طرز تهیه بادمجان تنوری

سه‌شنبه 6 آبان 1399 آشپزی

غذای سبک و راحت برای گردش و پیک نیک

اینجا براتون طرز تهیه یه غذای خوشمزه و راحت و سبک که به راحتی میتونید بیرون از فضای خونه هم درستش کنید رو گفتیم.

در بخش آشپزی دایان شما می توانید غذاهای دیگر فرنگی و ایرانی را مطالعه کنید

مواد لازم :

  • 4 عدد بادمجان خلیلی
  • 2 عدد پیاز
  • 1 عدد سیر
  • 4/5 عدد گوجه فرنگی (یا رب گوجه)
  • ادویه ، نمک ، فلفل به میزان لازم.

 

چگونگی تهیه ان:

  • بادمجان ها را روی آتش کباب میکنیم.
  • بعد از کباب کردن انها را پوست کرده و یک ساعت در صافی میگذاریم تا تلخی بادمجان از بین برود سپس ان هارا خورد کرده و کنار میگذاریم.
  • پیاز ها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود . سیر را رنده کرده و همراه پیاز ها سرخ میکنیم.
  • نمک و فلفل و زردچوبه را به مقدار کافی به مواد اضافه میکنیم .
  • بادمجان ها را با روغن به مواد اضافه میکنیم و 5 دقیقه میگذاریم سرخ شوند.
  • 4/5 عدد گوجه مان را رنده کرده و به مواد اضافه میکنیم. (در صورت تمایل از رب گوجه استفاده کنید)
  • 10 دقیقه میگذاریم سرخ شوند سپس یک استکان آبغوره یا ناردونه (انار ترش) را اضافه میکنیم.
  • امیدوارم دوست داشته باشید و لذت ببرید.

در این مقاله می توانید طرز تهیه سوفله بادمجان خوشمزه با سس سفید که یک غذای عالی یونانی است را ببینید.

سوفله بادمجان یا موساکا

طرز تهیه سوفله بادمجان خوشمزه با سس سفید

ترشی لیمو شکم پر

ترشی لیمو شکم پر با ادویه +طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi