صورت سرد و گرم سرو شود، به عنوان پیش غذایی خوشمزه و مناسب برای میزهای پذیرایی یا یک شام سبک. امروز قصد داریم به شما نحوه تهیه پاستا شکم پر با گوشت چرخ کرده در فر را آموزش دهیم که یکی از غذاهای پرطرفدار است.
مواد لازم دستور پخت پاستا صدفی
- پاستای صدفی «درشت» 25 شماره
- کره; یک دوم پیمانه
- خامه پر چرب; 1 پیمانه
- پنیر پارمزان «رنده شده»; یک و سه چهارم پیمانه
- سینه مرغ پخته «بدون پوست و استخوان»; 450 گرم
- پنیر ریکوتا; یک و یک دوم پیمانه
- پنیر ماتزرلا «رنده شده»; 1 پیمانه
- تخم مرغ; 1 شماره
- نمک; به مقدار لازم
- فلفل سیاه «پودر شده»; به مقدار لازم
- برگ ریحان تازه «درشت خرد شده»; به مقدار لازم
- برگ جعفری «درشت خرد شده»; به مقدار لازم
طرز تهیه دستور پخت پاستا صدفی
ابتدا پاستا را بطوریکه روی بسته آن مشخص است، بپزید تا نرم شود. برای تهیه سس آلفردو، کره را در یک ظرف مناسب روی حرارت قرار دهید تا آب شود. سپس خامه را به آن اضافه کرده و هنگامی که خامه شروع به جوشیدن کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید، سپس کنار بگذارید. پنیر موزارلا و یک پیمانه پنیر پارمزان مانده را در یک ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید. یک سوم پیمانه از این مخلوط را کنار گذاشته و بقیه را با پنیر ریکوتا، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید.
سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و به مخلوط پنیر اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. نیمی از سس آلفردو را در کف یک ظرف فر به ابعاد 22×32 سانتیمتری بریزید. داخل پاستاهای صدفی را با مخلوط مرغ پر کنید و به صورت یک لایه در ظرف فر بچینید. سس آلفردوی مانده را روی آنها بریزید و یک سوم پیمانه مخلوط پنیر کنار گذاشته شده را روی آنها بپاشید. سپس حدود 15 تا 20 دقیقه در فری با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پنیر طلایی و برشته شود. در صورت تمایل، روی پاستاها را با برگ ریحان و جعفری خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.
ارسال دیدگاه