بادمجان تنوری یک غذای خوشمزه و مناسب برای گردش و پیک نیک است. این غذا به سادگی تهیه میشود و میتوانید آن را در فضای بیرون نیز آماده کنید. در ادامه به شما طرز تهیه بادمجان تنوری را آموزش میدهیم.
در بخش آشپزی دایان شما میتوانید غذاهای دیگر فرنگی و ایرانی را مطالعه کنید.
مواد لازم :
- 4 عدد بادمجان تنوری
- 2 عدد پیاز
- 1 عدد سیر
- 4/5 عدد گوجه فرنگی (یا رب گوجه)
- ادویه ، نمک ، فلفل به میزان لازم.
چگونگی تهیه بادمجان تنوری
- بادمجان ها را روی آتش کباب میکنیم.
- بعد از کباب کردن آنها را پوست کرده و یک ساعت در صافی میگذاریم تا تلخی بادمجان از بین برود سپس آنها را خورد کرده و کنار میگذاریم.
- پیازها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. سیر را رنده کرده و همراه پیازها سرخ میکنیم.
- نمک و فلفل و زردچوبه را به مقدار کافی به مواد اضافه میکنیم.
- بادمجان ها را با روغن به مواد اضافه میکنیم و 5 دقیقه میگذاریم سرخ شوند.
- 4/5 عدد گوجه مان را رنده کرده و به مواد اضافه میکنیم. (در صورت تمایل از رب گوجه استفاده کنید)
- 10 دقیقه میگذاریم سرخ شوند سپس یک استکان آبغوره یا ناردونه (انار ترش) را اضافه میکنیم.
- امیدوارم دوست داشته باشید و لذت ببرید.
بادمجان کبابی در فر و مایکروفر و هواپز
برای کباب کردن بادمجان در فر از توری فر استفاده کنید. بادمجان را با حرارت 250° سانتیگراد روی توری فر قرار دهید و در طول پخت آن را جابجا کنید. مدت زمان لازم برای پخت بادمجان حدود 40 دقیقه است که به سایز بادمجان و فر بستگی دارد.
روش کار، دما و زمان در مایکروفر (منوی گریل) و هواپز نیز مشابه است. فقط به دلیل کمتر بودن فاصله بادمجان با حرارت، نیاز به توجه بیشتری دارند تا داخل آنها خشک نشود.
در این مقاله میتوانید طرز تهیه سوفله بادمجان خوشمزه با سس سفید که یک غذای عالی یونانی است را ببینید.
ارسال دیدگاه