طرز تهیه بادمجان تنوری

سه شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ آشپزی

دیدید بعضی وقتا میریم گردش و پیک نیک میخوایم یه چیز سبک داشته باشیم واسه سرگرمی بخوریم؟

اینجا براتون طرز تهیه یه غذای خوشمزه و راحت و سبک که به راحتی میتونید بیرون از فضای خونه هم درستش کنید رو گفتیم.

با ما همراه باشید که کلی دستور پختای غذاهای خوشمزه دیگه رو براتون تهیه کنیم.

مواد لازم :

  • ۴ عدد بادمجان خلیلی
  • ۲ عدد پیاز
  • ۱ عدد سیر
  • ۴/۵ عدد گوجه فرنگی (یا رب گوجه)
  • ادویه ، نمک ، فلفل به میزان لازم.

 

طرز تهیه :

بادمجان ها را روی آتش کباب میکنیم.

بعد از کباب کردن پوست آن ها را گرفته و یک ساعت در صافی میگذاریم تا تلخی بادمجان از بین برود سپس آنرا ساطوری میکنیم و کنار میگذاریم.

پیاز ها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم. سیر را رنده کرده و همراه پیاز ها سرخ میکنیم.

نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه میکنیم .

بادمجان ها را با روغن به مواد اضافه میکنیم و ۵ دقیقه میگذاریم سرخ شوند.

۴/۵ عدد گوجه مان را رنده کرده و به مواد اضافه میکنیم. (برای جایگزین میتوانید از رب گوجه استفاده کنید)

۱۰ دقیقه میگذاریم سرخ شوند سپس یک استکان آبغوره یا ناردونه (انار ترش) را اضافه میکنیم.

امیدوارم دوست داشته باشید و لذت ببرید.

سوپ کدو حلوایی

طرز تهیه چلوکباب وزیری

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا