طرز تهیه سوفله بادمجان خوشمزه با سس سفید

سه‌شنبه 6 آبان 1399 آشپزی
سوفله بادمجان یا موساکا

سوفله بادمجان یا موساکا چه غذای است؟

امروز می خواهیم آموزش یک غذای بی نظیر کشور یونان را به شما بدهیم قبلا در سایت طرز تهیه جوجه کباب یونانی با طعم فوق العاده را داده بودیم.موساکا با بادمجان و گوشت چرخ کرده یا مرغ یا سویا در کنار سس سفید طعم بی نظیری دارد

.

چه موادی برای  تهیه سوفله بادمجان نیاز داریم؟

 

گوشت چرخ کرده

 

 

نیم کیلو

 

 

بادمجان

 

 

2 کیلو

 

 

پیاز درشت

 

 

1 عدد

 

 

رب گوجه فرنگی

 

 

1 تا 2 قاشق سوپخوری

 

 

پنیرپیتزای رنده شده

 

 

100 گرم

 

 

روغن مایع

 

 

برای سرخ کردن

 

 

نمک ، فلفل و زردچوبه

 

 

به میزان لازم

 

 نحوه تهیه سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده چگونه است؟

1. بادمجان‌ها را بشورید و سپس  پوست آنها را بگیرید ، سپس آنها را به صورت حلقه حلقه برش دهید با نمک تلخیشان را بگیرید

2. روغن را در تابه گرم کنید و بادمجان را در آن سرخ کنید

3. پیاز را پوست گرفته و پس از شستن، داخل گوشت چرخ کرده، رنده کنید. سپس کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن بیفزایید.

4. در یک تابه دیگر، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و مخلوط گوشت و پیاز را در آن سرخ کنید. یا می توانید پیاز داخل گوشت چرخ کرده را به همراه کمی زردچوبه در روغن تفت دهید؛ سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کرده و به همراه آن سرخ کنید و بگذارید تا کمی بپزد. اگر می‌خواهید به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید، زمان آن در همین مرحله است.

6. پس از آن، نوبت به درست کردن سس سفید می‌رسد.

7. فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. حالا یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر را آماده کنید و بادمجان های سرخ شده را کف ظرف بچینید.

8. سطح بادمجان‌ها را با لایه ای از گوشت چرخ کرده بپوشانید. حالا سس سفید را روی گوشت ریخته و روی آن پنیر پیتزا بپاشید. لایه های بعدی راهم به همین ترتیب ادامه دهید.

9. ظرف را در طبقه وسط فر قرار داده و 30 تا 45 دقیقه صبر کنید تا مواد بپزد. پس از طی این مدت، شعله بالای فر را روشن کنید و به مدت 10 دقیقه حرارت دهید تا سطح سوفله، طلایی رنگ شود.

سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده


 چه موادی برای تهیه سس سفید نیاز داریم؟

 

کره

 

 

50 گرم

 

 

شیر

 

 

1 پیمانه

 

 

آرد سفید

 

 

2 ق س

 

 

خامه

 

 

2 ق س

 

 

نمک و فلفل

 

 

به میزان لازم

 طرز تهیه سس سفید چگونه است؟

کره را در یک قابلمه بریزید و روی
شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. پس
از آن، شیر را کم کم افزوده و مرتب با چنگال هم بزنید. حالا خامه و نمک و فلفل را اضافه
کنید و مقدار دیگری حرارت دهید تا سس غلیظ شود.

طرز تهیه سوفله بادمجان خوشمزه با سس سفید

مواد لازم جهت تهیه سوفله بادمجان بدون گوشت چیست؟

 

بادمجان سرخ شده و خرد شده

 

 

3 عدد

 

 

تخم مرغ

 

 

5 عدد

 

 

پنیر پیتزا

 

 

100 گرم

 

 

سویای ریز

 

 

100 گرم

 

 

پیاز رنده شده

 

 

1 عدد

 

 

نمک و فلفل و زردچوبه

 

 

به میزان لازم

 

 

سس سفید

 

 

1 پیمانه

 

 

روغن مایع

 

 

1 تا 2 قاشق غذاخوری

سوفله بادمجان بدون گوشت

 نحوه تهیه سوفله بادمجان بدون گوشت چگونه است؟

1. سویا را خیس کرده همراه
با پیاز تفت می دهیم و نمک ،فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم.

2. تخم مرغ ها را شکسته و
زرده را از سفیده جدا می کنیم. 5 زرده تخم مرغ را می زنیم و با بادمجان مخلوط کنید
سپس مایع سویا و پیاز تفت داده شده را اضافه کنید.

3. از سفیده تخم مرغ ها
3 تا سفیده را می زنیم تا پف کند و سبک شود. سس سفید را به مخلوط اضافه می کنیم. در
انتها سفیده زده شده را اضافه می کنیم.

4. در ظرف مناسب را چرب می کنیم و مواد را ریخته و سطح آن را صاف می کنیم و پنیر پیتزای
رنده شده را در سطح می پاشیم و در در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه تا یک
ساعت به صورت بن ماری طبخ می کنیم.

منبع : سایت ستاره

دستور پخت نان بازلاما /نان صبحانه ترکی

بادمجان تنوری

طرز تهیه بادمجان تنوری

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا